Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

Tesiame pokalbius,patarimus,klausimus,pasigiriame pasiekimais ... 4u.gif
sena tema cia
4u.gif
user posted image
Atsakyti
mamos as su klausimu,valgom kosyte vakarais jau ketvirta savaite(ryziu,kvieciu ir panasiai,pirktines,vaikiskas) suvalgom max 80ml,darzoviene per pietus jau savaite suvalgom apie 60ml,atsigert duodu vandenuko arba arbatytes,isgeria maximum 20ml arba tik kelis gurksniukus,kartais duodu vaisiu tyreles paskanaut,suvalgom apie 30ml,visus kitus maitinimus valgom MP iskaitant ir 2-4kartus nakti doh.gif ar gali vaikas valgyt tiek mazai ir uztekt jai? g.gif svoris auga gerai,mergyte laiminga,nuotaikoj,MP valgo daznai kas 1,5-2h,gal tiesiog valgo po nedaug bet dazniau?gal kurios vaikutis panasiai valgo? 4u.gif ups truputi issipleciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 05, 15:48)
mamos as su klausimu,valgom kosyte vakarais jau ketvirta savaite(ryziu,kvieciu ir panasiai,pirktines,vaikiskas) suvalgom max 80ml,darzoviene per pietus jau savaite suvalgom apie 60ml,atsigert duodu vandenuko arba arbatytes,isgeria maximum 20ml arba tik kelis gurksniukus,kartais duodu vaisiu tyreles paskanaut,suvalgom apie 30ml,visus kitus maitinimus valgom MP iskaitant ir 2-4kartus nakti doh.gif  ar gali vaikas valgyt tiek mazai ir uztekt jai? g.gif  svoris auga gerai,mergyte  laiminga,nuotaikoj,MP valgo daznai kas 1,5-2h,gal tiesiog valgo po nedaug bet dazniau?gal kurios vaikutis panasiai valgo? 4u.gif ups truputi issipleciau blush2.gif

Mano nuomone kad vaikui pakanka maisto, o del arbateliu manau uztenka kolkas MP nebent karstom dienom vandenuko pasiulyt. as taip darau smile.gif as pradejau primaitinti nuo 6 men ir maniske tiek nesuvalgo dar kiek jusiske thumbup.gif
Atsakyti
dauguma mamyciu sako kad kruopu kosytes pradeda ragauti dar pries mesyte bet va cia sako http://mamosdienoras...dex.php?id=1288 kad mesyte reiketu pradeti ansciau o tik po kruopu paragauti t.y 8 menesi doh.gif ar as cia kazko nesupratau?apsvieskit jus mane zalia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2010 06 05, 23:14)
dauguma mamyciu sako kad kruopu kosytes pradeda ragauti dar pries mesyte bet va cia sako http://mamosdienoras...dex.php?id=1288 kad mesyte reiketu pradeti ansciau o tik po kruopu paragauti t.y 8 menesi  doh.gif  ar as cia kazko nesupratau?apsvieskit jus mane zalia  doh.gif

pagal knygas kas augina taip,as is savo patirties tik galiu pasakyt,esu zalia kaip ir dauguma,pirmas lelius,skaitau kazkiek literaturos,SM informacijos pasijieskau,dar pasiklausiu artimu zmoniu kaip vaikus augino ir is visos gasos atsirenku kas man naudinga ir auginu vaika taip kaip as moku ir noriu o ne butent taip kaip knygos liepe smile.gif pradejom nuo kosytes vakarais(5 menesiu) nes panele naktim daznai keldavos valgyti,kadangi nuo 2menesiu ismiegodavom visa nakti be prabudimu o nuo 4 menesiuko pradejo valgyt naktimis,nusprendziau kad gal truksta maisto,beveik neklydau lotuliukas.gif po 2 savaiciu ivedem pietum darzoves,ir uzkandziaujam vaisiais,mesytei ,mano nuomone,dar anksti,po kokio menesiuko pridesim.vaikas auga sveikas ir laimingas ir tik kiekviena mama pati zino kas jos vaikui geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 06, 06:32)
pagal knygas kas augina taip,as is savo patirties tik galiu pasakyt,esu zalia kaip ir dauguma,pirmas lelius,skaitau kazkiek literaturos,SM informacijos pasijieskau,dar pasiklausiu artimu zmoniu kaip vaikus augino ir is visos gasos atsirenku kas man naudinga ir auginu vaika taip kaip as moku ir noriu o ne butent  taip kaip knygos liepe smile.gif  pradejom nuo kosytes vakarais(5 menesiu) nes panele naktim daznai keldavos valgyti,kadangi nuo 2menesiu ismiegodavom visa nakti be prabudimu o nuo 4 menesiuko pradejo valgyt naktimis,nusprendziau kad gal truksta maisto,beveik neklydau lotuliukas.gif  po 2 savaiciu ivedem pietum darzoves,ir uzkandziaujam vaisiais,mesytei ,mano nuomone,dar anksti,po kokio menesiuko pridesim.vaikas auga sveikas ir laimingas ir tik kiekviena mama pati zino kas jos vaikui geriausia 4u.gif

nuo kokios pradejot?
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2010 06 06, 09:04)
nuo kokios pradejot?

nuo ryziu(vaikiskos vandenuku uzpilamos),nes viduriukai musu pakankamai laisvi buvo ir soti jinai,pasiteisino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 06, 08:48)
nuo ryziu(vaikiskos vandenuku uzpilamos),nes viduriukai musu pakankamai laisvi buvo ir soti jinai,pasiteisino smile.gif

aj beje ( biski ne i tema cia ) grazus dukrytes vardas 4u.gif
manosios tox pats lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja2 @ 2010 06 06, 10:25)
aj beje ( biski ne i tema cia ) grazus dukrytes vardas  4u.gif
manosios tox pats  lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif 4u.gif o jei jau i tema norejau pasiklaust jei namie verdat darzoves tai kokias? g.gif mes kolkas bulve su morka,zadu siom dienom ziedini kopusta pridet ir mastau ko cia dar nusipirkt,kad skanios butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 06, 12:12)
thumbup.gif  4u.gif  o jei jau i tema norejau pasiklaust jei namie verdat darzoves tai kokias? g.gif mes kolkas bulve su morka,zadu siom dienom ziedini kopusta pridet ir mastau ko cia dar nusipirkt,kad skanios butu g.gif

as kasdien verdu sviezia darzoviene smile.gif miksuoju darzoves as turiu knyga annabel karamel ten geri receptuku blush2.gif siaip pradejau nuo bulves morkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2010 06 06, 11:41)
as kasdien verdu sviezia darzoviene  smile.gif miksuoju darzoves as  turiu knyga annabel karamel ten geri receptuku  blush2.gif siaip pradejau nuo bulves morkos  ax.gif

o darzoves kur perkat,ar naminiu turit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 06, 13:45)
o darzoves kur perkat,ar naminiu turit? g.gif

as gyvenu uk tai perkam is ukininku krautuveliu, o lt juk yra tiek turgeliu ukininku, arba gal rasit siaip koki dieduka su svieziom darzovem mirksiukas.gif
Atsakyti