Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(briliantine @ 2010 11 16, 09:56)
Turbūt mergaitei netiktų, nes ant kulno yra  unsure.gif  Esu sukrovus visą maišą rūbų, dar papuošaliukų ir rankinuką gero stovio. Taip pat turiu dar veikiantį, bet kartais stringantį nešiojamąjį kompiuterį, gal kokiam berniukui, kuris mėgsta "pasikrapštyt" prie technikos tiktų  g.gif Kam galėčiau perduoti, nes iki centro neturiu galimybės atsirast, dirbu Klaipėdos darbo biržoj tai kažkur aplink galėčiau kam nors perduoti arba privežt per pietus?

Gi prisiminiau, kad turiu 38 dydžio žieminius batus nebijančius nei sniego, nei lietaus, jie be kulno ir manau, kad tiktų mergaitei, jei nėra labai išranki grožiui. Batai puikios būklės, bet taip ir stovi spintoj. Pasakykit kur ir kam perduot- rytoj galėčiau atvežt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantine: 16 lapkričio 2010 - 10:40
QUOTE(briliantine @ 2010 11 16, 10:39)
Gi prisiminiau, kad turiu 38 dydžio žieminius batus nebijančius nei sniego, nei lietaus, jie be kulno ir manau, kad tiktų mergaitei, jei nėra labai išranki grožiui. Batai puikios būklės, bet taip ir stovi spintoj. Pasakykit kur ir kam perduot- rytoj galėčiau atvežt.

Užveškit į Gerovės centrą Romai. Slaptažodis -maišas Kristinai biggrin.gif (aš ją perspėsiu)
Papildyta:
QUOTE(sotto @ 2010 11 15, 23:25)
tai gal kas atsilieps, gal kam reikia durų?  ax.gif  Kaip malkas lyg ir gaila būtų naudoti ...
O kur dovanėlę pristatyti ?

Dovanėles vežam į Vaikų gerovės centro kalėdinį maišą thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu dideli maisa ivairiu tvarkingu rubeliu ,yra ir moterisku ir keleta vaikisku,
pristatyti galimybes neturiu ,gal kas galetu paimti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2010 11 16, 11:17)
Sveikos,
turiu dideli maisa ivairiu tvarkingu rubeliu ,yra ir moterisku ir keleta vaikisku,
pristatyti galimybes neturiu ,gal kas galetu paimti.  blush2.gif

sandeliuke,parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Liuks - "Gerovės" centro šeimoms dovanėlės išdalintos - VALIOOOOOOOOOO mamytėms thumbup.gif thumbup.gif

Lausim dabar gruodžio pradžios - vaikų namai "Rytas" laiškučių ir ruošim onko ligomis sergančiom moterim dovanėles. Maišeliai siuvami - Naktibalda, širdutės veliamos - Karalyste ir dvi padarė Roma thumbup.gif Rafaelo jau trys dėžutės pas mane... Beliks daryti atvirukus - gal yra darbščiarankių, galinčių pradėt daryti atvirukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 16, 18:44)
Liuks - "Gerovės" centro šeimoms dovanėlės išdalintos - VALIOOOOOOOOOO mamytėms  thumbup.gif  thumbup.gif

Lausim dabar gruodžio pradžios - vaikų namai "Rytas" laiškučių ir ruošim onko ligomis sergančiom moterim dovanėles.  Maišeliai siuvami - Naktibalda, širdutės veliamos - Karalyste ir dvi padarė Roma  thumbup.gif Rafaelo jau trys dėžutės pas mane... Beliks daryti atvirukus - gal yra darbščiarankių, galinčių pradėt daryti atvirukus mirksiukas.gif

Saulyte,tu sueini su karalyste,gal ja reikia velimui šukuotos nedažytos vilnos g.gif ,viena mamyte man perdave onkomoterų širdelėm,
Jei kalarlaystei nereik,tadaum bandysiu kam atiduoti ar ką doh.gif
(blogiausiu atveju rėkausiu skelbimų lentoj)
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 16, 20:44)
Liuks - "Gerovės" centro šeimoms dovanėlės išdalintos - VALIOOOOOOOOOO mamytėms  thumbup.gif  thumbup.gif

Lausim dabar gruodžio pradžios - vaikų namai "Rytas" laiškučių ir ruošim onko ligomis sergančiom moterim dovanėles.  Maišeliai siuvami - Naktibalda, širdutės veliamos - Karalyste ir dvi padarė Roma  thumbup.gif Rafaelo jau trys dėžutės pas mane... Beliks daryti atvirukus - gal yra darbščiarankių, galinčių pradėt daryti atvirukus mirksiukas.gif

Pas mane dar trys Rafaelo dezutes. Kaip jums perduoti? Gal as pas Roma Geroves centre paliksiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taatjana: 17 lapkričio 2010 - 10:47
QUOTE(taatjana @ 2010 11 17, 10:42)
Pas mane dar trys Rafaelo dezutes. Kaip jums perduoti? Gal as pas Roma Geroves centre paliksiu?

Jei nori palikti Romai tai padaryk šiomis dienomis,nes Roma nuo pirmadienio 10 dienų eit planuoja atostogų mirksiukas.gif
Kol Roma atostogaus dovanėlės centre rinks Neringa 4u.gif arba iš visur po truputi aš blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 17 lapkričio 2010 - 11:37
QUOTE(merga @ 2010 11 16, 18:58)
Saulyte,tu sueini su karalyste,gal ja reikia velimui šukuotos nedažytos vilnos  g.gif ,viena mamyte man perdave onkomoterų širdelėm,
Jei  kalarlaystei nereik,tadaum  bandysiu kam atiduoti ar ką  doh.gif
(blogiausiu atveju rėkausiu skelbimų lentoj)

ok, parašysiu ir paklausiu
mirksiukas.gif

P.S. taip, vilną paimsiu, perduosiu jai, ačiū 4u.gif

QUOTE(taatjana @ 2010 11 17, 10:42)

gali ir pas save palaikyti, nes pakuosim tik apir gruodžio pradžią
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 17 lapkričio 2010 - 12:02
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 17, 11:56)
mirksiukas.gif

vilna naminė( pavasarį dar ganėsi biggrin.gif ,nedažyta,tik šukuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 17, 13:56)
mirksiukas.gif

P.S. taip, vilną paimsiu, perduosiu jai, ačiū  4u.gif
mirksiukas.gif

Ok trys Rafaelai bus pas mane. Kai reikes svilpkit
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 17, 11:56)
mirksiukas.gif

P.S. taip, vilną paimsiu, perduosiu jai, ačiū  4u.gif
mirksiukas.gif

thumbup.gif vienas kampas bus laisvas,galėsiu dar kokią kvietką parsitemt sokiai.gif assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 17 lapkričio 2010 - 15:22