Sveikutes
Vakar radom pas vyro sese maisa rubeliu kudikiui, rubeliai seni, pabluke, deveti 2 vaiku, kurie jau pakankamai dideli. Bet galvoju gal praverstu kokiai sunkiai besivercianciai seimai?
Dar prideciau tvarkingu savo maziukes rubeliu nuo pat gimimo, nes manoji gime nemaza ir dali jau isaugome
QUOTE(marina861 @ 2010 10 04, 09:01)
Sveikutes
Vakar radom pas vyro sese maisa rubeliu kudikiui, rubeliai seni, pabluke, deveti 2 vaiku, kurie jau pakankamai dideli. Bet galvoju gal praverstu kokiai sunkiai besivercianciai seimai?
Dar prideciau tvarkingu savo maziukes rubeliu nuo pat gimimo, nes manoji gime nemaza ir dali jau isaugome
Kaip esam nesyk sakę.tinka viskas
Gal kam iš mamyčių reikalinga Jei ne,tada
Jei tik galite nuveškite viską pati į "Šeimos ir vaiko gerovės centrą"adresu Turgaus g.22.
rytoj iš ryto būsiu Gargžduose. Liliux ir Mmergyte prasuksiu ir pro jumis .
sveikos
Roma skambino - tai labai prašo jai paskambinti Brigitą iš Kauno gatvės - neišliko tel. Nr.
labai dėkoja taatjana - už paramą maistu tai neštukei
mano mažė kažko nori sirguliuot, sėdžiu namuose... ryt prašysiu kad mano vyras užveštų turtą Gerovės centrui.
Roma skambino - tai labai prašo jai paskambinti Brigitą iš Kauno gatvės - neišliko tel. Nr.
labai dėkoja taatjana - už paramą maistu tai neštukei
mano mažė kažko nori sirguliuot, sėdžiu namuose... ryt prašysiu kad mano vyras užveštų turtą Gerovės centrui.
QUOTE(uoga 3 @ 2010 10 02, 15:45)
Jei ,kas vaziuotu pro Reikjaviko gatve kada nors iduociau ir as maza laukneseli. Yra ten rubeliu maziukui,dveji dzinsai paaugliui,2 poros beveik nauju kedu (39 dydzio),maziukui batu kelios poros.Siaip neskubu,netrukdo jie man.
Uoga, galiu trečiadienį dukrą nuvedusi į muzikos mokyklą prieiti ir paimčiau. Merga visvien pas mane atlėks paimti visų kraičių, kiek namie turiu jau.
QUOTE(Lexana @ 2010 10 04, 23:11)
Uoga, galiu trečiadienį dukrą nuvedusi į muzikos mokyklą prieiti ir paimčiau. Merga visvien pas mane atlėks paimti visų kraičių, kiek namie turiu jau.
Jei po pietu zadi ateiti,tai gerai,bus mano bernai namie,atiduos,nes as pati busiu isvaziavusi. Arba gal kokia kita diena uzleksi,pasiarbatinsim tuo paciu.
QUOTE(merga @ 2010 10 03, 08:54)
Ateinančią savaitę jei suspėsiu prasuksiu
o pro Debrecena gal prasuksi?
QUOTE(Astarta @ 2010 10 05, 10:31)
o pro Debrecena gal prasuksi?
taip
Rytoj,trečiadienį makaluosiuos Klaipėdoje,taip kad rašom kontaktus į AŽ
QUOTE(merga @ 2010 10 05, 11:18)
pakartojau savo duomenis i AZ
Sveiki.Esu Sandra,pas kuria atvaziavo Merga noriu su jumis visomis benrauti
Panos,esu seimoje su serganciu berniuku.Reika vaikinukui stai ko:
golfu 12-14 dydzio ,treniginiu kelniu ugis (145-150), siltos stiurkes, 36 dydzio batu,kedu.
Didziam vaikiui (ugis 182) treniginiu kelniu,golfo.
Kas ka rasom Atvaziuosiu paimsiu.
toliau finansine padetiskritine.Bambylinsiu Gargzdus
golfu 12-14 dydzio ,treniginiu kelniu ugis (145-150), siltos stiurkes, 36 dydzio batu,kedu.
Didziam vaikiui (ugis 182) treniginiu kelniu,golfo.
Kas ka rasom Atvaziuosiu paimsiu.
toliau finansine padetiskritine.Bambylinsiu Gargzdus