Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merga @ 2010 09 18, 10:58)
Storm,pirmadienį iš ryto važiuoju pas Romą laisvinti bagažinės,tai paklausiu kada bus laisvėsnė ir užgriūtume.(pirmadienį 13 val.negaliu,nes būsiu neurochirurgus)
Ką manai g.gif

Man tinka bet kuri diena šią savaitę. Išskrendu savaitei kitą pirmadienį.
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 09 18, 17:08)
laba diena,
turiu žieminį moterišką paltuką. Dar parinksiu vaikiškų rūbelių. jei nepavyks man antradienį pačiai nuvešti iki centro, gal kuri galėtumėt paimti iš manęs?

Aga ax.gif biggrin.gif berods Kauno g ania blush2.gif
Atsakyti
radau toki skelbima,
gal kam pravers:

http://www.skelbiu.l...10-9371683.html
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 19, 20:42)
Aga ax.gif  biggrin.gif  berods Kauno g ania  blush2.gif

tikrai taip smile.gif dar įdėjau šiek tiek patalynės užvalkalų ir mergaitiškų rūbelių. Ryt važiuosiu į tą pusę, tai gal pačiai pavyks užvešt, o jei ne - parašysiu
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 09 20, 09:24)
tikrai taip  smile.gif  dar įdėjau šiek tiek patalynės užvalkalų ir mergaitiškų rūbelių. Ryt važiuosiu į tą pusę, tai gal pačiai pavyks užvešt, o jei ne - parašysiu

sutarta 4u.gif

Širdingai dėkoju mamytei iš Švėkšnos , Gindulių bendruomenei, bei šeimai gyvenančiai Taikos pr.50 Viskas jau yra "Šeimos ir vaiko gerovės centre" 4u.gif
AČIŪ thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
DĖMESIO Šį trečiadienį, 12 val."Šeimos ir vaiko gerovės centre"(Turgaus g. 22 ,kviečiu visas mamytes į kavagėrį. Labai norėčiau ,kad Mamytės sudalyvautumėte. Susipažintumėme,pabendrautumėme 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 20 rugsėjo 2010 - 09:26
QUOTE(merga @ 2010 09 20, 10:25)

DĖMESIO Šį trečiadienį, 12 val."Šeimos ir vaiko gerovės centre" ,kviečiu visas mamytes į kavagėrį. Labai norėčiau ,kad Mamytės  sudalyvautumėte ir susipažintumėme   4u.gif  4u.gif

Su manim tikrai galėsi susipažint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 09 20, 10:26)
Su manim tikrai galėsi susipažint biggrin.gif

P.Storm ,o kaip Jūs būsite pasidabinusi,kad galėčiau Jūs atpažinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bėje,centrui reikia šiltų drabužių.
Atsakyti
DĖMESIO Šį trečiadienį, 12 val."Šeimos ir vaiko gerovės centre"(Turgaus g. 22 ,kviečiu visas mamytes į kavagėrį. Labai norėčiau ,kad Mamytės  sudalyvautumėte. Susipažintumėme,pabendrautumėme   4u.gif  4u.gif

Na kodėl ne antradienį kokią 14 val. unsure.gif Na nieko, gal kada kitąkart.
Šiaip, Merga, turiu vonelę kūdikiui dar, dar šio to. Kai būsi mano pusėje - užlėk pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 09 20, 10:37)
Na kodėl ne antradienį kokią 14 val. unsure.gif Na nieko, gal kada kitąkart.
Šiaip, Merga, turiu vonelę kūdikiui dar, dar šio to. Kai būsi mano pusėje - užlėk pas mane.

Rytoj Roma bus komandiruotėje mirksiukas.gif
notworthy.gif pioneer.gif biggrin.gif Ok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 20 rugsėjo 2010 - 09:45
QUOTE(merga @ 2010 09 20, 10:44)
Rytoj Roma bus komandiruotėje  mirksiukas.gif
notworthy.gif  pioneer.gif  biggrin.gif  Ok

Na yra kaip yra. Man šiaip tik pirmadieniai, trečiadieniai ir penktadieniai netinka dėl choreografijos pamokų.

Rasiu dar ko nors. Gal ir šiltesnių rūbelių rasiu.
Atsakyti

dar norėjau paklaust... gal yra kokia mamytė, kuri augina naujagimę mergytę arba kuri turėtų greit susilaukt dukrytės? galėčiau nuolatos paremt mergytės rūbeliais (pati dabar turiu 2,5 mėn. mergytę) ir kai kuriais daiktais kai jau išaugsim...
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 09 20, 11:04)
dar norėjau paklaust... gal yra kokia mamytė, kuri augina naujagimę mergytę arba kuri turėtų greit susilaukt dukrytės? galėčiau nuolatos paremt mergytės rūbeliais (pati dabar turiu 2,5 mėn. mergytę) ir kai kuriais daiktais kai jau išaugsim...

Taip, yra mergytei dabar mėnuo.O ir viena neštukė yra,kuriai ir neužkalnų gimdyt smile.gif
Atsakyti