Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merga @ 2010 06 28, 18:25)
Papildyta:
vaje,kad būtum iš ryto parašius.Pusę dienos makalavausi tavuos kraštuos unsure.gif

Tai nieko, man nemaišo jie. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2010 06 28, 17:21)
Sveikos, jei kuri kokią dieną važiuosit pro mano rajoną, prigriebkit ir mano maišiukus du drabužių. arba jei kas turit mergaitę kokią globojamą, tai drabužiai apie 9-10m merginai. ax.gif  specialiai nesukit, nesitrukdykit 4u.gif

Aš laikausi Baltijos pr.41.

sakyk ar tie rūbeliai smulkiai mergytei tiktų? paimčiau Kristinos Viktorijai, žadu šią savaitę aplankyti juos

QUOTE(merga @ 2010 06 28, 17:25)
Sveikinu  4u.gif

Kad palaikysi akciją ir taip žinojau  beee.gif  blush2.gif .Įdomu buvo kitų nuomuonę susižinoti  mirksiukas.gif

cirkas Klaipėdoje  yra nuo birželio 23d. iki liepos 25d. Tai reikia suderinti kokią dienai surenkame pinigėlius bilietams ir kokiam skaičiui .

ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif

šią sav. susitiksiu su darara ir dar 3 bilietams turėsiu pinigėlius, taip kad thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 06 28, 22:23)
sakyk ar tie rūbeliai smulkiai mergytei tiktų? paimčiau Kristinos Viktorijai, žadu šią savaitę aplankyti juos
ačiū už sveikinimus  mirksiukas.gif

šią sav. susitiksiu su darara ir dar 3 bilietams turėsiu pinigėlius, taip kad  thumbup.gif

Smagu, oro_buckis.gif
Atsakyti
sveikos, nezinau ar tinka cia mano skelbimas...
Gal yra kokia seimyna kuri neturi dujines? turiu sena dujine,virsus veikia,o orkaite ne. Nera, kad ji butu geram stovyje, bet manau tiktu semynai kuriai reikia. Jei niekam nereik ji iskeliaus i siukslyne 4u.gif
temos neseku, geriau i az
Atsakyti
Merginos, aš grįžau smile.gif Ir netgi turiu dar dvi laisvas dienas. Gal kavos?
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 06 30, 20:24)
Merginos, aš grįžau smile.gif Ir netgi turiu dar dvi laisvas dienas. Gal kavos?

sveika sugryžus 4u.gif kaip kelionė? mirksiukas.gif

Merga - ryt norėčiau užvešti 5-kiem bilietukam (100 lt) pinigėlius. Roma atostogose - kam įduoti ?

AČIŪ forumietėms Astarta, darara, zuikyte, Ingusiaa ir mano šeimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 30 birželio 2010 - 22:40
Kaip galima būtų perduoti pinigėlius?
Atsakyti
laba,

noreciau suzinoti iki kada reikia perduoti pinigelius?
Atsakyti
turiu atliekamą vežimuką universalų vežimuką leliukui. šiandien - ryt galėčiau nuvešt iki Paramos centro. Kam ten atiduot reikėtų? O gal yra šeima, kuriai būtų reikėtų to vežimuko ir būtų galima atiduot tiesiogiai?
Aišku vežimukas šiek tiek pasitrynęs (dėl nuolatinio dėjimo į bagažinę), bet vienam leliukui tikrai dar tiks. Taip pat jį reikėtų patiems išsivalyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 06 30, 23:39)
sveika sugryžus 4u.gif  kaip kelionė?  mirksiukas.gif 
Merga - ryt norėčiau užvešti 5-kiem bilietukam (100 lt) pinigėlius. Roma atostogose - kam įduoti ?

AČIŪ forumietėms Astarta, darara, zuikyte, Ingusiaa ir mano šeimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Minutėle...

Taip.Yra 10 žmogeliukų mirksiukas.gif
Mergaitės,kadangi du vaikučiai šiuo metu ligoninėje,Jelena sako ,kad norėtų visus vaikučius pradžiuginti ir palaukti kol jie pasveiks,todėl siūloma cirke apsilankyti
Liepos 9d.,
toliau Jelena siūlo,susitikti prieš vaidinimą,nupirkti bilietus ir kartu su grupės vaikais sudalyvauti pasirodyme smile.gif ,nebent pačiom nuvešti pinigėlius į grupę :adresu Šilutės pl. 8,Įėjimas būtų nuo Paryžiaus komunos g.antras aukštas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 01 liepos 2010 - 08:52
QUOTE(bbrigitux @ 2010 07 01, 09:07)
turiu atliekamą vežimuką universalų vežimuką leliukui. šiandien - ryt galėčiau nuvešt iki Paramos centro. Kam ten atiduot reikėtų? O gal yra šeima, kuriai būtų reikėtų to vežimuko ir būtų galima atiduot tiesiogiai?
Aišku vežimukas šiek tiek pasitrynęs (dėl nuolatinio dėjimo į bagažinę), bet vienam leliukui tikrai dar tiks. Taip pat jį reikėtų patiems išsivalyt  ax.gif

Galit perduoti Rimantei į 5 kabinetą .
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 06 30, 22:39)
AČIŪ forumietėms Astarta, darara, zuikyte, Ingusiaa ir mano šeimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip pat AČIŪ ir forumietei Ugneta - turiu jau 120 lt surinktų. Ryt aš planuoju kad užveštų mano vyras, nes yra ir maistelio dar, ir daiktų...

QUOTE(merga @ 2010 07 01, 08:34)
Minutėle...

Taip.Yra 10 žmogeliukų mirksiukas.gif
Mergaitės,kadangi du vaikučiai šiuo metu ligoninėje,Jelena sako ,kad norėtų visus vaikučius pradžiuginti ir palaukti kol jie pasveiks,todėl siūloma cirke apsilankyti
Liepos 9d.,
toliau Jelena siūlo,susitikti prieš vaidinimą,nupirkti bilietus ir kartu su grupės vaikais sudalyvauti pasirodyme  smile.gif ,nebent pačiom nuvešti pinigėlius į grupę :adresu Šilutės pl. 8,Įėjimas būtų nuo Paryžiaus komunos g.antras aukštas

MERGA - tai Jelena ne centre, o grupėje... aaaaaaa g.gif nu gal rasim ... jos tel.gal gali parašyti į AŽ, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti