Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

trumpai bet smagiai pasėdėjom, darysim vėl kai Storm gryš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 09 27, 13:11)
trumpai bet smagiai pasėdėjom, darysim vėl kai Storm gryš  mirksiukas.gif

Būtinai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Panos, gal kas turite kokią nebenešiojamą nuo savo vyriukų striukę vaikiui, ūgis 186 cm.Nupirkau sūnui vakar,o ji mega_shok.gif maza.Galiu keistis,bet jei kas perleistų tai šią iš grupės vikinui padovanočiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 28 rugsėjo 2010 - 10:23
Sveikos,

norėjau pasiteirauti gal Jūs žinote, kur būtų galima padovanoti rūbų? Turiu porą didelių maišų (tikrai daug) - rūbai moterims, arba paauglėms. Kai kurie rūbai visiškai nauji mirksiukas.gif Norėčiau atiduot kažkam, kam jų tikrai reikia.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. smile.gif

Merga, patalynės šiek tiek galiu parinkti. Bet pas mane vaikiškai lovytei ir viengulei daugiausia. g.gif Jei tiks - prašom.

Ką čia dar norėjau rašyti... g.gif Sklerozė konkreti gi... doh.gif

Prisiminiau - Merga, turiu žieminių ir rudeninių šiokių tokių batukų. ax.gif Jei reikia - paimk kokią dieną. rolleyes.gif

Esu piktas ir nelaimingas keksas, nes mano mašina sugedus ir pati nieko padaryti negaliu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 28 rugsėjo 2010 - 11:46
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 09 27, 13:11)
trumpai bet smagiai pasėdėjom, darysim vėl kai Storm gryš  mirksiukas.gif

Gaila, kad nepaskaičiau anksčiau. Senai besimatėme, būčiau prisijungusi. Lauksiu kito kavagerio biggrin.gif .

Šiandien pristačiau į centriuką visą turtą, ką perdavė Prula, Dalmatija, InesaP ir Inesiuu. Ačiū joms už viską 4u.gif

Atsakyti
merga(jergau kaip reik lipti per save kad taip kreiptis doh.gif ),kada busi gargzduose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 28, 15:53)
merga(jergau kaip reik lipti per save kad taip kreiptis doh.gif ),kada busi gargzduose? ax.gif

tik ką grįžau blush2.gif biggrin.gif .
Jei planai nepasikeis vėl važiuosiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(grietinietis @ 2010 09 28, 12:31)
Sveikos,

norėjau pasiteirauti gal Jūs žinote, kur būtų galima padovanoti rūbų? Turiu porą didelių maišų (tikrai daug) - rūbai moterims, arba paauglėms. Kai kurie rūbai visiškai nauji  mirksiukas.gif Norėčiau atiduot kažkam, kam jų tikrai reikia.. 4u.gif

"Vaiko ir šeimos gerovės centras"-Turgaus g. 22

QUOTE(Lexana @ 2010 09 28, 12:43)
Sveikos, merginos. smile.gif

Merga, patalynės šiek tiek galiu parinkti. Bet pas mane quote=grietinietis,2010 vaikiškai lovytei ir viengulei daugiausia. g.gif Jei tiks - prašom.

Ką čia dar norėjau rašyti... g.gif Sklerozė konkreti gi... doh.gif

Prisiminiau - Merga, turiu žieminių ir rudeninių šiokių tokių batukų. ax.gif Jei reikia - paimk kokią dieną. rolleyes.gif

Esu piktas ir nelaimingas keksas, nes mano mašina sugedus ir pati nieko padaryti negaliu... doh.gif

Rytoj prsuksiu mirksiukas.gif

QUOTE(gita @ 2010 09 28, 13:18)
Sveikutės  4u.gif

Gaila, kad nepaskaičiau anksčiau. Senai besimatėme, būčiau prisijungusi. Lauksiu kito kavagerio  biggrin.gif .

Šiandien pristačiau į centriuką visą turtą, ką perdavė Prula, Dalmatija, InesaP ir Inesiuu. Ačiū joms už viską  4u.gif

Nepaskutinis mirksiukas.gif ,kai Storm grįš vėl darysim smile.gif
Atsakyti
o kitos savaites pradzioj nebusi? ax.gif
Atsakyti
Merga, parašiau AŽ dėl tos nelemtos dujinės doh.gif

dar turiu dežę sukrovus drabužių įvairių, rūsy radau dar viena dežę su indais, gal ir jų kam reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 28, 18:11)
o kitos savaites pradzioj nebusi? ax.gif

Antradienį būsiu mirksiukas.gif

QUOTE(Astarta @ 2010 09 28, 20:09)
Merga, parašiau AŽ dėl tos nelemtos dujinės doh.gif

dar turiu dežę sukrovus drabužių įvairių, rūsy radau dar viena dežę su indais, gal ir jų kam reik g.gif

Man į AŽ savo adresiuką įmesk,ryt iš ryto esu laisvėsne,tad prišokčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 29 rugsėjo 2010 - 06:33
QUOTE(merga @ 2010 09 29, 07:33)

Man į AŽ savo adresiuką įmesk,ryt iš ryto esu laisvėsne,tad prišokčiau  mirksiukas.gif

parašiau per dvi žinutes blush2.gif
šiandien niekur neplanuoju eit, lauksiu 4u.gif
Atsakyti