Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

na mano planuose mazdaug degtuku dezutes dydzio sages ax.gif planuoju taip,ziuresim kaip baigsiu iki kiek issiplesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 19, 19:08)
taip, teisingai Merga sakai - delno dydžio - kad tilptų širdelė, gal koks rafaelo... o atviruką galim pririšti...
tiksliai pasakysim kiek reikia gal net jau šią savaitę... planuojama iki 100 vnt mirksiukas.gif

tai reik raitotis rankoves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 19, 21:09)
na mano planuose mazdaug degtuku dezutes dydzio sages ax.gif planuoju taip,ziuresim kaip baigsiu iki kiek issiplesiu lotuliukas.gif

Tai thumbup.gif kaip tik dar į maišeliuką tilps ir rafaeliukas 4u.gif

Naktibalda,Roma,mmergyte žemai lenkiu prieš jus galvas,nes tiek kruopštumo ir kantrybės reikia tokį grožį gaminant 4u.gif .Aš tokios kantrybės neturiu doh.gif .Mano siuvinėjimas būna tik ligoninėse ir tai paskutiniu laiku visą tai pakeitė paskleisti lovoje dokumentai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 20, 08:31)
Tai  thumbup.gif  kaip tik dar į maišeliuką tilps ir rafaeliukas  4u.gif

Naktibalda,Roma,mmergyte žemai lenkiu prieš jus galvas,nes tiek kruopštumo ir kantrybės reikia tokį grožį gaminant  4u.gif .Aš tokios kantrybės neturiu doh.gif .Mano siuvinėjimas būna tik ligoninėse ir tai paskutiniu laiku visą tai pakeitė paskleisti lovoje dokumentai  doh.gif

dirbam ką mokam geriausiai, na o jūsų darbų tik apčiuopti negalima, gerumo nepamatuosi , nes pas jus jis begalinis, nesu mačiusi taip atsidavusių žmonių wub.gif , šalia jūsų norisi pasitempti ir bent minimaliai kažkuo prisidėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 20, 09:32)
dirbam ką mokam geriausiai, na o jūsų darbų tik apčiuopti negalima, gerumo nepamatuosi , nes pas jus jis begalinis, nesu mačiusi taip atsidavusių žmonių  wub.gif , šalia jūsų norisi pasitempti ir bent minimaliai kažkuo prisidėti  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na aš rankdarbiuose irge nelabai, tai perku rafaelo, kaip tik šią sav. akcija 6 lt thumbup.gif

tai atvirukus irgi manau gaminsime, duosim užduotį dyyyyyyydeliam moterų kolektyvui iš "Miesto bažnyčios" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 20 spalio 2010 - 12:26
saulyt,o kiek sirdukiu is viso reikia? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Suruošiau visai nesunešiotų rūbų pundą vaikelimas iki 1 metų. Gal kam reikėtų ? Nesinori išmest ... tokių rūbų leliukai nenunešioja g.gif

Atsiprašau blush2.gif radau Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centrą.
Tikiuosi neišvarys su rūbeliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 20 spalio 2010 - 14:15
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 20, 15:09)
Atsiprašau  blush2.gif radau Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centrą.
Tikiuosi neišvarys su rūbeliais.

Tikrai neišvarys mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 20, 13:40)
saulyt,o kiek sirdukiu is viso reikia? ax.gif

100 vnt. bet ne vienam kas kiek galit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gita @ 2010 10 20, 15:18)
Tikrai neišvarys  mirksiukas.gif .

Žinoma,kad neišvarys su džiaugsmu viską prims ir dar dyyyydleį AČIŪ pasakys 4u.gif
Atsakyti
100 daug..bet ne darbeliu... verysad.gif verysad.gif liudna..
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 20, 15:11)
100 daug..bet ne darbeliu... verysad.gif  verysad.gif  liudna..

mmergyte - darom ir renkam kas kiek gali.. mirksiukas.gif
Atsakyti