Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(-Delta- @ 2010 09 14, 11:12)
Neringuutia, neskelbk viešai adreso, bo gali sulaukti netikėtų svečių  unsure.gif
Jau buvo atvejis, kai pas vieną mamytę atvažiavo paimti lauknešėlio į krizes, bet centre tas lauknešėlis taip ir neatsidūrė  g.gif
Turgaus g. 22 (važiuojant link Jono kalnelio)  mirksiukas.gif
5 kab. Roma (bet jei perduosi ir kažkam kitam iš centro, tikrai pateks į reikiamas rankas )

P.S. O šiaip , siūlyčiau tokį variantą: kai kursit naują temą, pirmame puslapyje surašyti visą info, centro kontaktus ir kurios merginos dirba su centru. Gal taip bus truputį daugiau aiškumo  smile.gif

Aciu Delta 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
sveikos mamytes, o ko reikia gal ir as galeciau ko paieskoti? o kur nuvezti, nes cia skaiciau skaiciau, sunkokai, supainiota 4u.gif
Atsakyti
gal kas prilektu daikteliu paimti is manes 4u.gif
as gyvenu prie egles turgaus aciuks.gif
bus gal koks didelis maximos maisiukas batu ir kitokiu rakandu
Atsakyti
merga
ar i tema butu jei prie kito maistelio(3 dezuciu misinuko ir 3 stiklaineliu tyreles) ideciau kaimisko sviesto koki puskilogramini gabaleli ir cukinija ? g.gif
bet ko gero istirps tas sviestas kol pasieks tiksla g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2010 09 14, 11:12)
Turgaus g. 22 (važiuojant link Jono kalnelio)  mirksiukas.gif
5 kab. Roma (bet jei perduosi ir kažkam kitam iš centro, tikrai pateks į reikiamas rankas )

P.S. O šiaip , siūlyčiau tokį variantą: kai kursit naują temą, pirmame puslapyje surašyti visą info, centro kontaktus ir kurios merginos dirba su centru. Gal taip bus truputį daugiau aiškumo  smile.gif

Patarimas priimtas,pasistenksim jį įgyvendyti smile.gif .Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neringuutia @ 2010 09 14, 21:34)
merga
ar i tema butu jei prie kito maistelio(3 dezuciu misinuko ir 3 stiklaineliu tyreles) ideciau kaimisko sviesto koki puskilogramini gabaleli ir cukinija ? g.gif
bet ko gero istirps tas sviestas kol pasieks tiksla  g.gif

Tinka viskas,nes ir aš topsecret.gif vešiu dėžę tų ilgų,storų, spalvotų mano daržo okupančių ,galiu atsivešti šaltkrepšį blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lly @ 2010 09 14, 19:44)
gal kas prilektu daikteliu paimti is manes  4u.gif
as gyvenu prie egles turgaus  aciuks.gif
bus gal koks didelis maximos maisiukas batu ir kitokiu rakandu

Man savo tel nr įmesk sms'u 861725644 Olga,šiandien pasistengsiu prasisukti po Jūsų rajoną mirksiukas.gif
Papildyta:
Meginos, turiu laikšutį iš centro

Vel turime prasyma.Gal kas turi atliekamu rasomuju stalu, lovytes, sportinio vezimelio, vaikiškos patalynes. Taip pat labai reiktu maniezo, daugiavaikei mamai (6 vaikai). Gal kas atsilieptu.Aciu.

Lexana kiap manai,ar tau dar bus reikalingas pas tėvus esantis maniežas?
Papildyta:
GITA, merginos atsiprašo ,nes matyt kai vakar buvai atvažiavus,jų visų nebuvo centre dėl laiduotuvių, tai jei gali ,prasuk,prašau arba rašyk man savo koordinates į AŽ ir kaip jaunas mėnulis užtekėsiu smile.gif
Papildyta:
Ir dar:
Kadangi parduotuvių lentynose nyksta kruopos,cukrus,soc.šeimos vargiai beistengs apsirūpinti maistu,todėl kas turi nereikalingų maisto produktų (koncervuoti ,ar daržovių perteklius) rašykit smile.gif

Prašau dėmesio
nelsi,Galleta,Liy,neringutia,Pliuše, pas jūs prasuksiu(būkit namie,arba perspėkit ,sms'u,kad jūsų planai keičias ir nebūsit namie .,ir jei ką pamiršau priminkit,pas ką dar eik užsukti . Nes vakarop pradedu startą AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 15 rugsėjo 2010 - 09:44
QUOTE(merga @ 2010 09 15, 10:38)
Tinka viskas,nes ir aš topsecret.gif vešiu dėžę tų ilgų,storų, spalvotų mano daržo okupančių ,galiu atsivešti šaltkrepšį blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Dėkoju:
nelsi,Galleta,,neringutia,Lexanai
Pilnas mano mašiniukas.AČIŪ
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Liy ,nebeturiu tel.numeriuko,jei nesunku įmesk man į AŽ.Ačiū

anekdotas:
Vakar apie 22,15val.Grįžtu namo ir ką jus manote mane sustabdo kelių patrulis:
Pasiėmę žibintuvėlį apžiūrėjo visą "kuklų"centro kraitį ,ištysiusiu veidu klausia:
-Ir ką čia vežam??? blink.gif
-Sakau labdarą Klaipėdos krizių centrui.
-Jis- ar naktį blink.gif blink.gif ?
Aš:
-Ne,ryt iš ryto.
jis
-O kam čiužiniai?
Jau juokas imti pradėjo ir sakau:
-matyt,tamsta,ne šeimynins žmogus esat ir nežinot,kad yra skurdžių šeimų?
Jis.Pasižiūrėjo į mano mašiniuką ir sako:
-Supratau.Dabar žinau kas jus doh.gif Gero kelio p.seniūnaite,atleiskit dabar tik atpažinau Jūsų MB lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 16, 07:13)
Labas rytas  4u.gif
Dėkoju:
nelsi,Galleta,,neringutia,Lexanai
Pilnas mano mašiniukas.AČIŪ
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Liy ,nebeturiu tel.numeriuko,jei nesunku įmesk man į AŽ.Ačiū

anekdotas:
Vakar apie 22,15val.Grįžtu namo ir ką jus manote mane sustabdo kelių patrulis:
Pasiėmę žibintuvėlį apžiūrėjo visą "kuklų"centro kraitį ,ištysiusiu veidu klausia:
-Ir ką čia vežam??? blink.gif
-Sakau labdarą Klaipėdos krizių centrui.
-Jis- ar naktį blink.gif  blink.gif ?
Aš:
-Ne,ryt iš ryto.
jis
-O kam čiužiniai?
Jau juokas imti pradėjo ir sakau:
-matyt,tamsta,ne šeimynins žmogus esat ir nežinot,kad yra skurdžių šeimų?
Jis.Pasižiūrėjo į mano mašiniuką ir sako:
-Supratau.Dabar žinau kas jus doh.gif  Gero kelio p.seniūnaite,atleiskit dabar tik atpažinau Jūsų MB  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dekui uz vargeli jums 4u.gif tik sviesta ir pamirsau doh.gif
anekdotas thumbup.gif
gera buti zymiu zmogumi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2010 09 16, 12:40)
dekui uz vargeli jums  4u.gif tik sviesta ir pamirsau  doh.gif
anekdotas  thumbup.gif
gera buti zymiu zmogumi? lotuliukas.gif

Smagu,kad padedam tiem,kuriems tai būtina .AČIŪ 4u.gif O sviestas-neprapuls mirksiukas.gif biggrin.gif

Pasižymėjimas kaip ir bet koks aidas,kaip ateina taip ir išeina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 16 rugsėjo 2010 - 13:48
merga,kada galetumei uzsukt i mano kiema? blush2.gif as dar nepaemiau is mamytes rubeliu,nes buvau apsirgusi,ryt tureciau paimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 16, 15:10)
merga,kada galetumei uzsukt i mano kiema? blush2.gif  as dar nepaemiau is mamytes rubeliu,nes buvau apsirgusi,ryt tureciau paimti 4u.gif

rytoj 11 val.turiu susitikmą Gargžduose,tai gal kur susibėgam apie 12 vaL g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 16, 15:23)
rytoj 11 val.turiu susitikmą Gargžduose,tai gal kur susibėgam apie 12 vaL  g.gif

niekaip schmoll.gif zinai ka tai tu neskubek,as padarysiu siunitnuka dar is namu,isidesiukita savaitele,gal busi gargzduos ir galesim susitikt mirksiukas.gif
Atsakyti