Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

mes tai ketvirta diena bulve +morka valgom, uz kokiu 3 dienu zadu dateti ir kopusto o po to dar po keletos dieneliu ir cukinijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2010 06 06, 12:47)

pandora2006, 06 Bir 2010 - 12:47, para�ė:

pandora2006, 06 Bir 2010 - 12:47, para�ė:

as gyvenu uk tai perkam is ukininku krautuveliu, o lt juk yra tiek turgeliu ukininku, arba gal rasit siaip koki dieduka su svieziom darzovem  mirksiukas.gif

as gyvenu uk tai perkam is ukininku krautuveliu, o lt juk yra tiek turgeliu ukininku, arba gal rasit siaip koki dieduka su svieziom darzovem  mirksiukas.gif

tai,kad mes DK blush2.gif yra cia prie namu pardavineja darzoves,tai jei pasiseka is ten nusiperkam,bet bulves morkos kolkas,o noreciau jau kazka daugiau duot,svieziu dar nera,galvoju ar rizikuot is parduotuviu pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 06, 13:31)

luckyme, 06 Bir 2010 - 13:31, para�ė:

luckyme, 06 Bir 2010 - 13:31, para�ė:

tai,kad mes DK blush2.gif  yra cia prie namu pardavineja darzoves,tai jei pasiseka is ten nusiperkam,bet bulves morkos kolkas,o noreciau jau kazka daugiau duot,svieziu dar nera,galvoju ar rizikuot is parduotuviu pirkt g.gif

tai,kad mes DK blush2.gif  yra cia prie namu pardavineja darzoves,tai jei pasiseka is ten nusiperkam,bet bulves morkos kolkas,o noreciau jau kazka daugiau duot,svieziu dar nera,galvoju ar rizikuot is parduotuviu pirkt g.gif

pvz cia uk as uzsisakau internetu is ekologisku ukiu ir jie man pristato i namus (valgom sviezias bulvytes thumbup.gif ) pabandyk pagooglint gal ir ten panasias paslaugas teikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2010 06 06, 13:47)

pandora2006, 06 Bir 2010 - 13:47, para�ė:

pandora2006, 06 Bir 2010 - 13:47, para�ė:

kad pas dieduka ar turgeli, tai nereiskia, kad tos darzoves geros, augina su salietra tolka tak doh.gif geriausia aisku ekologiniam turguj mirksiukas.gif na bet kainuoja...
Atsakyti
O musu kraujuke gelezies truksta, tai gydytoja patare versiena trinti su darzovem...
Atsakyti
QUOTE(rutami @ 2010 06 07, 17:38)

rutami, 07 Bir 2010 - 17:38, para�ė:

rutami, 07 Bir 2010 - 17:38, para�ė:

O musu kraujuke gelezies truksta, tai gydytoja patare versiena trinti su darzovem...

Patarciau bulve + moliugas, maniske pati ziojasi thumbup.gif Man ji paciai labai skani, tokia saldi.

Mes pradejom ragaut darzoves 9 men (koreguotu 6) pries dvi savaites, dabar jau valgom bulve, morka, moliuga. is vaisiu pagremziu obuolio, apie puse obuolio sutaso kaip jai skanu. darzovienes verdu pati, man klausimukas del aliejaus;
- koki naudojat i darzovienes?
- ar uzvirinat ar jau i pagaminta ipilat?

kolkas tik ipilu ekologisko alyvuogiu aliejaus, bet dar mastau apie semenu, saulegrazu, rapsu, aisku pirmo spaudimo.

Maniske turbut dar nelabai supranta, kad kose tai maistas, nes po jos (110 - 130 ml) dar sugeria beveik visa mp doze (apie 100 ml), uztai paskui luzta 3 val miegucio thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(daisy:) @ 2010 06 08, 13:22)

daisy:), 08 Bir 2010 - 13:22, para�ė:

daisy:), 08 Bir 2010 - 13:22, para�ė:

Patarciau bulve + moliugas, maniske pati ziojasi  thumbup.gif Man ji paciai labai skani, tokia saldi.

Mes pradejom ragaut darzoves 9 men (koreguotu 6) pries dvi savaites, dabar jau valgom bulve, morka, moliuga. is vaisiu pagremziu obuolio, apie puse obuolio sutaso kaip jai skanu. darzovienes verdu pati, man klausimukas del aliejaus;

kolkas tik ipilu ekologisko alyvuogiu aliejaus, bet dar mastau apie semenu, saulegrazu, rapsu, aisku pirmo spaudimo.

Maniske turbut dar nelabai supranta, kad kose tai maistas, nes po jos (110 - 130 ml) dar sugeria beveik visa mp doze (apie 100 ml), uztai paskui luzta 3 val miegucio  thumbup.gif

Patarciau bulve + moliugas, maniske pati ziojasi  thumbup.gif Man ji paciai labai skani, tokia saldi.

Maniske turbut dar nelabai supranta, kad kose tai maistas, nes po jos (110 - 130 ml) dar sugeria beveik visa mp doze (apie 100 ml), uztai paskui luzta 3 val miegucio  thumbup.gif

ups ne ta pcitavau, norejau luckyme part del moliugo + bulve ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif norejau pakalusti kiek kartu per diena duodat koses 6 men vaikiukui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 06 08, 12:23)

daisy:), 08 Bir 2010 - 12:23, para�ė:

daisy:), 08 Bir 2010 - 12:23, para�ė:

ups ne ta pcitavau, norejau luckyme part del moliugo + bulve  ax.gif

ups ne ta pcitavau, norejau luckyme part del moliugo + bulve  ax.gif

o yra moliugo pirkt siuo metu?kazkaip neatkreipiau demesio g.gif as naudojau alieju alyvuogiu,pries kelias dienas pabandziau pakeist sviestu,daug skaniau valgo thumbup.gif siandien valgem bulve+morka+kalafijoras bigsmile.gif

QUOTE(asju @ 2010 06 08, 13:21)

asju, 08 Bir 2010 - 13:21, para�ė:

asju, 08 Bir 2010 - 13:21, para�ė:

Sveikos mamytes 4u.gif  norejau pakalusti kiek kartu per diena duodat koses 6 men vaikiukui? ax.gif

Sveikos mamytes 4u.gif  norejau pakalusti kiek kartu per diena duodat koses 6 men vaikiukui? ax.gif

per pietus darzoviene,vakare grudine kosyte mes valgom 4u.gif
Atsakyti
Mes ryte vaisne tyrele, o per pietus darzoviene, jeigu mazai darzovienes valgo duodu per 2 kartus biggrin.gif kosiu dar nebanem baby rice siek tiek buvau imaisiu i darzoviene, siaip valgo ji per tikleli kriause,obuoli labai noriai po pietu duodu i vakara smile.gif
o maniske nemegsta saldziai, jji valgo kai rugsciau pastebejau saldzios bulves nevalgo schmoll.gif buvau pagaminus morka + pastarnokas irgo valge thumbup.gif brokolius valgo, ridika imaisau smile.gif
Atsakyti
ydomu pasidare o paprika,agurka,pomidora nuo kada galima duot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 08, 15:48)

luckyme, 08 Bir 2010 - 15:48, para�ė:

luckyme, 08 Bir 2010 - 15:48, para�ė:

Manau agurka galima duoti per tinklei paciulpti paskanauti, o su paprika ir pomidoru palaukt,nes man nuo aprikos skrandis sustoja ka jau sneket apie tuos mazus skrandukus biggrin.gif as palauksiu savo siltnamio agurku gaus paskanaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandora2006: 08 birželio 2010 - 15:14
QUOTE(asju @ 2010 06 08, 14:21)

asju, 08 Bir 2010 - 14:21, para�ė:

asju, 08 Bir 2010 - 14:21, para�ė:

ir 6men ir 7men kose turetu buti vienitelis tirstas pateikalas
Atsakyti