Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(mmergyte @ 2010 09 16, 15:34)
niekaip schmoll.gif  zinai ka tai tu neskubek,as padarysiu siunitnuka dar is namu,isidesiukita savaitele,gal busi gargzduos ir galesim susitikt mirksiukas.gif

Liouse. O reikalų kitą savaitikę tikrai bus ir dar kokių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 16, 18:06)
Liouse. O reikalų kitą savaitikę tikrai bus ir dar kokių cool.gif

lotuliukas.gif niu ir gerai,kita savaitele susirasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 16, 18:10)
lotuliukas.gif niu ir gerai,kita savaitele susirasom mirksiukas.gif

gossip.gif

Beje:
kaip minėjau rytoj vadalojuos Gargžduose,jei kas turit kokį nereikalingą gėrį jums,o praversiantį centriukui, nesikuklinam,rašom man sms telefonu 861725644.Nuo 10,50 iki 11,30 į skambučius neatsiliepinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 16, 18:20)
gossip.gif

Beje:
kaip minėjau rytoj vadalojuos Gargžduose,jei kas turit kokį nereikalingą gėrį jums,o praversiantį centriukui, nesikuklinam,rašom man sms telefonu 861725644.Nuo 10,50 iki 11,30 į skambučius neatsiliepinėsiu.

o tai gal tamstele pati noretumet paiimti rubeliukus? bigsmile.gif as ryt po 9 jau vaziuosiu namo.. verysad.gif bet galecau uzsukti paimt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 16, 18:37)
o tai gal tamstele pati noretumet paiimti rubeliukus? bigsmile.gif  as ryt po 9 jau vaziuosiu namo.. verysad.gif  bet galecau uzsukti paimt 4u.gif

A pas tavy g.gif
Jei ne tai įmesk man kontaktus ir prasuksiu mirksiukas.gif (matai ryt daug darbų su planais ir projektais žemėtvarkoj turiu,tai būsiu "krūta" valdininkė doh.gif lotuliukas.gif )
Papildyta:
Ne į temą: topsecret.gif žodį susirašom,galima įvairiai interpretuoti doh.gif lotuliukas.gif čia mano sūnelis pakomentavo jeigu ką blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 16 rugsėjo 2010 - 18:05
Merga merga smile.gif kitą savaitę praleisiu Lietuvoj biggrin.gif gal kavos kurią dieną? Jau pasiilgau 4u.gif
Atsakyti
draugė dovanoja žiurkę (kambarinę biggrin.gif ) su visu narveliu. gal kokiam vaikui būtų įdomu. atsiliepkit smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
mama turi sena automatine skalbimo masina (veikianti) - gal kam reikia?
ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žaislas @ 2010 09 17, 14:08)
Laba diena,
mama turi sena automatine skalbimo masina (veikianti) - gal kam reikia?
ax.gif  ax.gif  ax.gif

Taip ir net galėčiau pati( su savo bičo pagalba) nuvežti ir paiimti galiu rytoj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Storm @ 2010 09 17, 09:25)
Merga merga smile.gif kitą savaitę praleisiu Lietuvoj biggrin.gif gal kavos kurią dieną? Jau pasiilgau  4u.gif

O dukra emigarntė -palaidūnė grįžta VALIOOOOOOOOOOOOO lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,žinoma,kad kavinsimės aš tą proga dar ką nors ir prakepčiau 4u.gif aš ir tavęs taip pasiilgau,vakar su Roma ir Taaniuška miniuka kavageriuką darėm,tai apkalbėjom ir tave ir Saulytę.
Šiaip reiktų susibėgti,nes laikas appie kalėdas pradėt galvoti būtų ania mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
Širdingai AČIŪ MMergytei už tarpininkavimą ir gargždiškei berods LILUX už siuntinkuą į krizes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Storm,pirmadienį iš ryto važiuoju pas Romą laisvinti bagažinės,tai paklausiu kada bus laisvėsnė ir užgriūtume.(pirmadienį 13 val.negaliu,nes būsiu neurochirurgus)
Ką manai g.gif
Atsakyti
Pakalnute_klp dėkavoju už pagalbą. 4u.gif
Atsakyti
laba diena,
turiu žieminį moterišką paltuką. Dar parinksiu vaikiškų rūbelių. jei nepavyks man antradienį pačiai nuvešti iki centro, gal kuri galėtumėt paimti iš manęs?
Atsakyti