Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(miRror @ 2010 09 05, 17:17)
doh.gif  ko tik nebuna siam pasauly...gal nesuprato ta mamyte,kad ten skirta buvo KC, nesusikalbejo jos iki galo?.... g.gif
ir dar norejau paklausti ar tik vaikiukam daigteliu ten galima nuvezti ar ir paciom mamytem? 4u.gif

Galima ir mamytėm smile.gif
Papildyta:
Lexana,klausai, o tai tavo kaiminystėje gyvenančiai šeimai gal kokių rūbelių reikia?
Suprantu ir džiaugiuosi ta šeima,kad iš paskutiniųjų bando kabintis patys su savo biudžetu,bet ateis šildymo sezonas ir kas tada g.gif
O aš šiomis dienomis radusi laisvėsnę valandėlę ruošiuosi "prasibėgti" po savo panos apartamentus ir spintas cool.gif biggrin.gif ,taimažu gal mergičkai kas tiktų a g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 05 rugsėjo 2010 - 17:07
QUOTE(merga @ 2010 09 05, 16:00)
Sveikos. 4u.gif
aš jau namie. Papasakosiu keistą nuotykį:

Prieš kurį laiką, viena mamytė parašė, kad turi surinkusi daiktelių.
Sutariau, kad užvažiuosiu ir kokia nuostaba buvo, kai nuvykusi sužinojau, kad pas ja buvo apsilankiusi iš SM mamytė ir paėmė viską į "krizes". mega_shok.gif Tačiau centre  jokių lauknešėlių paimtų nėra ir po šiai dienai. g.gif

Keista.... g.gif
o kaip sužinojo adresą, kuriuo reikia nuvykti paimti lauknešėlį?
Jei klausė adreso tos mamytės per SM a/ž, juk galima atsekti pagal nick'ą, pagal IP, kas taip negražiai pasielgė ....
Atsakyti
Merga, paklausiu aš jos. Kai atneši ir duodi - ji susigėsta, bet neatsisako tikrai ir nieko neišmeta lauk. Visus išaugtus ir nebereikalingus daiktelius jie perleidžia kitiems. thumbup.gif Ir labai tvarkinga ir darbšti šeima jie. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2010 09 05, 18:22)
Keista.... g.gif
o kaip sužinojo adresą, kuriuo reikia nuvykti paimti lauknešėlį?
Jei klausė adreso tos mamytės per SM a/ž, juk galima atsekti pagal nick'ą, pagal IP, kas taip negražiai pasielgė ....

Šiaip nesunku parašyti AŽ ir paklausti kur atvažiuoti paimti daiktų. O mamai, kuri dovanoja daiktelius, tikrai net klausimas nekyla, kad kažkas kitas atvažiuoja paimti sau, o ne Motinos ir vaiko paramos centrui. unsure.gif Šiaip nemalonus įvykis tikrai, bet gal tikrai nesusiprato mamytė. Tikėkimės, kad taip ir buvo.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2010 09 05, 18:22)
Keiadreso tos mamytės per SM a/ž, juk galima atsekti pagal nick'ą, pagal IP, kas taip negražiai pasielgė ....

Motriškutė laiškus ištrynė iš AŽ,tad galai į vandenį.

QUOTE(Lexana @ 2010 09 05, 18:50)
Merga, paklausiu aš jos. Kai atneši ir duodi - ji susigėsta, bet neatsisako tikrai ir nieko neišmeta lauk. Visus išaugtus ir nebereikalingus daiktelius jie perleidžia kitiems. thumbup.gif Ir labai tvarkinga ir darbšti šeima jie. smile.gif

Papildyta:
Šiaip nesunku parašyti AŽ ir paklausti kur atvažiuoti paimti daiktų. O mamai, kuri dovanoja daiktelius, tikrai net klausimas nekyla, kad kažkas kitas atvažiuoja paimti sau, o ne Motinos ir vaiko paramos centrui. unsure.gif Šiaip nemalonus įvykis tikrai, bet gal tikrai nesusiprato mamytė. Tikėkimės, kad taip ir buvo.

Ok.Lauksiu žinių.
Tikiuosi,kad tai tik nesusipratimas.
Atsakyti
O kada kas nors pas mane atvaziuos? 4u.gif
Atsakyti
Merga, o yra žinoma, kas iš forumo narių lankėsi ir daiktelius pasisavino? Labai liūdna situacija, nėra ko pridurt...
Atsakyti
QUOTE(Chanson @ 2010 09 06, 16:37)
Merga, o yra žinoma, kas iš forumo narių lankėsi ir daiktelius pasisavino? Labai liūdna situacija, nėra ko pridurt...

Taip. Ir visai neseniai pasikeitė 'nicą'. Lankosi laiks nuo laiko skelbimų lentos temose... ir keliuose skelbimų portaluose su pagalbos prašymais.
Kaip jau minėjau kol kas 'nico' neskelbsiu,gal tikrai kaip, merginos, sako bėda ją prispyrė,bet kad kiauliškai pasielgė tai 100/.
Papildyta:
QUOTE(C`est_la_vie @ 2010 09 06, 14:37)
O kada kas nors pas mane atvaziuos?  4u.gif

Mieloji,tikriausia aš buvau pasižadėjus,bet per savo kvailą galvą pamiršau. Ar galėčiau Jus iki 12 val. aplankayti?Atsiprašau ir išanksto dėkoju. blush2.gif smile.gif(Atsakymo lauksiu jei nesunku sms 861725644,nes tuoj išvažiuoju Klaipėdon)
Papildyta:
Ir dar : SOS Vienai neštukei iš centro (nedidukė,matmenis įkelsiu dienos bėgyje) reikia drabužėlių.Mergičkos kas galit rašykit?! arba aš arba pati Roma paimtų smile.gif
Ir 12 m.vaikiui reikia visko nuo A iki Z (matmenis įkelsiu dienos bėgyje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 07 rugsėjo 2010 - 08:26
QUOTE(Lexana @ 2010 09 05, 00:38)
Manau, kad tikrai kažkam ji palengvintų maisto ruošą. ax.gif

tai tada nemetu lauk, o dedu i kruva prie kitu atrinktu daiktu ax.gif prisiruosus, dar bandysiu savo pupos daiktus perziureti ir tada jau lauksiu uzsukant blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galleta: 07 rugsėjo 2010 - 13:37
Sveikutės

Rūbų nėštukei žadėjo InesaP, aš savo dar pažiūrėsiu ir šios savaitės antroje pusėje nuvešiu Romai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2010 09 07, 14:57)
Sveikutės

Rūbų nėštukei žadėjo InesaP, aš savo dar pažiūrėsiu ir šios savaitės antroje pusėje nuvešiu Romai  4u.gif

thumbup.gif ,kaip tik su Roma plepam,kad JŪS visos superinės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba. Merga, tai aš tada savo nėštukinius drabužėlius perduosiu Gitai. Jie kaiptik manau tiks tai nedidukei merginai. Nors yra ir didesnių, bet atsirinks kurie tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2010 09 07, 15:58)
Laba. Merga, tai aš tada savo nėštukinius drabužėlius perduosiu Gitai. Jie kaiptik manau tiks tai nedidukei merginai. Nors yra ir didesnių, bet atsirinks kurie tiks ax.gif

thumbup.gif AČIŪ<AČIŪ<AČIŪŪŪŪ wub.gif

toliau: berniukas 12 m.Ūgis apie 1,60cm.Batų dydis 37. Reikia visko.Kadangi mano sūnus per"mažas-tik 186" nelabai kas tiks,bet prasinešiu per spintą

P.s topsecret.gif kokia fainulė tavo pupytė wub.gif wub.gif wub.gif ,kai pasižiūrau į mažus leliukus,tai suprantu,kodėl mano "senukas''apie 3 pasvajoja doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
GULIA atsiliepk,tai esu nusikaltusi iki pat langų valymo.Jei esi namie pasirodyk arba duok žinot,nes vėl prakišau tavo tel.numerį doh.gif doh.gif cool.gif unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Galleta @ 2010 09 07, 14:37)
tai tada nemetu lauk, o dedu i kruva prie kitu atrinktu daiktu  ax.gif prisiruosus, dar bandysiu savo pupos daiktus perziureti ir tada jau lauksiu uzsukant  blush2.gif

Galleta,kai būsi sukrovusi kraitį švilptelk,nes iki pat mėnesio galo tavuos kraštuos gydaus mirksiukas.gif ,prasukčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 07 rugsėjo 2010 - 15:07