Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 20, 21:18)
mmergyte - darom ir renkam kas kiek gali..  mirksiukas.gif

as paie ligonius cia verysad.gif liudna,kad skaicius dovaneliu didelis..kad serganciu tiek daug verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 20 spalio 2010 - 21:36
laba diena 4u.gif
buvau pati žadėjus nuvešt rūbelius į paramos centrą. bet mano panos niekaip iš ligų neišlipa verysad.gif gal galėtų kas užvažiuot pas mane paimt juos?
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 10 21, 13:24)
laba diena  4u.gif
buvau pati žadėjus nuvešt rūbelius į paramos centrą. bet mano panos niekaip iš ligų neišlipa  verysad.gif gal galėtų kas užvažiuot pas mane paimt juos?

Man adresiuka sms' 8 617 25 644 prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
Merga - skaitau tavo parašą ir jau šventėm "kvepia" wub.gif dar ir vaikų namai"Rytas" laukia, startas gruodžio pradžioje, kaip visada - vaikų norų pildymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 21, 14:12)
Merga - skaitau tavo parašą ir jau šventėm "kvepia"  wub.gif  dar ir vaikų namai"Rytas" laukia, startas gruodžio pradžioje, kaip visada - vaikų norų pildymas mirksiukas.gif

Jungiuosi prie jūsų su Rafaelo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2010 10 21, 16:20)
Jungiuosi prie jūsų su Rafaelo  4u.gif

Ir as su Rafaelo pas jus ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Užeinu vakar į vieną pardę į kitą,niekur nėr Rafaėlo,pasirodo SM supirko lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mmergyte, labai labai didelį ačiūūūūūūūūūūū ,tau perduoda dvi šeimos.Vienas 5-metis berniukas pamatęs,kad atvežiau vištieną ir pyragėlius , rimtu veidu užklausė:
- Teta,O... ar jau kalėdos doh.gif biggrin.gif
Ištikrųjų skamba juokingai,bet išties pamačius kuom šeimos maitinas rėkti noris...

bbrigituks ,ačiū užlauknešėlius,už valandikės viską bus atiduota į Romos rankas 4u.gif

Dar viena baiką iškrėtė vakar mano pačios dukra.visko nepasakosiu,bet ,kad mano princesė turi pavydo jausmą,kuris peraugo net į isterją ,tai buvo staigmena blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 22 spalio 2010 - 06:25
o man geda,kad tiek teidaviau verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 22, 11:50)
o man geda,kad tiek teidaviau verysad.gif  blush2.gif

Viskas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 22, 06:22)
Vienas 5-metis berniukas pamatęs,kad atvežiau vištieną ir pyragėlius , rimtu veidu užklausė:
- Teta,O... ar jau kalėdos  doh.gif  biggrin.gif

Ištikrųjų skamba juokingai,bet išties pamačius kuom šeimos maitinas rėkti noris...

taip, va tie vaikai moka džiaugtis wub.gif
tik tai pamatęs gali įvertinti ir suprasti kaip puikiai tu pats gyveni...

žinau tą jausmą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 22, 06:22)
Labas rytas  4u.gif 
Užeinu vakar į vieną pardę į kitą,niekur nėr Rafaėlo,pasirodo SM supirko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"Studlendo"IKI yra sočiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vėl kažkaip iškritau smile.gif Kiek dar reikia rafaelo ir kam privežt?
Atsakyti