Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Sveikutes smile.gif
Vakar radom pas vyro sese maisa rubeliu kudikiui, rubeliai seni, pabluke, deveti 2 vaiku, kurie jau pakankamai dideli. Bet galvoju gal praverstu kokiai sunkiai besivercianciai seimai?
Dar prideciau tvarkingu savo maziukes rubeliu nuo pat gimimo, nes manoji gime nemaza ir dali jau isaugome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 10 04, 09:01)
Sveikutes smile.gif
Vakar radom pas vyro sese maisa rubeliu kudikiui, rubeliai seni, pabluke, deveti 2 vaiku, kurie jau pakankamai dideli. Bet galvoju gal praverstu kokiai sunkiai besivercianciai seimai?
Dar prideciau tvarkingu savo maziukes rubeliu nuo pat gimimo, nes manoji gime nemaza ir dali jau isaugome smile.gif

Kaip esam nesyk sakę.tinka viskas 4u.gif
Gal kam iš mamyčių reikalinga g.gif Jei ne,tada
Jei tik galite nuveškite viską pati į "Šeimos ir vaiko gerovės centrą"adresu Turgaus g.22.
4u.gif
Atsakyti
rytoj iš ryto būsiu Gargžduose. Liliux ir Mmergyte prasuksiu ir pro jumis . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 04 spalio 2010 - 15:01
sveikos

Roma skambino - tai labai prašo jai paskambinti Brigitą iš Kauno gatvės - neišliko tel. Nr.

labai dėkoja taatjana - už paramą maistu tai neštukei 4u.gif 4u.gif

mano mažė kažko nori sirguliuot, sėdžiu namuose... ryt prašysiu kad mano vyras užveštų turtą Gerovės centrui.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 10 02, 15:45)
Jei ,kas vaziuotu pro Reikjaviko gatve kada nors iduociau ir as maza laukneseli.  blush2.gif Yra ten rubeliu maziukui,dveji dzinsai paaugliui,2 poros beveik nauju kedu (39 dydzio),maziukui batu kelios poros.Siaip neskubu,netrukdo jie man. biggrin.gif

Uoga, galiu trečiadienį dukrą nuvedusi į muzikos mokyklą prieiti ir paimčiau. friends.gif Merga visvien pas mane atlėks paimti visų kraičių, kiek namie turiu jau.
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 10 04, 23:11)
Uoga, galiu trečiadienį dukrą nuvedusi į muzikos mokyklą prieiti ir paimčiau. friends.gif Merga visvien pas mane atlėks paimti visų kraičių, kiek namie turiu jau.

Jei po pietu zadi ateiti,tai gerai,bus mano bernai namie,atiduos,nes as pati busiu isvaziavusi. g.gif Arba gal kokia kita diena uzleksi,pasiarbatinsim tuo paciu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 03, 08:54)
Ateinančią savaitę jei suspėsiu prasuksiu  mirksiukas.gif

o pro Debrecena gal prasuksi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2010 10 05, 10:31)
o pro Debrecena gal prasuksi?  4u.gif

taip 4u.gif
Rytoj,trečiadienį makaluosiuos Klaipėdoje,taip kad rašom kontaktus į AŽ
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 05, 11:18)
taip  4u.gif
Rytoj,trečiadienį makaluosiuos Klaipėdoje,taip kad rašom kontaktus į AŽ

pakartojau savo duomenis i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2010 10 05, 11:32)
pakartojau savo duomenis i AZ 4u.gif

Parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.Esu Sandra,pas kuria atvaziavo Merga 4u.gif noriu su jumis visomis benrauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandra kl: 05 spalio 2010 - 13:19
Panos,esu seimoje su serganciu berniuku.Reika vaikinukui stai ko:
golfu 12-14 dydzio ,treniginiu kelniu ugis (145-150), siltos stiurkes, 36 dydzio batu,kedu.
Didziam vaikiui (ugis 182) treniginiu kelniu,golfo.
Kas ka rasom Atvaziuosiu paimsiu.
toliau finansine padetiskritine.Bambylinsiu Gargzdus doh.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti