Gera skaityt apie gerus jusu darbus , saunuoles jus visos
As taip pat kiek galesiu prisidesiu prie kalediniu dovaneliu
Vakar laiptinėje prasilenkėme su Gabriele iš "Ryto". Sveikinasi, šypsosi visad Tokia šauni panelė auga.
QUOTE(rackiene @ 2010 10 18, 14:24)
Mergaitės, skaičiau ir nesupratau gerai, tai neberiims rūbelių krizių centras? aš atrinkau mašą savo ir berniukiškų (apie 1-2 m.) rūbų
tik dirbu iki 18 ir nuvežt nebišeina niekaip
P.S. Prie kalėdinių dovanėlių prisidėsiu kaip visad, būdavo Ryto vaikams
tik dirbu iki 18 ir nuvežt nebišeina niekaip
P.S. Prie kalėdinių dovanėlių prisidėsiu kaip visad, būdavo Ryto vaikams
galima vešti
QUOTE(gita @ 2010 10 18, 15:33)
Vakar laiptinėje prasilenkėme su Gabriele iš "Ryto". Sveikinasi, šypsosi visad Tokia šauni panelė auga.
taip, ji labai šauni mergaitė
Senai jau vaikų iš Ryto nemačiau... Pasiilgau jų
QUOTE(elve @ 2010 10 19, 08:16)
Senai jau vaikų iš Ryto nemačiau... Pasiilgau jų
aš irgi , jei iš "senųjų" kas yra dar...
mergaitės, kokio dydžio maišeliai turėtų būti , norėčiau pradėti ruoštis širdelių baliui , ir kiek vienetų reiktų
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 19, 15:58)
mergaitės, kokio dydžio maišeliai turėtų būti , norėčiau pradėti ruoštis širdelių baliui , ir kiek vienetų reiktų
as jau ruosiuosi pradejau gaminti sages,bet minty kirba ir pakabutis
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 19, 16:08)
as jau ruosiuosi pradejau gaminti sages,bet minty kirba ir pakabutis
sakyk kokio dydžio bus, kad tilptų į ,maišelioką
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 19, 16:55)
sakyk kokio dydžio bus, kad tilptų į ,maišelioką
Nu bulvinis per didelis stabilai,maximiniai abu taip pat vadinas nei perdidelis nei per mazas ,o jei rimtai tai manau ,kad kazkur delno dydzio turetu buti,ai, Saulyte parinks gabaritus
QUOTE(Naktibalda @ 2010 10 19, 14:58)
taip, teisingai Merga sakai - delno dydžio - kad tilptų širdelė, gal koks rafaelo... o atviruką galim pririšti...
tiksliai pasakysim kiek reikia gal net jau šią savaitę... planuojama iki 100 vnt
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 19, 19:08)
taip, teisingai Merga sakai - delno dydžio - kad tilptų širdelė, gal koks rafaelo... o atviruką galim pririšti...
tiksliai pasakysim kiek reikia gal net jau šią savaitę... planuojama iki 100 vnt
vat tokie skaiciai man patinka jie tokie kaip ir as,dideli,solidus ir apvalus
siaip,klasuimas kiek i viena dezute rafaeliuku telpa
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 19, 12:59)
aš irgi , jei iš "senųjų" kas yra dar...
Manau, kad iš senųjų tikrai yra O jei nerasim - susipažinsim su naujais Reikia gal kitą mėnesiuką nulėkti? Jei, saulyte važiuosi - važiuočiau ir aš, pasiderintumėm