Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta pagal kraujo grupę

QUOTE(jurate84 @ 2006 04 27, 12:51)
Taip. labai svarbu pakankamai judėti, aš nors ir stengiuosi laikytis šios dietos, o ir šiaip labai stipriai sumažinau maisto porcijas, stengiuosi derinti maistą tačiau kg nekrenta nors tu ką. atrodo tik pasižiūriu į maistą ir iš karto koks kilas+. Sėdžiu namuose su vaiku todėl nepakankamai judu todėl taip ir yra. Buvo laikas kai labai intensyviai dirbau ir valgiau viską ką norėjau didžiausiom porcijom, o kg tirpte tirpo.O dabar..... verysad.gif

Zinau is savo patirties,pries kokius keturis metus buvau atsipenejus grynai nuo gyvenimo budo-stresai,pokyciai gyvenime,valgymas bile ko ir bile kada,sutrikusi medziagu apykaita verysad.gif ,jauciausi visa istinusi net veidas unsure.gif matyt organizmas buvo ziauriai uzsiterses,tai sveriau 72 kg. blink.gif( kai pries tai buvo apie 59,kelnes kabejo,cia irgi nuo stresu-skyrybos ir visa kita) :verysad:Tai tuos 72kg numetinejau gal pusantru metu,labai sunkiai nors nesilaikiau jokiu dietu,maziau valgiau,dirbau,pageriau CHITOSANA ir daejau iki 64 kg thumbup.gif Ale dabar vel is naujo viskas po nestuke.gif
Nieko iseisim i darbus,pradesim sportuoti,o ir valgyti teisingai ismoksim tongue.gif Faktas,kad daugiau judeti reikia,o ir nervu ner kam gadinti kai nedirbi,tai ir sunkiau mums namuose sedincioms g.gif mirksiukas.gif
Laikykimes drinks_cheers.gif Rasykit rezultatus 4u.gif
Atsakyti
na cia gal greiciau ne dieta, o gyvenimo budas tapo, valgyti tai kas tinka.
bet ir cia ne esme, svarbiausia valgyti maziau, maziau, maziau.
as greit priarteju prie 60 kg jei atleidziu vadzias.
kovo men. laikiausi kopustines sriubos dietos, tai numeciau per savaite 4 kg.
bet vienas sugrizo. bet vis sveriuosi ir stengiuosi kad nekiltu virs 57 kg. o numest iki 55 butu idealu, numest gal ir pavyktu, bet grizta greit atgalios.
taigi, kad ir kiti neparteitu vis svarciau koki gyvenimo buda pasirinkti. Na vienararusio maisto dietos ne man. As neiskenciu. Geriau stengtis mazinti porcijas. O dieta pagal kraujo grupes susidomejau del pastoviai blogos savijautos, energijos neturejimo. Galima daryti isvadas kad del to buvo kalti netinkantys produktai- kiauliena, grikiai ir kt. ir seslus gyvenimo budas, dirbu sedima darba, o ir savaitgalis praeina tai paskaitant , tai tv beziurint. taigi kelios papildomos kolorijos ir visa tai jau matyti. Mano dienos maisto racionas mazdaug toks ; RYTE - kava be cukraus, ir koses indelis be druskos ir be riebalo (avizu, 3 grudu arba ryziu) , apie 10 val. zalia arbata be cukraus su vaisiu (Obuoliai, apelsinai) ,PIETUS- dazniausia irgi arbata ir vaisius. PAVAKARIAI apie 15 v.- zalia arbata. IR KATASTROFU VAKARAS 18 val. - tada pavalgau visko ka megstu - silkes su bulvem, zuvies keptos su garnyru, kartais kokia desrele virta ar kiausini ir kt . jei pavyksta viso to po truputi pavalgyti, tai buna dziugu, bet dazniausia padauginu. Tai jeigu prie judraus gyvenimo budo, butu panormalu, bet kai sedinciai sociai. Apie savaitgalini ryjima tai patylesiu. Reiktu man vakariene su pietais apkeisti, bet kad vakare besotis tampi. Dar beveik pastoviai valgau selenas, tai su jogurtu, tai su kefyru ir geriu arbata su sena . O dabar jau stresas ima, savaitgalis jau cia, taigi saslykais pakvimpa, ech... essen.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune555 @ 2006 05 18, 14:13)
4u.gif Sveikutes
Perskaiciau sia tema ir labai susidomejau sia dieta. Padare ispudi Starosaites istorija ir jusu numesti kg  thumbup.gif . Susirinkau daug informacijos apie savo kraujo gr. ir nuo rytojaus pradedu laikytis sios dietos. Mano kraujo gr. 1, gal kuri galite papasakoti savo dienos meniu?
Pries tai as bandziau laikytis kopustu sriubos dietos, bet man vis kildavo pagunda suvalgyti ko negalima ta konkrecia diena, dar valgiau sali misini, bet ir jis rezultatu neduoda, tik reguliuoja zarnyno veikla. Todel jau nebezinau ka daryti, kad atsikratyciau tu 20 kg ir labai noriu pradeti maitintis pagal kraujo gr. Kiek perskaiciau apie man tinkamus ir netinkamus produktus, tai as butent ta ir mekstu kas man tinka, bet reikes ir kaikuriu mekstamu produktu atsisakyti. Sekmes visoms thumbup.gif .

Sveika prisijungus i musu "grupini" drinks_cheers.gif
Iskart siulau atsisakyti pag. priesu - bulviu,duonos,bulkuciu,picu,alaus,kiaulienos ir visokiu ten rukytu desru,cipsu ir t.t schmoll.gif Vien nevalgant siu produktu svoris krenta savaime thumbup.gif o jei dar pagal savo kr. grupe saziningai atsisakyti kas yra vengtina (l. nelengva) rezultatas tikrai bus thumbup.gif
As galiu vel pasigirti dar - 1kg. tongue.gif jau sveriu 68 bigsmile.gif startavau kovo gale su 73 blink.gif tai per du men. 5kg. nukrito,bet cia su dideliais nukrypimais ax.gif
Dabar iki dvyliktos val. ryte tik vaisiai arba sultys,o jei nieko ner tai ir nieko nevalgau,skaiciau,kad iki dvylikos organizmas dar valosi ir geriau papildomai jo neapkrauti mirksiukas.gif
As jau pajutau azarta,nes kelnes beveik sueina,o ir i dzinsus kur pries du men. klynas buvo V raide vakar imontavau thumbup.gif aisku ant liemens dar padanga slepiu,bet tikiuosi ja greitu laiku utilizuoti tongue.gif
Vakarais isgeriu taure vyno drinks_cheers.gif uz savo pasiekimus lotuliukas.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos bendraujancios ir naujai isijungusios i amzina kova su tais nelemtais kologramais.
Mil@na, mano grupe III. bet turiu prisipazinti kad nevisada saziningai laikausi tu nurodymu. Lengviausia atsiakyti tu produktu , kuriu nemegsti, tai visai smagu , kad jie ir netinka. Produktu sarasa turiu virtuveje ir kai suabejoju del kokiu produkto, uzmetu aki. Pomidoru ir ju sulciu atsisakiau VISAI. nes esu pastebejusi kad pablogeja savijauta ju pavartojus. Karta jauciau labai dideli troskuli, ir nusipirkau litra pom.sulciu ir visa ismaukiau. kita diena mano veidas atrode lyg buciau is penkto auksto iskritus veidu i saligatvi, uztines ir pajuodes. Tai va del sio produkto visai neabejoju, kad netinka jis man. matyt ir su kitais produktai yra tas pats, jei jau kazkas sugalvojo, kad jie mums netinka , tai matyt yra pagrindo ta teigti.
Zodziu padariau tokias isvadas savo mityboje :
1. kiek imanoma atsisakyti visu III kraujo grupei vengtinu maisto produktu; (rasau kiek imanoma, nes buna situaciju, kai negali atsisakyti. arba buna situaciju, kai norisi uzdrausto vaisiaus, nes juk viena kart tik gyvenam. taigi esu uz gyvenima su mazomis nuodememis).
2. butina galvoti ne tik ka bet ir kiek valgai. taigi kiek imanoma stengiuosi mazinti porcijas.

delfi skubiam svorio numetimui siulau kopustu sriubos dieta. Ji yra siame forume. Per 7 dietos dienas buvau numetus 4 kg. Svarbiausia tureti valios, motyvus ir tiksla, ir dar salia pritarencius ir palaikancius zmones. VISKAS IMANOMA.

sekmes visoms.
Atsakyti
Deja nukrypstu nuo lenteles ax.gif bet stengiuos kuo maziau valgyti ir viska be duonos bulviu ir makaronu,saldumynu labai retai isimetu,va siandien tik kavos geriau,nors jau tuoj 12val. turiu liesa jogurta,kuri netrukus suvartosiu,o pries pietus "ikalsiu" Chitolipo kuris degina ir skaido riebalus (tu riebalu praktiskai nevartoju ir taip,ale ju buna pasislepusiu ,kad ir "sasyskose" bebe.gif)
Negaliu atsisakyti pomidoru,surio,krabu lazdeliu ir dar n. visko,svarbiausia taisykle kuo maziau ir kuo dazniau valgyti ,na ir vakarop nuo kokiu septyniu pasistengti nebevalgyti (nors nevisada gaunasi liezuvis.gif)
O Chitolipo yra pirkti vaistinese ir nera brangus mirksiukas.gif
Pabandykit 4u.gif
Atsakyti
nu sveikos visos. neblogai cia bendraujat. as atostogovau, tai nutolau nuo kompo . sveikinu visas, net ir su mazais pasiekimais.
vasara salotu metas. tai labai smagu. prisipjaustau bliuda ivairios zalumos , truputi aliejaus ir acto ar citrinos rugsties ir niam niam... o kai karsta tai maziau valgyt norisi.
ar pastebejote, kad visoms grupems tik alyvuogiu aliejus tinka. Ar naudojat ji? as vis zadu kad pirksiu, bet kaina tai kiek didoka, tai ir vel laikausi saulegrazinio. Ka manot.
gal kas apie starosaite zinot kur isamiau paskaityti?????? ar ji pagal kraujo grupe laikesi, nes jau kuda tai nerealiai. as irgi tokia noreciau buti.
as cia pamastau, kad reiktu lentele sudaryt su musu chebryte - vardai, kraujo grupe, svoris ir t.t. , ka manot. o gal kuri imsis sio darbelio????? butu smagiau paivairinti tema . Ka??????
Atsakyti
QUOTE(mameliukas @ 2006 07 03, 12:26)
nu sveikos visos. neblogai cia bendraujat. as atostogovau, tai nutolau nuo kompo . sveikinu visas, net ir su mazais pasiekimais.
vasara salotu metas. tai labai smagu. prisipjaustau bliuda ivairios zalumos , truputi aliejaus ir acto ar citrinos rugsties ir niam niam... o kai karsta tai maziau valgyt norisi.
ar pastebejote, kad visoms grupems tik alyvuogiu aliejus tinka. Ar naudojat ji? as vis zadu kad pirksiu, bet kaina tai kiek didoka, tai ir vel laikausi saulegrazinio. Ka manot.
gal kas apie starosaite zinot kur isamiau paskaityti?????? ar ji pagal kraujo grupe laikesi, nes jau kuda tai nerealiai. as irgi tokia noreciau buti.
as cia pamastau, kad reiktu lentele sudaryt su musu chebryte - vardai, kraujo grupe, svoris ir t.t.  , ka manot. o gal kuri imsis sio darbelio????? butu smagiau paivairinti tema . Ka??????

aš naudoju salotoms tik alyvuogių aliejų ir skirtumas tikrai jaučiasi, žinoma gal ir kiek brangokas jis bet salotoms tai ne taip daug ir susinaudoja, aš kai nusiperku buteliuką aliejaus man 2-3 mėn užtenka. o starošaitė tai kiek skaičiau dar ir kažkokias tabletes gėrė ir pas dietologą italijoj ar ispanijoj lankėsi, tai va.
Atsakyti
Ir dar-ar III kraujo grupės atstovės visai atsisako duonos ir batono???
Atsakyti
as III grupe. batono ir visu bandeliu jau seniai nebevalgau. duonos atsisakyti sunkiau. bet perku Rugeli, ar kokia kita grudeta. man sunkiausia su mesos gaminiais. karts nuo karto vistiek valgai . stengiuosi atsisakyti visokiu guliasu ir kitu dalyku su padazais. na pora gabaliuku saslyko ar desreles su darzovem , manau kad ypatingai nepakenks.
del lenteles sudarymo...... gal kai karsciai atslegs....... tingiu......
Atsakyti
Mameliuk, o aš tai valgau veršieną, kalakutieną...Juk tai neutralūs produktai. Va, kad vištienos negalima-tai jau katastrofa
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Norejau paklausti kaip isjudinate svori kai pradeda nebekristi? Ar darote persivalgymo, ar vandens dieneles?
Atsakyti
sveikos, man tai nuo persiedimu issivaduoti padeda kefyras+selenos. Uzsimaisau kosele ir niam niam. Galima jogurtas+selenos. bet daznai iskrovos diena tetrunka iki kokios 16 val. ir prasideda ..... manau esat su tuo susidurusios ax.gif
Atsakyti