Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merga @ 2010 09 20, 11:33)
Taip, yra mergytei dabar mėnuo.O ir viena neštukė yra,kuriai ir neužkalnų gimdyt  smile.gif

įdomu būtų sužinot tos mergaitės kuriai mėnesiukas ūgį ax.gif nes kartais išmatavimai pagal mėnesius nesutampa smile.gif kad mes nebūtume mažesnės smile.gif
norėčiau tiesiog turėt mamytę su kuria galėčiau kontaktuot ir padėt tiesiogiai ax.gif kaip gakėčiau gaut kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 09 20, 12:24)
įdomu būtų sužinot tos mergaitės kuriai mėnesiukas ūgį  ax.gif nes kartais išmatavimai pagal mėnesius nesutampa smile.gif kad mes nebūtume mažesnės  smile.gif
norėčiau tiesiog turėt mamytę su kuria galėčiau kontaktuot ir padėt tiesiogiai  ax.gif kaip gakėčiau gaut kontaktus?

Per Romą. Vakare kai būsiu namie į AŽ įmesiu jos kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 20, 12:36)
Per Romą. Vakare kai būsiu namie į AŽ įmesiu jos kontaktus  mirksiukas.gif

ačiū
Atsakyti
Kavagėris atkeliamas. Ką tik skambino Merga, Romos šeimoje nelaimė. Apie laiką praneš iš naujo.
Atsakyti
Sveikutės.
Merginos,turiu klausimą: gal kas matėte nebrangią ar turite nereikalingą mikrobangų krosnelę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 21 rugsėjo 2010 - 18:01
QUOTE(merga @ 2010 09 21, 17:56)
Sveikutės.
Merginos,turiu klausimą: gal kas matėte nebrangią ar turite nereikalingą mikrobangų krosnelę blush2.gif

si netiktu?

kice
post 2010 09 18, 17:47
Paskelbta: #558

Super senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 2058

Parduodu naudotą mikrobangę. Yra grilis, atitirpinimo rėžimas, laikrodis. Kaina 60 Lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žaislas: 21 rugsėjo 2010 - 19:13
Laba diena,

kitoj savaitej jau turesiu nebereikalinga skalbimo masina, galiu padovanoti. Nuvezti tiesiai i centra neturiu galimybes. Merga jei skalbimo masina reikalinga gal galesit ja paimti is manes?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 21, 18:56)
Sveikutės.

Aš turiu ir galėčiau padovanoti mikrobangų krosnelę, šaldytuvą. Tik neturiu kaip atvežti unsure.gif , mes iš Šilalės 4u.gif .
Dar galėčiau parinkti indų, patalynės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chilyru @ 2010 09 22, 10:32)
Laba diena,

kitoj savaitej jau turesiu nebereikalinga skalbimo masina, galiu padovanoti. Nuvezti tiesiai i centra neturiu galimybes. Merga jei skalbimo masina reikalinga gal galesit ja paimti is manes?

Taip reikalinga.Imu 4u.gif Kaip jau buvau minėjusi skalbiaklė reikalinga vienai neįgalių žmonių šeimai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2010 09 22, 11:33)
Aš turiu ir galėčiau padovanoti mikrobangų krosnelę, šaldytuvą. Tik neturiu kaip atvežti  unsure.gif , mes iš Šilalės  4u.gif .
Dar galėčiau parinkti indų, patalynės  4u.gif

Aš tai su mielu noru nors ir rytoj ,bet reik prisiblatint" prie MB,kad į baką truputi įpyltu ax.gif blush2.gif smile.gif, BET DUOSIU ŽINOTI,KADA ATVAŽIUOSIU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žaislas @ 2010 09 21, 20:12)
si netiktu?

kice  
post 2010 09 18, 17:47
Paskelbta: #558
Super senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 2058

Parduodu naudotą mikrobangę. Yra grilis, atitirpinimo rėžimas, laikrodis. Kaina 60 Lt
user posted image

Ačiū, pasidomėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 22 rugsėjo 2010 - 14:49
QUOTE(merga @ 2010 09 22, 15:25)
Taip reikalinga.Imu  4u.gif Kaip jau buvau minėjusi skalbiaklė reikalinga vienai neįgalių žmonių šeimai.  smile.gif

tai ok, kita savaite masina jau bus laisva (zadam si penktadieni nusipirkti nauja) tada duosiu zinoti. ir susitarsim kaip ja pergabenti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chilyru @ 2010 09 22, 11:32)
Laba diena,

QUOTE(Asese @ 2010 09 22, 12:33)
Aš turiu ir galėčiau padovanoti mikrobangų krosnelę, šaldytuvą. Tik neturiu kaip atvežti  unsure.gif , mes iš Šilalės  4u.gif .
Dar galėčiau parinkti indų, patalynės  4u.gif

kad Siauliuose tokiu daiktu atsirastu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2010 09 22, 21:49)
kad Siauliuose tokiu daiktu atsirastu verysad.gif

Mėginkite įdėti savo skelbiką Šiauliečių tėmoj ir mažu kas atsilieps smile.gif
Papildyta:
Merginos, gali būti, kad kreipsiuos į jus su pagalbos prašymu. Keletą dienų atgal sužinojau ,kad vienam iš "mano" kaimų gyvena vieniša mama su 8-mečiu sūneliu,kuris visai neseniai susirgo leukemija.
Savo dienotvarkėje ieškau laiko,kad galėčiau juos aplankyti ir sužinoti kas prie ko. O tada žiūrėsiu kuo galėčiau padėti pati na ir žinoma Jūs 4u.gif
Šiai dienai turiu tik labai skurdžios informacijos: tik tiek,kad berniuko tėtis pradėjo piktnaudžiauti alchogoliu ir šeima iširo.Mama liko be darbo ir verčiasi tik darbo biržos pašalpa,o vyrėsnysis broliukas prižiūri jaunėlį ir pilnai atsidavė jo priežiūrai(vaikiui kažkur apie 13-14m)
Kai pas juos apsilankysiu žinosiu daugiau.
Atsakyti