Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

As vis dar turiu televizoriu, kuris tik vieta uzima.. blush2.gif Nes isvezt viena su dukryte negaliu, o vyras vis dirba ir dirba... unsure.gif Tai galvoju, gal nevezt i ta kriziu centra, o palaukt, kol kokiai is ten seimai prireiks, ir tada jiems tiesiai i namus nuvezt, ar kaip...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 09 03, 00:03)
Paslaptingoji, jei ką, Merga mano sesuo. hihihi.gif

čia trpty ne į temą 4u.gif (tas balionas čia visiems biggrin.gif )
bet aš supratau,rimtai,vos išvydau(o mačiau sunkiai tuo metu lotuliukas.gif merga supras dėl ko lotuliukas.gif )bet aš taip ir norėjau paklaust ar tu ne J... sesė biggrin.gif jūsų kalba vienoda smile.gif (nes preiš tai man nė į galvą,kad jūs sesės,bet kai ji prakalbo,viską supratau bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 02 rugsėjo 2010 - 23:10
Oj, kaip gerai! Tai reikia tada susitikti gal sestadieni? Mielai atiduociau drabuziukus ir dar paieskosiu, gal dar ka nors galiu padovanoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 09 03, 00:06)
As vis dar turiu televizoriu, kuris tik vieta uzima.. blush2.gif  Nes isvezt viena su dukryte negaliu, o vyras vis dirba ir dirba... unsure.gif  Tai galvoju, gal nevezt i ta kriziu centra, o palaukt, kol kokiai is ten seimai prireiks, ir tada jiems tiesiai i namus nuvezt, ar kaip...? ax.gif

Žinau vieną šeimą,kuriai reiktų teliko labai ax.gif .Rašykit savo koordinates į AŽ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(C`est_la_vie @ 2010 09 03, 09:21)
Oj, kaip gerai! Tai reikia tada susitikti gal sestadieni? Mielai atiduociau drabuziukus ir dar paieskosiu, gal dar ka nors galiu padovanoti  4u.gif

Šeštadienį,nykaip,nes 4 va.ryto išvažiuoju į sąskrydį,bet pirmadienį thumbup.gif .Rašykit Į AŽ adresiuką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 09 03, 00:09)
čia trpty ne į temą 4u.gif (tas balionas čia visiems biggrin.gif )
bet aš supratau,rimtai,vos išvydau(o mačiau sunkiai tuo metu lotuliukas.gif merga supras dėl ko lotuliukas.gif )bet aš taip ir norėjau paklaust ar tu ne J... sesė biggrin.gif jūsų kalba vienoda smile.gif (nes preiš tai man nė į galvą,kad jūs sesės,bet kai ji prakalbo,viską supratau bigsmile.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
SOS
Paramos centre šeimų pagausėjimo metas smile.gif
Tad labai reikia keleto vežimų su lopšiais ir visko kas susiję su naujagimiais, nuo smėlinukų iki šlitėsnių drabužių.Taip pat yra poreikis bet kokiam apavui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 03 rugsėjo 2010 - 10:22
QUOTE(merga @ 2010 09 03, 11:21)
SOS
Paramos centre šeimų pagausėjimo metas smile.gif
Tad labai reikia keleto vežimų su lopšiais ir visko kas susiję su  naujagimiais, nuo smėlinukų iki šlitėsnių drabužių.Taip pat yra poreikis bet kokiam apavui

bandysim ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 09 03, 00:06)
As vis dar turiu televizoriu, kuris tik vieta uzima.. blush2.gif  Nes isvezt viena su dukryte negaliu, o vyras vis dirba ir dirba... unsure.gif  Tai galvoju, gal nevezt i ta kriziu centra, o palaukt, kol kokiai is ten seimai prireiks, ir tada jiems tiesiai i namus nuvezt, ar kaip...? ax.gif

Televizorius šeimai prisatytas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 09 03, 17:24)
Televizorius šeimai prisatytas  4u.gif .

Aciu labai kad atvaziavot paimt, ne kazin kas, bet tikiuos kad pravers bent laikinai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 09 03, 17:38)
Aciu labai kad atvaziavot paimt, ne kazin kas, bet tikiuos kad pravers bent laikinai.. 4u.gif

Gavosi ne tik pagalba, bet ir smagi pramoga mums su Merga. lotuliukas.gif hihihi.gif Užsiskaitys už sportvaimą šiandien televizoriaus nešimas iš penkto aukšto. hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki,
Turiu kokosinį/grikinį čiužinuką į lovytę, bet negaliu nuvežti, nes mašina labai maža mano biggrin.gif, gal centre kam skubiai reikia ir kas nors galėtų paimti iš manęs?
Atsakyti
Merginos, gal kuri kartais turite du čiužinius į dviaukštę lovą dviems vaikučiams? Reikia 190*80 išmatavimų. Dabar vaikiukai miega ant įtiestų į lovą pledų.
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2010 09 03, 18:26)
Sveiki,
Turiu kokosinį/grikinį čiužinuką į lovytę, bet negaliu nuvežti, nes mašina labai maža mano  biggrin.gif, gal centre kam skubiai reikia ir kas nors galėtų paimti iš manęs?

Rašykit savo koordinates man į AŽ mirksiukas.gif Pirmadienį iš ryto paimčiau

QUOTE(Lexana @ 2010 09 03, 18:47)
Merginos, gal kuri kartais turite du čiužinius į dviaukštę lovą dviems vaikučiams? Reikia 190*80 išmatavimų. Dabar vaikiukai miega ant įtiestų į lovą pledų.

Klausai,o gal Pliušės "tiktų g.gif ,aš tadum,pirmadienį iš jos paimčiau ir atvežčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 03 rugsėjo 2010 - 20:11