Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Gaila, bet 9 negalesiu sudalyvauti sad.gif O kazin centre galima kam nors paskambinti, kad nusileistu paimti pinigelius? Nenoriu su dviems vaikais i antra auksta lipti doh.gif
Atsakyti
Mergaites, kiek truksta biletams? Ar reikia nuolaidu kuponus , kur č perki- trecias nemokamas?
Loreta, Olga, kas artimiausiu laiku vaziuos i centra, as pinigus pravasiu blush2.gif Aciu.
Atsakyti
Turiu vaikstyne.Nezinau kurios is musu rupesteliu prasyti,kad uzsuktumet jos paimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2010 07 07, 10:23)
Mergaites, kiek truksta biletams? Ar reikia nuolaidu kuponus , kur č perki- trecias nemokamas?
Loreta, Olga, kas artimiausiu laiku vaziuos i centra, as pinigus pravasiu  blush2.gif  Aciu.

gal per vėlai jau rašau, ryt maniškis užveža pinigėlius... reikia kuponų aišku... nežinau kiek kas surinko, ryt užveža mano surinktus 120 lt...

hm, o gal padarom žinai kaip, aš važiuosiu ryt pro miško kvartalą apie 10.30 - pasuk man nuo 8 val, užvažiuosiu - paimčiau kuponus ir pati pinigėlius užveščiau mirksiukas.gif

QUOTE(neringuutia @ 2010 07 07, 16:56)
Turiu vaikstyne.Nezinau kurios is musu rupesteliu prasyti,kad uzsuktumet jos paimti  blush2.gif

penkt. važiuosiu vėl iki III pol, tai jei nusileisi, galiu paimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 07 01, 16:34)
taip pat AČIŪ ir forumietei Ugneta - turiu jau 120 lt surinktų. Ryt aš planuoju kad užveštų mano vyras, nes yra ir maistelio dar, ir daiktų...
MERGA - tai Jelena ne centre, o grupėje... aaaaaaa  g.gif  nu gal rasim ... jos tel.gal gali parašyti į AŽ, ačiū  mirksiukas.gif

Labukas.Soryy buvau dingus,bet prisidirbau su savo nugara,taip,kad šiandien tik antra diena kaip galiu pasiramstydama pašliaužioti ir nuskausminamieji nelabai tepadeda doh.gif .
Taip Jelena grupėje.
tuoj su Ažinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 07 07, 23:32)
penkt. važiuosiu vėl iki III pol, tai jei nusileisi, galiu paimt  mirksiukas.gif

gerai,tinka 4u.gif
tada laukiu majako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 07 07, 23:32)
gal per vėlai jau rašau, ryt maniškis užveža pinigėlius... reikia kuponų aišku... nežinau kiek kas surinko, ryt užveža mano surinktus 120 lt...

hm, o gal padarom žinai kaip, aš važiuosiu ryt pro miško kvartalą apie 10.30 - pasuk man nuo 8 val, užvažiuosiu - paimčiau kuponus ir pati pinigėlius užveščiau  mirksiukas.gif
penkt. važiuosiu vėl iki III pol, tai jei nusileisi, galiu paimt  mirksiukas.gif

Jeigu jau turime 140 lt biletams, tai turi uztekti. 7 biletukus nupirkti po 20 lt ir 3 bus nemokamai 4u.gif Is viso 10 vaiku, o jau padaugejo?
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2010 07 08, 12:23)
gerai,tinka  4u.gif
tada laukiu majako  mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif

QUOTE(Niu @ 2010 07 08, 12:25)
Jeigu jau turime 140 lt biletams, tai turi uztekti. 7 biletukus nupirkti po 20 lt ir 3 bus nemokamai  4u.gif  Is viso 10 vaiku, o jau padaugejo?

perduota Gerovės centro direktorei 140 lt ir skrajutės, nuveš į grupę ir nuves vaikučius į cirką... Tik ar man vaidenas, kad cirkas iki 9 liepos? užsiminiau joms kad paskubėtų.
AČIŪ visoms prisidėjusioms, laikykit po 4u.gif
Atsakyti
noriu pasidžiaugti kartu - 13 vaikučių buvo nudžiuginti cirko pasirodymu ir 5 lt likę išleisti saldainiams... wub.gif
ačiū kas prisidėjot, po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 07 09, 16:12)
noriu pasidžiaugti kartu - 13 vaikučių buvo nudžiuginti cirko pasirodymu ir 5 lt likę išleisti saldainiams...  wub.gif
ačiū kas prisidėjot, po  4u.gif

4u.gif Kaip smagu. Vaikams daug teigiamu emociju. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2010 07 10, 09:23)
4u.gif  Kaip smagu. Vaikams daug teigiamu emociju.  thumbup.gif

Žinoma,kad jie turėtų būti laimingi,nes juk vasara,o pramogų turi tikrai nedaug.Jie ir taip jau nuskriausti savų tėvų,o ir remainčių organizacijų ne ką yra.visus užspaudė krizė. smile.gif
O kokie vaikai yra šaunuoliai thumbup.gif

Saulytukai, ar buvai nuvykus pas Kristiną,kaip laikos ji? turiu keleta lekščių gal mažu jai reik g.gif ,jei ne tai kitą savaitę suMb užvešiu į centrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 10 liepos 2010 - 12:55
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 06 28, 22:23)
sakyk ar tie rūbeliai smulkiai mergytei tiktų? paimčiau Kristinos Viktorijai, žadu šią savaitę aplankyti juos

oi kaip vėlai pamačiau doh.gif net nežinau g.gif sesė mano nei kūda, nei stambi...net nežinau... unsure.gif
Atsakyti