Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merga @ 2010 09 03, 20:31)
Klausai,o gal Pliušės "tiktų  g.gif ,aš tadaum,pirmadienį iš jos paimčiau ir atvežčiau g.gif

Aš kaip suprantu, kad tai kūdikio lovos čiužinėlis. Jei taip - jis per mažas. Na tikrai negaliu žiūrėti, kaip mažiukai kaimynystėje daugiavaikėje šeimoje miega vos ne ant lentų. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 09 03, 20:42)
Aš kaip suprantu, kad tai kūdikio lovos čiužinėlis. Jei taip - jis per mažas. Na tikrai negaliu žiūrėti, kaip mažiukai kaimynystėje daugiavaikėje šeimoje miega vos ne ant lentų. cray.gif

nu gal laikinai tiktų ar ten yra dideli vaikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2010 09 03, 08:21)
Oj, kaip gerai! Tai reikia tada susitikti gal sestadieni? Mielai atiduociau drabuziukus ir dar paieskosiu, gal dar ka nors galiu padovanoti  4u.gif

ryt būsiu mieste... gali parašyt tel ir adresą - gal gausis prilėkti... jei ne - pirm Merga užlėks mirksiukas.gif

QUOTE(merga @ 2010 09 03, 10:21)
SOS
Paramos centre šeimų pagausėjimo metas smile.gif
Tad labai reikia keleto vežimų su lopšiais ir visko kas susiję su  naujagimiais, nuo smėlinukų iki šlitėsnių drabužių.Taip pat yra poreikis bet kokiam apavui

turiu buteliukų ir tiučių... sudėsiu kas nereikalinga...

QUOTE(Lexana @ 2010 09 03, 17:17)
Gavosi ne tik pagalba, bet ir smagi pramoga mums su Merga. lotuliukas.gif hihihi.gif Užsiskaitys už sportvaimą šiandien televizoriaus nešimas iš penkto aukšto. hihihi.gif

nu bet jūs merginos duodat garo... dar su Mergos nugara g.gif

QUOTE(Pliušė @ 2010 09 03, 17:26)
Sveiki,
Turiu kokosinį/grikinį čiužinuką į lovytę, bet negaliu nuvežti, nes mašina labai maža mano  biggrin.gif, gal centre kam skubiai reikia ir kas nors galėtų paimti iš manęs?

centre - tai kur... gal šalia esi visai jų, turgaus g. mirksiukas.gif Užvažiuotų jų autobusiukas ir paimtų, aišku reikia
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 09 03, 21:19)
ryt būsiu mieste... gali parašyt tel ir adresą - gal gausis prilėkti... jei ne - pirm Merga užlėks  mirksiukas.gif
turiu buteliukų ir tiučių... sudėsiu kas nereikalinga...
nu bet jūs merginos duodat garo... dar su Mergos nugara  g.gif

thumbup.gif
Spakainiai,buvau užsimetus "ratų",bet šiaip biški unsure.gif ,užtat kažkas jau per teliką tv3 žiūri biggrin.gif , skambinau ,sakė visi darbai pamiršti lotuliukas.gif
P.S Ačiū die,kad nieks nepafilmavo ir į kokį youtube neindėjo,o tai būtų Lt pažvengus blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 03 rugsėjo 2010 - 20:24
Labas xxxsaulyte,
kuria valanda rytoj planuoji uzsukti? ax.gif
Atsakyti
Lexana, prisiduodu pati blush2.gif 4u.gif
tu man galvą nutrauksi,bet aš netyčia mašinoj palikau visus sudėtus batus mega_shok.gif viską iškroviau ,o jie užsimetė ir liko soooorrryyyy
Prižadu pirmadienį nuvešiu Romai pioneer.gif
Atsakyti
Merga, parinksiu dar batukų. Ne bėda. Maniškiai išauga, o ant draugės iš kaimo, kurios dukrai batukus atiduodavau, supykau, kad mėnesiais nepasiima daiktų, tad atiduosiu viską. Bus dar daiktelių tikrai. mirksiukas.gif

Dėl čiužinių - tai iškart sakau, kad lovytės šeimininkai - vienas pirmokas, kita trečiokė. unsure.gif Ir dar pasakysiu, kad mama pagalbos tikrai neprašė, pati pasišoviau padėti. Mes su ja susidraugavome daugiavaikių centre. Mama labai kukli ir niekada neprašys pagalbos, suksis kaip sugeba, kaip jų šeima gali. Bet tikrai labai skauda širdutę, kad kieta labai ir nepatogu miegoti zuikiams taip. Lovą jau radau jiems, bet be čiužinių ją padovanojo. Tad būčiau tikrai dėkinga, jei padėtumėte kas, jei kartais keičiate čiužinius. Prašyčiau Mergos, kad paimtų ir atvežtų. 4u.gif

O youtube'je su teliku būtume žvaigždėmis tapusios. Juk ir diedas iš laiptinės palei mašina žiūrėjo sakydamas "nesveikos bobos, teliką tempia žvygaudamos... lotuliukas.gif Mūsų laikais bobos tik vaikus gimdė... " laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 03 rugsėjo 2010 - 20:56
QUOTE(Lexana @ 2010 09 03, 21:52)
O youtube'je su teliku būtume žvaigždėmis tapusios. Juk ir diedas iš laiptinės palei mašina žiūrėjo sakydamas "nesveikos bobos, teliką tempia žvygaudamos... lotuliukas.gif Mūsų laikais bobos tik vaikus gimdė... " laugh.gif

Nu nieko sau, cia pas mane tokie kaimynai? blink.gif blush2.gif ne padet, o komentuot... doh.gif
Atsakyti
turiu sena keptuve, is bedos dar naudojama, kazi, ar kam praverstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 09 04, 10:49)
Nu nieko sau, cia pas mane tokie kaimynai? blink.gif  blush2.gif  ne padet, o komentuot... doh.gif

Ne Jūsų laiptinėje, gretimo namo. mirksiukas.gif Bet bent jau buvo iš ko pasijuokti. biggrin.gif

QUOTE(Galleta @ 2010 09 04, 12:18)
turiu sena keptuve, is bedos dar naudojama, kazi, ar kam praverstu  g.gif

Manau, kad tikrai kažkam ji palengvintų maisto ruošą. ax.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
aš jau namie. Papasakosiu keistą nuotykį:

Prieš kurį laiką, viena mamytė parašė, kad turi surinkusi daiktelių.
Sutariau, kad užvažiuosiu ir kokia nuostaba buvo, kai nuvykusi sužinojau, kad pas ja buvo apsilankiusi iš SM mamytė ir paėmė viską į "krizes". mega_shok.gif Tačiau centre jokių lauknešėlių paimtų nėra ir po šiai dienai. g.gif

Todėl,noriu kreiptis į tą (tuos) asmenį: Gerbiamoji (-osios), jei Jums reikalinga kažkokia pagalba - rašykit ir žiūrėsime, kuo galima padėti, bet tikrai pasistengsiu užbėgti Jums už akių, kad nesinaudotumėte čia esančių mamyčių gerumu savo naudai, prisidengiant pagalba centrui ir mūsų visuomeniškam darbui.

Pagarbiai "Merga"
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 05, 17:00)
Sveikos. 4u.gif
aš jau namie. Papasakosiu keistą nuotykį:

Prieš kurį laiką, viena mamytė parašė, kad turi surinkusi daiktelių.
Sutariau, kad užvažiuosiu ir kokia nuostaba buvo, kai nuvykusi sužinojau, kad pas ja buvo apsilankiusi iš SM mamytė ir paėmė viską į "krizes". mega_shok.gif Tačiau centre  jokių lauknešėlių paimtų nėra ir po šiai dienai. g.gif

Todėl,noriu kreiptis į tą (tuos) asmenį: Gerbiamoji (-osios), jei Jums reikalinga kažkokia pagalba - rašykit ir žiūrėsime, kuo galima padėti, bet tikrai pasistengsiu užbėgti Jums už akių, kad nesinaudotumėte čia esančių mamyčių gerumu savo naudai, prisidengiant pagalba centrui ir mūsų visuomeniškam darbui.

Pagarbiai "Merga"

doh.gif ko tik nebuna siam pasauly...gal nesuprato ta mamyte,kad ten skirta buvo KC, nesusikalbejo jos iki galo?.... g.gif
ir dar norejau paklausti ar tik vaikiukam daigteliu ten galima nuvezti ar ir paciom mamytem? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miRror: 05 rugsėjo 2010 - 16:25