Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 25, 23:31)
o jei, tai tikrai užteks. Tada tom dveim forumietėm,kol kas neskelbiu, pasakysiu kad nebepirktų rafaelo, gal prie dovanėlių prisidės mirksiukas.gif
taip, tikrai per lapkritį  mirksiukas.gif

Aš galvoju gal kokias dar papirkti reik g.gif

Merginos,reiktų:
Žieminių batų berniukams:
Kristinos A 34-5 d.
Sandros D 35-6 d
Sandros V 45-6 d.Taip pat reiktų golfų ir trenigų 150-155cm ir 180-182 cm.
P.s Sandros didžiajam nustatė problėmas su inkstais.
Atsakyti
Sveikutės,mielosios 4u.gif Esu paskendusi darbuose,tad šią savaitę ma-žai turiu laiko prisėsti prie PC ir SM ,ryt planuoju susisiekti (jei turėsiu laiko užlėkti pas Romą) sužinoti naujienų. 4u.gif

Noriu labai labai padėkoti vienai formutei Egliukei ,kuri savo ir šeimos iniacytiva padovanojo mano remiamai neįgalių asmenų šeimai kompiuterį su visais priedais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū sakau Jums šimta kar savo ir JŲ vardu,Lexana patvirtins,kad mums atrodo kasdieniški dalykai kažkam atrodo tikrais stebuklais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos - vakar kalbėjau su vaikų namai "Rytas" direktore Regina - kitą sav. užbėgsiu pasikalbėti - tai šventės vaikai laaaabai laukia !!!!! su Remigijum Žiogu irgi kitą sav. toliau bendrausim, jis pamastys kaip vaikus nudžiuginti, nes cinamonas užsidaro... taip kad šventė BUS thumbup.gif

Kitą savaitę jau manau turėsim "Gerovės" centro sąrašiuką - reik pradėtruošti dovanėles, nes laikas taip lekia... mirksiukas.gif

Turiu gėrybių du didelius maišus, maistelio, pampių... na penkt. mano vyras užveš Romai manau, spės... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 27, 23:56)
merginos - vakar kalbėjau su vaikų namai "Rytas" direktore Regina - kitą sav. užbėgsiu pasikalbėti - tai šventės vaikai laaaabai laukia !!!!! su Remigijum Žiogu irgi kitą sav. toliau bendrausim, jis pamastys kaip vaikus nudžiuginti, nes cinamonas užsidaro... taip kad šventė BUS  thumbup.gif
Kitą savaitę jau manau turėsim "Gerovės" centro sąrašiuką - reik pradėtruošti dovanėles, nes laikas taip lekia...  mirksiukas.gif

thumbup.gif naujienos,tap tikiuosi,kad jau šiandien -ryt centro sąrašiuką turėsim,(viskas užsitempė ,kadangi keletas darbuotojų yra seminruose ir negalėjo patrikti skaičiukų) smile.gif
Atsakyti
user posted image

Na,mamytės šaunuolytės,STATRUOJAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
"Vaiko ir šeimos gerovės centro" vaikų kalėdinių laiškų bobutėms sąrašas biggrin.gif 4u.gif
1-3 m./8 mergaites
4-6m.10 mergaičių
7-10m./14 mergaičių
11-15m./20 mergaičių
16 m./3 mergaites
mergaičių-55
Berniukai:
1-3 m/ 9 berniukai
4-6m/4 berniukai
7-10m.12 berniukų
11-15m./5 berniukai;
16m./2 berniukai
berniukų-32
BENDRAS VAIKŲ SKAIČIUS 87
P.S SKAIČIUS DAR GALI KELiAIS DIDĖTI.

Dovanėlės panašiai kaip ir pernai: mažiausiems 1-5 metų vaikučiams lavinamųjų žaisliukų,piešimo knygelių,šiaip ryškiaspalvių knygelių,spalvotų pieštukų,flomasterių,
6-8 metų amžiaus - dovanėles iš kanceliarinių prekių.
9-13 metų-dovanėles iš higienos prekių(šampūnai,dezodorantai,parfumerija) .
14-18 metų-higienos prekės,kokia kosmetika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 28 spalio 2010 - 13:20
QUOTE(merga @ 2010 10 28, 14:16)

Na,mamytės šaunuolytės,STATRUOJAM  4u.gif  4u.gif  4u.gif

laba,

labai noriu prisideti prie dovaneliu vaikuciams,tik kad man paskutines savaites nestumo. tai nelabai kur beiseinu ir apskritai tokia nepaslanki palikus esu. ar galeciau as pvz tau ar kitai pervesti pinigelius, kad uz mane nupirktu vaikuciams dovaneliu?
Atsakyti
mamos higienos prekiu,siokios tokios kosmetikos,yra nemuno gatvej,vokiska,bet kainos tikrai zemos bigsmile.gif kai ka isbandem,visai nieko,manau verta nuvaziuoti ir paziurineti,nes kainos nuo 2-3 litu bigsmile.gif o mergaitems,ten tikrai yra ka nupirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 28 spalio 2010 - 15:17
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 28, 16:16)
mamos higienos prekiu,siokios tokios kosmetikos,yra nemuno gatvej,vokiska,bet kainos tikrai zemos bigsmile.gif  kai ka isbandem,visai nieko,manau verta nuvaziuoti ir paziurineti,nes kainos nuo 2-3 litu bigsmile.gif o mergaitems,ten tikrai yra ka nupirkti ax.gif

Laba.

Ten tas muitinės sandėlys? Įdomu,koks jo darbo laikas? g.gif Gal žinot,mergytės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2010 10 28, 18:43)
Laba.

Ten tas muitinės sandėlys? Įdomu,koks jo darbo laikas? g.gif Gal žinot,mergytės? blush2.gif

aga,niu je neklystu,bet galiu ir klysti,tai iki 17 val g.gif
Atsakyti
Aha, iki 17 h. Galim mėgint komplektuot vienodas dovanas visiems iš ten. Šiaip neblogų daikčiukų ten yra ir tikrai nebrangu. Tik galiojimo laikai labai jau ant ribos kai kurių daiktų. Reikia žiūrėt labai.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 10 28, 19:29)
Aha, iki 17 h. Galim mėgint komplektuot vienodas dovanas visiems iš ten. Šiaip neblogų daikčiukų ten yra ir tikrai nebrangu. Tik galiojimo laikai labai jau ant ribos kai kurių daiktų. Reikia žiūrėt labai.

hmm,kai buvau tai visi produktai kuriuos ziurinejau minimum iki 2012 galiojo ax.gif
Atsakyti
merga,
tai jau galima uzsirezervuoti bobuciu vieteles? bigsmile.gif
as tada imciau du 10-15 metu berniukus ,labai noreciau juos nudziuginti nes zinau kaip jiems norisi pritapti,lygiuotis i kitus bendraamzius rolleyes.gif
ir tada lauksim Kaledu su ju noru sarasais mirksiukas.gif
Atsakyti