Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(eglelapas @ 2010 10 14, 14:58)
Atiduodu keleta drabuzeliu ir basutes, cia kelio nuotraukos, turiu daugiau  4u.gif
Padeveti, bet po namus dar tiktu  mirksiukas.gif

Jau buvau rašius,tad pasikartosiu ,jei šių drabužėlių niekam nereikia,eglelapas,parašykit man į AŽ savo adresiuką,kai turėsiu laisvėsnio laiko užsuksiu paimsiu į centrą mirksiukas.gif

Toliau:
Vakar Tiek Kristinos,tiek Sandros ir dar keletas šeimų buvo aprūpintos malkomis 4u.gif Valioooooooo 4u.gif

Ačiū vienam rėmėjui,kuris tikriausia pavargo nuo mano įkyrumo,bet kasmet vis kažkuo padeda. notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
MERGA - Kristina laaaaaaaaabai dėkoja už malkas, dar nusipirko 4 kubus, tai sako pilani užteks žiemai, širdingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 15, 09:16)
MERGA - Kristina laaaaaaaaabai dėkoja už malkas, dar nusipirko 4 kubus, tai sako pilani užteks žiemai, širdingai 4u.gif

irnesakyk.gif Nėr už ką ,aš tik pakalbėjau-paprašiau ,o Sigitas padarė biggrin.gif (jis kiekvienais metais sako,kad su manim susideda paskutinį kartą,bet kiekvienais metais kai tik ko paprašau,tai ir...) doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S Sekmadienį pas Sandra atvažiuoja iš vieno fondo dėl paramos Dominyko gydymui. Berniukas vėl ligoninėje,o ir didysis taip pat. Vytautui kažkas su inkstais. verysad.gif Šaunūs berniukai. dieve,kaip pagalvoju ką aš daryčiau jei tfu,tfu,tfu būtų mano šeimoje ,tikriausia nežinočiau ką daryti mega_shok.gif

Kristinos Andriui reiktų šiltų žieminių batų 33-34 dydžio jei kas turit išaugtus ar nebenešiojamus duokit žinot. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 15 spalio 2010 - 08:27
QUOTE(merga @ 2010 10 15, 09:21)
Kristinos Andriui reiktų šiltų žieminių batų 33-34 dydžio jei kas turit išaugtus ar nebenešiojamus duokit žinot.  smile.gif

Sveikos,
dabar pažiūrėjau, kad turiu vienus batus. Nėra su kailiu, bet odiniai,pašiltinti. Tik dydžio nerašo doh.gif Kaži negalėtų Kristina pamatuoti kokių batų vidpadį g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 15, 08:01)
Jau buvau rašius,tad pasikartosiu ,jei šių drabužėlių niekam nereikia,eglelapas,parašykit man į AŽ savo adresiuką,kai turėsiu laisvėsnio laiko užsuksiu paimsiu į centrą  mirksiukas.gif

Tai butu gerai, kad atvaziuotumet kai iseis ir paimtumet, parasusiu i az adresa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 15, 08:21)
Kristinos Andriui reiktų šiltų žieminių batų 33-34 dydžio jei kas turit išaugtus ar nebenešiojamus duokit žinot.  smile.gif

hm, sakė reikia tik Viktorijai, rūbai ir batai pas mane... sakė Andriui turi dar...
g.gif nu gal pamatavo ir maži...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 15 spalio 2010 - 11:27
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 15, 12:26)
hm, sakė reikia tik Viktorijai, rūbai ir batai pas mane... sakė Andriui turi dar...
g.gif nu gal pamatavo ir maži...

Vakar sakė,kad jai nesmagu beprašyti,nes ir taip Saulytė su kitų pagalba jai labai padeda.Mažasis rudeninių turi,o vat Viktorijai išvis su apavu-kudai.Tai kai jos paklausiau ar tikrai nieko nebereikia tai ir išsitarė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 15 spalio 2010 - 11:35
QUOTE(merga @ 2010 10 15, 11:34)
Vakar sakė,kad jai nesmagu beprašyti,nes ir taip Saulytė su kitų pagalba jai labai padeda.Mažasis rudeninių turi,o vat Viktorijai išvis su apavu-kudai.Tai kai jos paklausiau ar tikrai nieko nebereikia tai ir išsitarė

o tai saulytė iš dangaus, ne per SM
biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau merginos jusu temuke .Na tikrai jus cia su savo pasaukimo .Esat tikros saunuoles .Lenkiu galva pries jusu geruma wub.gif
Atsakyti
sveika
malonu kad paskaitei...

Merginos - pristatau - tai šauni moteris, kuri iš vilnos padarys daaaaug širdelių mūsų akcijai - "Moteris moteriai Kalėdų proga" onko ligomis sergančioms moterims. Labai ačiū už supratingumą ir norą padėti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 15, 21:41)
sveika
malonu kad paskaitei...

Merginos - pristatau - tai šauni moteris, kuri iš vilnos padarys daaaaug širdelių mūsų akcijai - "Moteris moteriai Kalėdų proga" onko ligomis sergančioms moterims. Labai ačiū už supratingumą ir norą padėti  4u.gif  4u.gif

Klausia,o gal rek širdelėm "skladkę"padryt,tai sakyk,nesikuklink g.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 15, 21:19)
Klausia,o gal rek širdelėm "skladkę"padryt,tai sakyk,nesikuklink  g.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

kol kas kalbamės kaip kas kiek... na negali žmogus 100 vnt pvz už dyka daryti... juk kainuoja ir vilna ir virvelė... o dar darbas...
darom ir žiūrim...

niekas daugiau nieko nepasiūlė - tai onko moterim ir pasiliekam prie širdelių, jos bus ne tik raudonos, jos bus ir spalvotos, ir kelių spalvų... Juk tai Kalėdos - tegu spalvingumas ir žaismingumas kiekvienai tai moterytei atneša nors tą minutę džiaugsmą ir šviesuliuką wub.gif

taip pat ieškom kas kur užmatys kokias nuolaidas mini maišeliam, kad įdėt dovanėlę ir atviruką su šiltais žodžiais prisegt,.... o gal kokį ir rafaelo įdėt... mirksiukas.gif žiūrėsim kaip kiek surinksim pinigėlių , bet manau reikia pradėt rinkti mirksiukas.gif mirksiukas.gif

kitą savaitę jau tikrai turėsim "Gerovės"centro sąrašiuką vaikų... taip kad - atsiraitom rankoves mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti