ai, gal žinot kelintam mėnesyje jau ta mergina yra ir ko laukiasi?
QUOTE(merga @ 2010 09 07, 15:56)
,kaip tik su Roma plepam,kad JŪS visos superinės
Bet kaip gera yra daryti gerą darbą... Parinksiu dar daiktelių kokių nors.
QUOTE(InesaP @ 2010 09 07, 17:59)
ai, gal žinot kelintam mėnesyje jau ta mergina yra ir ko laukiasi?
Nu,nepamenu"matai senatvė " ,bet lyg 5-ktas
Pamiršau padėkoti vakar:
C`est_la_vie,Lexana ir dar keliom anoniminėm mūsų padejėjoms Labai ačiūūū,vakar viską nuvežiau į krizes
visoms po
QUOTE(merga @ 2010 09 08, 08:38)
Nu,nepamenu"matai senatvė " ,bet lyg 5-ktas
Mhm.. aš turiu knygutę, na kur pildoma vaikeliui gimus, bet ji yra melsva, tai jei žinotume kas, pridėčiau, mažu pravers
o kas dar žinoma apie ją? Kraitelio vaikiukui kaži turi? Nu gal nedings iš akiračio jūsų, ir jei visko reiks, žinosit nes man labai padėjo SM mamytės taip pat, tai manau bus nesavanaudiška jei perleisiu tai mergaitei ką išaugsim, ypač jei bus mergaitė.
QUOTE(merga @ 2010 09 07, 16:17)
Galleta,kai būsi sukrovusi kraitį švilptelk,nes iki pat mėnesio galo tavuos kraštuos gydaus ,prasukčiau
QUOTE(InesaP @ 2010 09 08, 15:32)
Mhm.. aš turiu knygutę, na kur pildoma vaikeliui gimus, bet ji yra melsva, tai jei žinotume kas, pridėčiau, mažu pravers
o kas dar žinoma apie ją? Kraitelio vaikiukui kaži turi? Nu gal nedings iš akiračio jūsų, ir jei visko reiks, žinosit nes man labai padėjo SM mamytės taip pat, tai manau bus nesavanaudiška jei perleisiu tai mergaitei ką išaugsim, ypač jei bus mergaitė.
Paklausiu.Gerai, pasiūlymas priimtas
Papildyta:
Merginos,gal kas turit nebereikalingas 39 d. baltos saplvos češkes?
Storm ,kur dingus,tavęs pasiilgo merginos iš centro. Gal kokią dieną susibėgam kavageriui ir kitas mamytes mielai kviečiu prisijungti
QUOTE(merga @ 2010 09 03, 11:21)
SOS
Paramos centre šeimų pagausėjimo metas
Tad labai reikia keleto vežimų su lopšiais ir visko kas susiję su naujagimiais, nuo smėlinukų iki šlitėsnių drabužių.Taip pat yra poreikis bet kokiam apavui
Paramos centre šeimų pagausėjimo metas
Tad labai reikia keleto vežimų su lopšiais ir visko kas susiję su naujagimiais, nuo smėlinukų iki šlitėsnių drabužių.Taip pat yra poreikis bet kokiam apavui
Jei dar reikia- turiu visokiu rubeliu maziausiems naujagimiams, mano vyrukas didelis gime- tai kitus jau pilve budami isaugom. Yra siltesnis vokelis, svarkeliai, sliauztukai ir kt. Tik as Gargzduos, gal kas paimtu, arba savaitgaly MB kur uzveztu .
QUOTE(liliux4 @ 2010 09 09, 15:52)
Jei dar reikia- turiu visokiu rubeliu maziausiems naujagimiams, mano vyrukas didelis gime- tai kitus jau pilve budami isaugom. Yra siltesnis vokelis, svarkeliai, sliauztukai ir kt. Tik as Gargzduos, gal kas paimtu, arba savaitgaly MB kur uzveztu .
kuriam gale gyvenat?
Gargzdu centre, priesais Swed banka.
QUOTE(liliux4 @ 2010 09 09, 16:45)
Gargzdu centre, priesais Swed banka.
o tu daikteliu daug?
Ka turejau, jau viska isveziau i centra, darem generalini spintos perkratyma Bet dar prisiminiau, as vis laikau toki labai faina nauja kombinzoniuka silta, mums buvo mazas, nes ten 50cm, 3,5 kg... Net nezinau kam toks mazutis praverstu, tai jei kam is centro gimtu neisnesiotukas, ar toks mazulytis leliukas, galeciau greit atvezt, ar uzsuktumet pagriebt Butu tokiu oru gerai is ligonines parsivezt..