pandora2006, 06 Bir 2010 - 12:47, para�ė:
pandora2006, 06 Bir 2010 - 12:47, para�ė: ![]()
as gyvenu uk tai perkam is ukininku krautuveliu, o lt juk yra tiek turgeliu ukininku, arba gal rasit siaip koki dieduka su svieziom darzovem

tai,kad mes DK

luckyme, 06 Bir 2010 - 13:31, para�ė:
luckyme, 06 Bir 2010 - 13:31, para�ė: ![]()
tai,kad mes DK
yra cia prie namu pardavineja darzoves,tai jei pasiseka is ten nusiperkam,bet bulves morkos kolkas,o noreciau jau kazka daugiau duot,svieziu dar nera,galvoju ar rizikuot is parduotuviu pirkt

pvz cia uk as uzsisakau internetu is ekologisku ukiu ir jie man pristato i namus (valgom sviezias bulvytes

pandora2006, 06 Bir 2010 - 13:47, para�ė:
pandora2006, 06 Bir 2010 - 13:47, para�ė: ![]()
as gyvenu uk tai perkam is ukininku krautuveliu, o lt juk yra tiek turgeliu ukininku, arba gal rasit siaip koki dieduka su svieziom darzovem

kad pas dieduka ar turgeli, tai nereiskia, kad tos darzoves geros, augina su salietra tolka tak

rutami, 07 Bir 2010 - 17:38, para�ė:
rutami, 07 Bir 2010 - 17:38, para�ė: ![]()
O musu kraujuke gelezies truksta, tai gydytoja patare versiena trinti su darzovem...
Patarciau bulve + moliugas, maniske pati ziojasi

Mes pradejom ragaut darzoves 9 men (koreguotu 6) pries dvi savaites, dabar jau valgom bulve, morka, moliuga. is vaisiu pagremziu obuolio, apie puse obuolio sutaso kaip jai skanu. darzovienes verdu pati, man klausimukas del aliejaus;
- koki naudojat i darzovienes?
- ar uzvirinat ar jau i pagaminta ipilat?
kolkas tik ipilu ekologisko alyvuogiu aliejaus, bet dar mastau apie semenu, saulegrazu, rapsu, aisku pirmo spaudimo.
Maniske turbut dar nelabai supranta, kad kose tai maistas, nes po jos (110 - 130 ml) dar sugeria beveik visa mp doze (apie 100 ml), uztai paskui luzta 3 val miegucio

Papildyta:
daisy:), 08 Bir 2010 - 13:22, para�ė:
daisy:), 08 Bir 2010 - 13:22, para�ė: ![]()
Man ji paciai labai skani, tokia saldi.
Mes pradejom ragaut darzoves 9 men (koreguotu 6) pries dvi savaites, dabar jau valgom bulve, morka, moliuga. is vaisiu pagremziu obuolio, apie puse obuolio sutaso kaip jai skanu. darzovienes verdu pati, man klausimukas del aliejaus;
kolkas tik ipilu ekologisko alyvuogiu aliejaus, bet dar mastau apie semenu, saulegrazu, rapsu, aisku pirmo spaudimo.
Maniske turbut dar nelabai supranta, kad kose tai maistas, nes po jos (110 - 130 ml) dar sugeria beveik visa mp doze (apie 100 ml), uztai paskui luzta 3 val miegucio

ups ne ta pcitavau, norejau luckyme part del moliugo + bulve

daisy:), 08 Bir 2010 - 12:23, para�ė:
daisy:), 08 Bir 2010 - 12:23, para�ė: ![]()
Man ji paciai labai skani, tokia saldi.

o yra moliugo pirkt siuo metu?kazkaip neatkreipiau demesio

asju, 08 Bir 2010 - 13:21, para�ė:
asju, 08 Bir 2010 - 13:21, para�ė: ![]()
Sveikos mamytes
norejau pakalusti kiek kartu per diena duodat koses 6 men vaikiukui?

per pietus darzoviene,vakare grudine kosyte mes valgom

o maniske nemegsta saldziai, jji valgo kai rugsciau pastebejau saldzios bulves nevalgo

luckyme, 08 Bir 2010 - 15:48, para�ė:
luckyme, 08 Bir 2010 - 15:48, para�ė: ![]()
ydomu pasidare o paprika,agurka,pomidora nuo kada galima duot?

Manau agurka galima duoti per tinklei paciulpti paskanauti, o su paprika ir pomidoru palaukt,nes man nuo aprikos skrandis sustoja ka jau sneket apie tuos mazus skrandukus

asju, 08 Bir 2010 - 14:21, para�ė:
asju, 08 Bir 2010 - 14:21, para�ė: ![]()
Sveikos mamytes
norejau pakalusti kiek kartu per diena duodat koses 6 men vaikiukui?

ir 6men ir 7men kose turetu buti vienitelis tirstas pateikalas