na mano planuose mazdaug degtuku dezutes dydzio sages planuoju taip,ziuresim kaip baigsiu iki kiek issiplesiu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 19, 19:08)
taip, teisingai Merga sakai - delno dydžio - kad tilptų širdelė, gal koks rafaelo... o atviruką galim pririšti...
tiksliai pasakysim kiek reikia gal net jau šią savaitę... planuojama iki 100 vnt
tiksliai pasakysim kiek reikia gal net jau šią savaitę... planuojama iki 100 vnt
tai reik raitotis rankoves
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 19, 21:09)
na mano planuose mazdaug degtuku dezutes dydzio sages planuoju taip,ziuresim kaip baigsiu iki kiek issiplesiu
Tai kaip tik dar į maišeliuką tilps ir rafaeliukas
Naktibalda,Roma,mmergyte žemai lenkiu prieš jus galvas,nes tiek kruopštumo ir kantrybės reikia tokį grožį gaminant .Aš tokios kantrybės neturiu .Mano siuvinėjimas būna tik ligoninėse ir tai paskutiniu laiku visą tai pakeitė paskleisti lovoje dokumentai
QUOTE(merga @ 2010 10 20, 08:31)
Tai kaip tik dar į maišeliuką tilps ir rafaeliukas
Naktibalda,Roma,mmergyte žemai lenkiu prieš jus galvas,nes tiek kruopštumo ir kantrybės reikia tokį grožį gaminant .Aš tokios kantrybės neturiu .Mano siuvinėjimas būna tik ligoninėse ir tai paskutiniu laiku visą tai pakeitė paskleisti lovoje dokumentai
dirbam ką mokam geriausiai, na o jūsų darbų tik apčiuopti negalima, gerumo nepamatuosi , nes pas jus jis begalinis, nesu mačiusi taip atsidavusių žmonių , šalia jūsų norisi pasitempti ir bent minimaliai kažkuo prisidėti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 20, 09:32)
dirbam ką mokam geriausiai, na o jūsų darbų tik apčiuopti negalima, gerumo nepamatuosi , nes pas jus jis begalinis, nesu mačiusi taip atsidavusių žmonių , šalia jūsų norisi pasitempti ir bent minimaliai kažkuo prisidėti
na aš rankdarbiuose irge nelabai, tai perku rafaelo, kaip tik šią sav. akcija 6 lt
tai atvirukus irgi manau gaminsime, duosim užduotį dyyyyyyydeliam moterų kolektyvui iš "Miesto bažnyčios"
tai atvirukus irgi manau gaminsime, duosim užduotį dyyyyyyydeliam moterų kolektyvui iš "Miesto bažnyčios"
saulyt,o kiek sirdukiu is viso reikia?
Sveikos,
Suruošiau visai nesunešiotų rūbų pundą vaikelimas iki 1 metų. Gal kam reikėtų ? Nesinori išmest ... tokių rūbų leliukai nenunešioja
Atsiprašau radau Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centrą.
Tikiuosi neišvarys su rūbeliais.
Suruošiau visai nesunešiotų rūbų pundą vaikelimas iki 1 metų. Gal kam reikėtų ? Nesinori išmest ... tokių rūbų leliukai nenunešioja
QUOTE(Sanrita @ 2010 10 20, 15:09)
Tikrai neišvarys .
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 20, 13:40)
saulyt,o kiek sirdukiu is viso reikia?
100 vnt. bet ne vienam kas kiek galit
Papildyta:
QUOTE(gita @ 2010 10 20, 15:18)
Tikrai neišvarys .
Žinoma,kad neišvarys su džiaugsmu viską prims ir dar dyyyydleį AČIŪ pasakys
100 daug..bet ne darbeliu... liudna..
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 20, 15:11)
100 daug..bet ne darbeliu... liudna..
mmergyte - darom ir renkam kas kiek gali..