Na as labiau patirynejusi leidziamo maisto lentele butent II kraujo grupei, mano tokia pat grupe,ir paziurejus i
stilius man valgiarasti istikro nesuprantu ant ko pykti reiketu, del vociu, del nusilpusio kraujo. Zinoma tik ant pacios saves,del nualinimo
Gal sudarykim kitoki vienos dienos valgiarasti, is kaikuriu leistinu produktu
Pusryciai : aviziniu dribsniu kosen (sojos pienas)
priespieciai: sultys ar jogurtas
pietai: pasidarykim ko nors is vistienos, troskinuka,su salotom, ir riekele duonos (tarp kitko duonos per diena galima suvalgyut 2-4 riekeles, kaip sakant neribotai

)
pavakariai: jei noris kokiu graikisku,zemes riesutu sauja, pries tv su arbata
vakariene: kas liko nuo pietu, arba kokiu kiausiniu pora issiverdi
Raudona mesa nera visiskai uzdrausta, I grupei jos galima nuo 3-7 kartu savaiteje, t.y. kas diena galima ka nors pasitaisyti is jos pietums. II grupei ja geriau nesilepinti daugiau kaip 1 kartu savaiteje, III grupe iki 4 kartu, o IV iki 3 artu savaiteje.
O paukstiena, galima visoms kraujo grupems
Del kuriu dar produktu buvo keliamos bangos? duona? bulves? bulviu negalima I ir II
grupems, III ir IV galima 5-6 kartus per savaite. Duona galima visoms grupems II grupei iki 4 riekeliu per diena, o kitoms maziau, 1 riekele dienoje.
Manau atsisedus, ir protingai susidarius valgiarascius, nebus jokiu votciu ir ligu
Tikrai uzjauciu del tokiu pasekmiu
stilius man , kolkas cia yra mano nuomone apie sia dieta, nors dar nebandyta, siandien kaip tik pradedu jos laikytis