Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

aciu SAULYTEI jog paeme mano visa sukaupta ''turta'' 4u.gif
Atsakyti
Sviekutės 4u.gif
Kad ir lyja ,bet darbai pas mane pilnu tempu doh.gif
sveikinus visas ir visus Jei turime ar turite su JONINĖMIS user posted image

Vakar kaip ir priklauso Jonų užeigoje pasikavinome su Roma thumbup.gif .Saulytės angeliukas tikra angeliukas wub.gif wub.gif wub.gif

Centro grupės vaiučiai taip jau gavosi,kad niekur nevasaroja ir net neturi galimybės kur pabuvoti...todėl -
O dabar pasvarstymui: Klaipėdon atvažiuoja "Baltijos cirkas",centro grupės vaikai labai norėtų jame pabuvoti, kapi manote,mamytės,ar galėtume jiems suorganizuoti tokią mini vasarišką išvyką. Bilietų kainų kol kas nežinome(galvojame ,kad jie kainuos apie 15 -20 lt),bet prieš ką nors darant norėtume padaryti apklausą ar sutiktumėme prisidėti prie tokios akcijos g.gif
Kadangi Saulytė visa galva pasinėrusi į krikštynų pasiruošimo verpetą jos atsakymą turiu,ką manot kitos laukiu pasisakymų g.gif mirksiukas.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif

IR dar: centro vakų grupei reikalingas apavas bet koks nuo šlepečių iki žieminių batų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 24 birželio 2010 - 21:27
QUOTE(merga @ 2010 06 24, 22:25)

O dabar pasvarstymui: Klaipėdon atvažiuoja "Baltijos cirkas",centro grupės vaikai labai norėtų jame pabuvoti, kapi manote,mamytės,ar galėtume jiems suorganizuoti tokią mini  vasarišką išvyką. Bilietų kainų kol kas nežinome(galvojame ,kad jie kainuos apie 15 -20 lt),bet prieš ką nors darant norėtume padaryti apklausą ar sutiktumėme prisidėti prie tokios akcijos g.gif
Kadangi Saulytė visa galva pasinėrusi į krikštynų pasiruošimo verpetą jos atsakymą turiu,ką manot kitos laukiu pasisakymų  g.gif  mirksiukas.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif

sveiki,

as prisideciau 4u.gif
Atsakyti
Prašom apie avalynę plačiau: kokių dydžių, kiek ir t.t. Konkrečiau norėčiau. ax.gif
Atsakyti

Centro grupės vaiučiai taip jau gavosi,kad niekur nevasaroja ir net neturi galimybės kur pabuvoti...todėl -
O dabar pasvarstymui: Klaipėdon atvažiuoja "Baltijos cirkas",centro grupės vaikai labai norėtų jame pabuvoti, kapi manote,mamytės,ar galėtume jiems suorganizuoti tokią mini  vasarišką išvyką. Bilietų kainų kol kas nežinome(galvojame ,kad jie kainuos apie 15 -20 lt),bet prieš ką nors darant norėtume padaryti apklausą ar sutiktumėme prisidėti prie tokios akcijos g.gif
Kadangi Saulytė visa galva pasinėrusi į krikštynų pasiruošimo verpetą jos atsakymą turiu,ką manot kitos laukiu pasisakymų  g.gif  mirksiukas.gif
Iš anksto dėkoju

As irgi pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apie cirką :
Bilietų kaina: 15, 18, 20 Lt.

Nuolaidos:

* Su cirko skrajute ar specialiu kuponu iš spaudos du bilietus perkant, trečias - nemokamai.

** I grupės neįgalieji įleidžiami nemokamai (būtina pateikti dokumentą).

*** Vaikai iki 3 metų amžiaus įleidžiami nemokamai (būtina pateikti vaiko amžių įrodantį dokumentą). Su vienu suaugusiuoju nemokamai įleidžiamas vienas vaikas iki 3 metų.

www.cirkas.lt
Atsakyti
As prisidesiu. Reikia tu kuponu gauti, anksciau i pasta deze mete g.gif
Atsakyti

IR dar: centro vakų grupei reikalingas apavas bet koks nuo šlepečių iki žieminių batų.

bandysim ieskoti 4u.gif
Atsakyti
gal kam butu reikalingos naktines uzuolaidos?
su visu vieliniu karnizu atiduosim. ilgis 280 (iki zemes standartiniame bute), plotis apie 3 m. 2 dalys zuolaidu ir virsutine dalis "kvarbatkiu", uzdengianti vielas,
audinys truputi blizgus, sokoladines spalvos, ABSOLIUCIAI nepermatomos

tik reiketu kai kur patvarkyti, pasiuvineti, apsiuti apacioje ax.gif ir isskalbti ax.gif

user posted image

uzuolaidos Misko kvartale
Atsakyti
sveikos, mes jau krikštynų , buvo nuostabiai graži šventė wub.gif

prie cirko prisidedu ir aš thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 28 birželio 2010 - 14:37
Sveikos, jei kuri kokią dieną važiuosit pro mano rajoną, prigriebkit ir mano maišiukus du drabužių. arba jei kas turit mergaitę kokią globojamą, tai drabužiai apie 9-10m merginai. ax.gif specialiai nesukit, nesitrukdykit 4u.gif

Aš laikausi Baltijos pr.41.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InesaP: 28 birželio 2010 - 17:22
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 06 28, 15:29)
sveikos, mes jau krikštynų , buvo nuostabiai graži šventė  wub.gif

prie cirko prisidedu ir aš  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif user posted image
Kad palaikysi akciją ir taip žinojau beee.gif blush2.gif .Įdomu buvo kitų nuomuonę susižinoti mirksiukas.gif
Ir dabar kai jau žinau galiu drąsiai pradžiuginti Romą ir Eleną thumbup.gif
Toliau: lengvatų nedaro,todėl ,kad jie išsilaiko tik iš gautų už bileitus pajamų ,todėl dar ir ieško rėmėjų.Jei kam įdomu sužinoti smulkiau ,galite susirašyti:
baltijos@cirkas.lt
cirkas Klaipėdoje yra nuo birželio 23d. iki liepos 25d. Tai reikia suderinti kokią dienai surenkame pinigėlius bilietams ir kokiam skaičiui .

Tiana,užuolaidas galiu paimti ir nuvežti į Vkc,namą prisimenu ,bet va su buto nr fool.gif -nepamenu blush2.gif ,gal mažu į AŽ parašytum.Ačiū 4u.gif
Kas liečia apavą.susirašysiu ar susikmabinsiu su Romą ar Eleną ir tada duosiu info smile.gif

Papildyta:
QUOTE(InesaP @ 2010 06 28, 18:21)
Sveikos, jei kuri kokią dieną važiuosit pro mano rajoną, prigriebkit ir mano maišiukus du drabužių. arba jei kas turit mergaitę kokią globojamą, tai drabužiai apie 9-10m merginai. ax.gif  specialiai nesukit, nesitrukdykit 4u.gif

Aš laikausi Baltijos pr.41.

vaje,kad būtum iš ryto parašius.Pusę dienos makalavausi tavuos kraštuos unsure.gif
Atsakyti