Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Aš namie batų pažiūrėsiu mano vyras kaip tik 43 nešioja.
Atsakyti

QUOTE(merga @ 2010 10 06, 12:30)
Vaikinukas nešioja 43 dydžio batus.  mirksiukas.gif

jau pridejau 4 maisus rubu,batu.Ir mazesniems,ir tam didziajam vaikinui.Tikiuosi nebus jam trumpi rubeliai g.gif
dar ir batus bent vienus 43 dydzio tikrai rasiu,tik deja ne zieminius doh.gif
ai,dar idejau nauja pleduka mazam leliui,su naturalia vilna mirksiukas.gif
gal ryt jau laukti sveciu? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Čia kaip suprantu galima kreiptis, kas nori paremti rūbeliais, batais ir pan. Turiu savų nebenešiojamų rūbų, vyro, keletą striukių, šiek tiek kūdikiškų.
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2010 10 06, 17:10)
jau pridejau 4 maisus rubu,batu.Ir mazesniems,ir tam didziajam vaikinui.Tikiuosi nebus jam trumpi rubeliai  g.gif
dar ir batus bent vienus 43 dydzio tikrai rasiu,tik deja ne zieminius  doh.gif
ai,dar idejau nauja pleduka mazam leliui,su naturalia vilna  mirksiukas.gif
gal ryt jau laukti sveciu? bigsmile.gif

Sveikutė.Pasakysiu po pietų,nes dabar išvažiuoju į seminarą Gargžduose. klausai ,o ryte tarp 8-8,30 būtų gerai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Doviliukass @ 2010 10 06, 22:44)
Sveikos 4u.gif

Čia kaip suprantu galima kreiptis, kas nori paremti rūbeliais, batais ir pan. Turiu savų nebenešiojamų rūbų, vyro, keletą striukių, šiek tiek kūdikiškų.

Taip čia.Sveika įstojus į gerų darbų būrelį 4u.gif
Jei turit galimybę nuvežkit viską į Šeimos ir vaiko gerovės centrą adresu Turgaus 22 .Jei ne- tada rašykit į AŽ savo adresą,kai rasiu laisvėsnę valandėlę laiko užsuksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 07 spalio 2010 - 07:24
merga
praziopsojau zinute...
bet man tiktu ir siandienos vakaras,arba rytojaus diena 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Perduodu žinutę nuo Romos:
Kvieciu visas aktyvias super mamas spalio 13 d. (treciadieni) 11.00 val. atvykti i centra, Turgaus g. 22. Pabendrausime, aptarsime siemetines galimybes suruosti Kaledinę švente vaikams ir kt. Lauksiu ir iki susimatymo.
IR SOS:
Olga, labai reikia daugiavaikei seimai (4 vaikai) šaldytuvo, sugedo. Mama yra neįgali, po insulto paralyzuota, sunkiai vaiksto.

Kitai seimai su 6 vaikais, vienas is jų kudikis, kiti irgi pipiriukai, sugedo skalbimo masina.
Vel reikia vaikisku lovyciu, pataliuku, pagalvyciu, patalynes. Gal kas gali padeti? Galetumeme duoti ir adresus, tiesiogiai nuveztumete, nes tikrai geros seimos. Aciu

Tai va tokios naujienos iš centro.
Toliau tik ką grįžau iš mokslų ir tuo pačiu truputi šen bei ten buvau dėl Kristinos ir Sandros šeimų. Naujienos tokios:
Kristinai jokios soc.paramos išrūpinti neina dėl nesutvarkytų asmeninių dokumentų verysad.gif ,taip,kad ieškosim rėmėjų,kad pagelbėtų su malkom.(rytoj vienas kandidatas pas mane atvažiuos blush2.gif biggrin.gif
Sandrai gauti paramą yra būdų,tad užkąsiu ir pas ją važiuosiu.
Toliau:
AČIŪ MAMYTEI IŠ GARDŽDŲ 4u.gif 4u.gif už didelį maišą ir maistą(tuoj nuvešiu Sandrai).(nugi protas fool.gif mano, nicą pamiršau paklausti
Saulyte ir MMergyte , greičiau sveikit čia abejoms 4u.gif 4u.gif

Ir dar: labai atsiprašau mamytės,kuriai įkyriai skambinau,prižadu daugiau Jūsų netrukdysiu,Atsiprašau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 07 spalio 2010 - 15:06
mmergyte prie kalediniu renginiu gali prisideti vaisemis ax.gif blush2.gif

merga,dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 07, 16:06)
mmergyte prie kalediniu renginiu gali prisideti vaisemis ax.gif  blush2.gif

merga,dekui 4u.gif

pritariu ir aš...kaip tik ir seku, kada bus žinių iš centro, ką šiemt ruošti ketina Kalėdom...taigi, laukiam žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 07, 15:03)
Toliau tik ką grįžau iš mokslų ir tuo pačiu truputi šen bei ten buvau dėl Kristinos ir Sandros šeimų. Naujienos tokios:
Kristinai jokios soc.paramos išrūpinti neina dėl nesutvarkytų asmeninių dokumentų  verysad.gif ,taip,kad ieškosim rėmėjų,kad pagelbėtų su malkom.(rytoj vienas kandidatas pas mane atvažiuos  blush2.gif  biggrin.gif

Ar asmeniniai dokumentai nesutvarkyti dėl finansinių bėdų ar kiti dalykai ?
gal kažkuo galime padėti?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 07, 16:03)
Laba diena  4u.gif
Kvieciu visas aktyvias super mamas spalio 13 d. (treciadieni) 11.00 val. atvykti i centra, Turgaus g. 22. Pabendrausime, aptarsime siemetines galimybes suruosti Kaledinę švente vaikams ir kt. Lauksiu ir iki susimatymo.
IR SOS:
[b]Olga, labai reikia daugiavaikei seimai (4 vaikai) šaldytuvo, sugedo. Mama yra neįgali, po insulto paralyzuota, sunkiai vaiksto. 

labai norėčiau prisijungti biggrin.gif

turim vežimą , dar tikrai neblogas, bet reikia parsivežti man dar jį , leliukinis su vokeliu, paskui gali būti sportinis biggrin.gif , prižadu artimiausią mėnesį parsivežti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 07, 08:12)
Sveikutė.Pasakysiu po pietų,nes dabar išvažiuoju į seminarą Gargžduose. klausai ,o ryte tarp 8-8,30 būtų gerai g.gif
Papildyta:
Taip čia.Sveika įstojus į gerų darbų būrelį  4u.gif
Jei turit galimybę nuvežkit viską į Šeimos ir vaiko gerovės centrą adresu Turgaus 22 .Jei ne- tada rašykit į AŽ savo adresą,kai rasiu laisvėsnę valandėlę laiko užsuksiu  smile.gif

Supratau. Malonu prisijungt 4u.gif permečiau temą, super šaunuolės, tiek daug gerų darbų nuveikta, tikiuosi, kad ir aš bent šiek tiek pagelbėsiu. Bandysiu pati kurią dienelę nuvežt tuos rūbelius, o jei ne - tada jau prašysiu, kad prigriebtumėte kurį iš Jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2010 10 07, 18:47)
Ar asmeniniai dokumentai nesutvarkyti dėl finansinių bėdų ar kiti dalykai ?
gal kažkuo galime padėti?

Nenustayta mažojo tėvystė doh.gif ,patėvis nestovi darbo biržoje,o apie brolį išvis- unsure.gif

QUOTE(Doviliukass @ 2010 10 07, 23:30)
Supratau. Malonu prisijungt 4u.gif permečiau temą, super šaunuolės, tiek daug gerų darbų nuveikta, tikiuosi, kad ir aš bent šiek tiek pagelbėsiu. Bandysiu pati kurią dienelę nuvežt tuos rūbelius, o jei ne - tada jau prašysiu, kad prigriebtumėte kurį iš Jūsų 4u.gif

sutarta 4u.gif

Maistas Sandros šeimai nuveštas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(merga @ 2010 10 07, 16:03)
Laba diena  4u.gif

Storm, pažadą tęsėsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
neringuutia kai išmiegosit, parašyk man kada pas tave atvažiuoti (861725644) smile.gif
Atsakyti