Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(sandra kl @ 2010 10 05, 13:18)
Sveiki.Esu Sandra,pas kuria atvaziavo Merga   4u.gif noriu su jumis visomis benrauti

sveika prisijungus 4u.gif

Aš buvau šiandien Kretingalėje su reikalais , tai ir su Kristina susitikau. Perdavaiua gėrio visokio jai ką buvau suruošus nuo vasaros... Taip pat vakar paėmiau iš Klp sutartį, tai ryt eis tvarkytis doc dėl malkų. Būtų šaunu jei gautų.

Vaikai jos abu serga, virusai visokie... pati ji mokinasi vis vakarinėje ir draugas gimtadienio proga vairavimo kursus padovanojo, tai mokinasi. Sakė mašiniuką ruošia. Sako labai geras, tvarkingas, palaiko, tik finansiškai negali padėti... na bent jau kažkaip... tokia patenkinta...
na aš irgi pasidžiaugiau, kad kažkaip juda į priekį, lėtai bet juda. Turės mašiniuką, galės jau darbo ieškotis Klp, dujas sako įdės... na kad tik jos svajonės pildytųsi 4u.gif

Gaila kad būsto soc.vis eilė lėtai slenka... apie 40 tik, dar kokių trejeta metelių...

Andriukas visko turi, o Viktorijai reikia šiltos striukės 146 cm, ir batų šiltų 37 d. gal kas ką... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 05 spalio 2010 - 16:13
QUOTE(merga @ 2010 10 05, 14:30)
Panos,esu seimoje su serganciu berniuku.Reika vaikinukui stai ko:
golfu 12-14 dydzio ,treniginiu kelniu ugis (145-150), siltos stiurkes, 36 dydzio batu,kedu.
Didziam vaikiui (ugis 182) treniginiu kelniu,golfo.
Kas ka rasom Atvaziuosiu paimsiu.
toliau finansine padetiskritine.Bambylinsiu Gargzdus doh.gif  doh.gif  mirksiukas.gif

didziajam golfo gal ir neturesiu,bet rasiu ilgomis rankovemis bliuskyciu,dzemperiuku,striuke siltesne,bet ne ziemine.O batu nereikia,kedu?Gal zinotumet koks dydis batu?
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2010 10 05, 20:05)
didziajam golfo gal ir neturesiu,bet rasiu ilgomis rankovemis bliuskyciu,dzemperiuku,striuke siltesne,bet ne ziemine.O batu nereikia,kedu?Gal zinotumet koks dydis batu?

Tinka viskas,AČIŪ neringuutia,

Batų dydis 36-37 4u.gif
Šeima galo su galu praktiškai nesuduria,jiems padeda Sandros tėvai.
Vakar ją priregistravau SM ,galės bendrauti ir pasidalinti savo bėdomis su tokiomis pat šeimomis,pasitarti gauti patarimų,taip pat truputi atitrūkti nuo rutinos ir IŠMOKS NAUDOTIS KOMPIUTERIU thumbup.gif
Net baisu pagalvoti ,kad mažasis A yra su mano dukra vienmečiai. Ligą nustatė šių metų kovą,vasarą pašalinti keli augliai galvoje,bet jų dar yra likę.
Labai šauni šeima, be galo užjaučiu dėl tokios bėdos ir padėsiu tikrai kuom tik galėsiu.
Kai grįžau namo visa emocijose MB, spakainiai nuramino ir pasakė:
-Kad manęs pakeisti neįmanoma,o šeimai padėsime,juk ji ne pirma ir ne paskutinė thumbup.gif Už tai jį ir myliu blush2.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 05, 17:08)
sveika prisijungus 4u.gif
Aš buvau šiandien Kretingalėje su reikalais , tai ir su Kristina susitikau.

Gaila kad būsto soc.vis eilė lėtai slenka... apie 40 tik, dar kokių trejeta metelių...

Andriukas visko turi, o Viktorijai reikia šiltos striukės 146 cm, ir batų šiltų 37

Ačiū už naujokės palaikymą 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif

Kai Kristina nueis pas savo soc.lai pasiteirauja apie būsto eilę lipimas ant mazolių veiksmingas

Kaip jau sakiau striukę turiu nuo savo panos,susitinkam perduosiu ir dar šio to įdėsiu mirksiukas.gif tik va su batais... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 06 spalio 2010 - 07:35
Laba šaltoj Lietuvoj. Brrrrr. Kaip priprast prie šalčio? Aš jau grįžau ant visai smile.gif ... Iki kitos kelionės. Kada kava? Ką padėt?
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 10 06, 08:40)
Laba šaltoj Lietuvoj. Brrrrr. Kaip priprast prie šalčio? Aš jau grįžau ant visai smile.gif ... Iki kitos kelionės. Kada kava? Ką padėt?

Sveika varlyte-keliauninkė 4u.gif ,tik nesaktk,kad pašalai sparnus ir kokion nors šilton šalin pūsi 4u.gif biggrin.gif mirksiukas.gif

Kavą galim nors ir dabar, Saulytės pana sirguliuoja ir su Roma dar nebendravau,nors apie pietus pas ja būsiu smile.gif
Atsakyti
merga
maniau,kad tas 180 ugio berniukas didesnius batukus nesios...tada gal jam batuku ir nerasiu doh.gif
kai viska sudesiu-duosiu zinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2010 10 06, 09:23)
merga
maniau,kad tas 180 ugio berniukas didesnius batukus nesios...tada gal jam batuku ir nerasiu  doh.gif
kai viska sudesiu-duosiu zinoti  4u.gif

didžiojo vaikoi išmeros nežianau cool.gif ,tuoj suskambinsiu sorry

neatsako
Papildyta:
Aš jau Klp.pradedu nuo miesto ligoninės jei ką savo adresus rašot 861725644
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 06 spalio 2010 - 08:36
Šiandien nelabai. Įsidarbinau vairuotoju per pietų pertrauką. O nuo rytojaus bet kada smile.gif Susitark šiandien su Roma kada susimatyt
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 10 06, 10:15)
Šiandien nelabai. Įsidarbinau vairuotoju per pietų pertrauką. O nuo rytojaus bet kada smile.gif Susitark šiandien su Roma kada susimatyt

Ateinačios savaitės bėgyje darom kavagėrį dieną suderinsim 4u.gif

LABAI LABAI AČIŪ vėjo vaikas už batus Viktorijai,Lexanai už dyyyydelį maišą batų ,vėžimėlį ir kt. Astarta,lly ir keletui slaptų rėmėjų iš Sendvario AČIŪŪŪŪŪ Jūs nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neringuutia @ 2010 10 06, 09:23)
merga
maniau,kad tas 180 ugio berniukas didesnius batukus nesios...tada gal jam batuku ir nerasiu  doh.gif
kai viska sudesiu-duosiu zinoti  4u.gif

Vaikinukas nešioja 43 dydžio batus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 06, 12:30)
Ateinačios savaitės bėgyje darom kavagėrį dieną suderinsim  4u.gif

LABAI LABAI AČIŪ vėjo vaikas už batus Viktorijai,Lexanai už dyyyydelį maišą batų ,vėžimėlį ir kt. Astarta,lly ir keletui slaptų rėmėjų iš Sendvario AČIŪŪŪŪŪ Jūs nuostabūs  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Vaikinukas nešioja 43 dydžio batus.  mirksiukas.gif

nereikia taip garsiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 10 06, 07:40)

sveika keliauninke 4u.gif darysim

mano mažiukė jau ok, tikiuosiu atbaidysim ir kitus virusus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2010 10 06, 12:36)
nereikia taip garsiai  blush2.gif

Žinoma,kad reikia ir dar kaip reikia,nes būtent Jūsų visų dėka,kažkas džiaugiasi 4u.gif
Atsakyti