Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

aš taip pat galiu sukomplektuoti 3 dovanėles 4-6 metų mergaitems ,ar bus nurodyta konkreti suma,ar laukti vaikų konkrečių noru..... nežinau sistemos ,pirmą kartą dalyvausiu
Atsakyti
SUPER - pirmosios šventės sąrašiuką turim - komplektuojam dovanas!!!!! thumbup.gif

QUOTE(ritka68 @ 2010 10 28, 19:01)
aš taip pat galiu sukomplektuoti  3 dovanėles 4-6 metų mergaitems ,ar bus nurodyta  konkreti suma,ar laukti vaikų konkrečių noru..... nežinau sistemos ,pirmą kartą  dalyvausiu

"Gerovės"centrui dovanos pagal šį sąrašiuką - darom tokias dovanėles pagal amžių ir parašytus poreikius.

Norai konkretūs vaikų bus gruodžio mėn. vaikų namai "Rytas" mirksiukas.gif

tai du skirtingi renginiai ir akcijos kalėdinės... o gal ir apjungsim... kitą savaitę plepėsim su Kalėdų seniu mirksiukas.gif

MERGA - manau tu koreguok ir minusuok šį sąrašiuką, kad konkretizuot kike liko ir kas "jama".... mirksiukas.gif aš jau su "Rytu" vėliau mirksiukas.gif

aš paruošiu dvi dovanėles 1-3 metukų mergytėm ir dvi dovanas 11-15 metų mergaitėm 4u.gif

P.S. merginos, kurios ruoš dovanėles - dovanėles kaip ir pernai - reikia supakuoti, galima pridėti saldainių, užrašyti atviruką... na padaryti su meile jaukią ir mielą dovanėlę, nes tų šeimų vaikai, negauna palepinimo ir jie laaabai viską vertina ir juos viskas džiugina wub.gif taip kad neatmestinai tai darykim mirksiukas.gif

paruoštas kas gali - užvešti į "Gerovės" centrą arba kažkaip bandysim koperuotis paimant pagal rajonus, nes nei aš nei Merga nesubėgiosim pagal kiekvieną dovanėlę.... mirksiukas.gif dar prašymas - nedelsti labai ilgai, per lapkritį būtų smagu turėti, neskubant ... nes gruodyje - bus "Ryto" vaikučiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 28 spalio 2010 - 19:48
QUOTE(neringuutia @ 2010 10 28, 19:42)
merga,
tai jau galima uzsirezervuoti bobuciu vieteles? bigsmile.gif
as tada imciau du  10-15  metu berniukus ,labai noreciau juos nudziuginti nes zinau kaip jiems norisi pritapti,lygiuotis i kitus bendraamzius   rolleyes.gif
ir tada lauksim Kaledu su ju noru sarasais  mirksiukas.gif

Žinoma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 28, 20:42)
SUPER - pirmosios šventės sąrašiuką turim - komplektuojam dovanas!!!!! thumbup.gif 
"Gerovės"centrui dovanos pagal šį sąrašiuką - darom tokias dovanėles pagal amžių ir parašytus poreikius.

Norai konkretūs vaikų bus gruodžio mėn. vaikų namai "Rytas"  mirksiukas.gif

tai du skirtingi renginiai ir akcijos kalėdinės... o gal ir apjungsim... kitą savaitę plepėsim su Kalėdų seniu  mirksiukas.gif
MERGA - manau tu koreguok ir minusuok šį sąrašiuką, kad konkretizuot kike liko ir kas "jama"....  mirksiukas.gif  aš jau su "Rytu" vėliau 
aš paruošiu dvi dovanėles 1-3 metukų mergytėm ir dvi dovanas 11-15 metų mergaitėm  4u.gif

P.S. merginos, kurios ruoš dovanėles - dovanėles kaip ir pernai - reikia supakuoti, galima pridėti saldainių, užrašyti atviruką... na padaryti su meile jaukią ir mielą dovanėlę, nes tų šeimų vaikai, negauna palepinimo ir jie laaabai viską vertina ir juos  viskas džiugina  wub.gif  taip kad neatmestinai tai darykim mirksiukas.gif

paruoštas kas gali - užvešti į "Gerovės" centrą arba kažkaip bandysim koperuotis paimant pagal rajonus, nes nei aš nei Merga nesubėgiosim pagal kiekvieną dovanėlę....  mirksiukas.gif dar prašymas - nedelsti labai ilgai, per lapkritį būtų smagu turėti, neskubant ... nes gruodyje - bus "Ryto" vaikučiam mirksiukas.gif

pioneer.gif ,vo kap pasyksi,brungioji -louse biggrin.gif
tik ką parvilkau savo lašinį namo,o trioba taiip prikurta,kad bėgsiu ir rėksiu doh.gif biggrin.gif
Mergaitės ,noriu atkriepti dėmesį: visi žinom,kad sunkmetis yra palietęs kiekvieną daugiau ar mažiau šeimą, todėl savo lėšų per daug eikvoti nerikia,juolab,kad tai ir jūsų šeimų lėšos.Viską darom pagal savo šeimos biudžėto išgalęs smile.gif
Konkrečios sumos įvardinti tikrai nežadam,o manau to ir nereikia. Tiesiog stebėkite akcijas,truputis fantazijos ir valio 4u.gif
Papildyta:
1-3 m./8 mergaites lieka 6
4-6m.10 mergaičių lieka 7
7-10m./14 mergaičių
11-15m./20 mergaičių lieka 18
16 m./3 mergaites
mergaičių-55
Berniukai:
1-3 m/ 9 berniukai
4-6m/4 berniukai
7-10m.12 berniukų
11-15m./5 berniukai; lieka 18
16m./2 berniukai
berniukų-32
BENDRAS VAIKŲ SKAIČIUS 87
P.S SKAIČIUS DAR GALI KELiAIS DIDĖTI.

Dovanėlės panašiai kaip ir pernai: mažiausiems 1-5 metų vaikučiams lavinamųjų žaisliukų,piešimo knygelių,šiaip ryškiaspalvių knygelių,spalvotų pieštukų,flomasterių,
6-8 metų amžiaus - dovanėles iš kanceliarinių prekių.
9-13 metų-dovanėles iš higienos prekių(šampūnai,dezodorantai,parfumerija) .
14-18 metų-higienos prekės,kokia kosmetika.

neringuutia 2 10-15 metu berniukus
ritka68 3 dovanėles 4-6 metų mergaitems
Saulyte 2 dovanėles 1-3 metukų mergytėm
Saulyte 2 dovanas 11-15 metų mergaitėm

Pradžia labai šauni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 28 spalio 2010 - 20:13
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 28, 20:42)
paruoštas kas gali - užvešti į "Gerovės" centrą arba kažkaip bandysim koperuotis paimant pagal rajonus, nes nei aš nei Merga nesubėgiosim pagal kiekvieną dovanėlę....  mirksiukas.gif dar prašymas - nedelsti labai ilgai, per lapkritį būtų smagu turėti, neskubant ... nes gruodyje - bus "Ryto" vaikučiam mirksiukas.gif

Galiu ir aš parankiot po darbo. duokit žinot, tel.nr.žinot.
Aš pati imu tris mergaites 16 metų.

P.S.Saulyte, ir saldainiai pas mane cool.gif
Atsakyti
As paruosiu 2 dovaneles 1-3 m. mergytems 4u.gif
Atsakyti
1-3 m./8 mergaites lieka 4
7-10m./14 mergaičių
11-15m./20 mergaičių
16 m./3 mergaites
mergaičių-55
Berniukai:
1-3 m/ 9 berniukai
4-6m/4 berniukai
7-10m.12 berniukų
11-15m./5 berniukai; lieka 18
16m./2 berniukai
berniukų-32
P.S SKAIČIUS DAR GALI KELiAIS DIDĖTI.

Dovanėlės panašiai kaip ir pernai: mažiausiems 1-5 metų vaikučiams lavinamųjų žaisliukų,piešimo knygelių,šiaip ryškiaspalvių knygelių,spalvotų pieštukų,flomasterių,
6-8 metų amžiaus - dovanėles iš kanceliarinių prekių.
9-13 metų-dovanėles iš higienos prekių(šampūnai,dezodorantai,parfumerija) .
14-18 metų-higienos prekės,kokia kosmetika.

darara 2 dovaneles 1-3 m. mergytems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 29 spalio 2010 - 09:03
Labas

Pietiniame rajone galiu aš surinkti dovanas 4u.gif Per až siųskite adresus.

-----------

7-10m./14 mergaičių
11-15m./20 mergaičių lieka 18
16 m./3 mergaites
mergaičių-55
Berniukai:
1-3 m/ 9 berniukai liko 7
4-6m/4 berniukai liko 2
7-10m.12 berniukų
11-15m./5 berniukai; lieka 18 ??? biggrin.gif blush2.gif
16m./2 berniukai
berniukų-32

Gita 2 dovanos 1-3 m. berniukams
Gita 2 dovanos 4-6 m. berniukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita: 29 spalio 2010 - 08:56
QUOTE(gita @ 2010 10 29, 09:55)

sorry,bet mano pelė streikuoja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labą rytą.

Prisijungiu ir aš prie dovanėlių vaikučiams. 4u.gif
Paruošiu dvi 1-3 metų berniukams. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, iki kada reikia dovanas paruost? As paruosiu berniukams 1-3m. dvi dovaneles:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 29 spalio 2010 - 10:36
Sveiki,
As paruosiu pora dovaneliu 11-15 metu berniukams ir pora 11-15 metu mergaitems
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2010 10 29, 09:55)
Labas

-----------
Gita 2 dovanos 1-3 m. berniukams
Gita 2 dovanos 4-6 m. berniukams

imam likusias 4-rias mergaites mirksiukas.gif

nuvešiu pati, pranešiu kai atiduosiu čia temoje mirksiukas.gif (atiduoti Romai?)
Atsakyti