QUOTE(ramune555 @ 2006 05 18, 14:13)

Sveikutes
Perskaiciau sia tema ir labai susidomejau sia dieta. Padare ispudi Starosaites istorija ir jusu numesti kg

. Susirinkau daug informacijos apie savo kraujo gr. ir nuo rytojaus pradedu laikytis sios dietos. Mano kraujo gr. 1, gal kuri galite papasakoti savo dienos meniu?
Pries tai as bandziau laikytis kopustu sriubos dietos, bet man vis kildavo pagunda suvalgyti ko negalima ta konkrecia diena, dar valgiau sali misini, bet ir jis rezultatu neduoda, tik reguliuoja zarnyno veikla. Todel jau nebezinau ka daryti, kad atsikratyciau tu 20 kg ir labai noriu pradeti maitintis pagal kraujo gr. Kiek perskaiciau apie man tinkamus ir netinkamus produktus, tai as butent ta ir mekstu kas man tinka, bet reikes ir kaikuriu mekstamu produktu atsisakyti. Sekmes visoms

.
Sveika prisijungus i musu "grupini"
Iskart siulau atsisakyti pag. priesu - bulviu,duonos,bulkuciu,picu,alaus,kiaulienos ir visokiu ten rukytu desru,cipsu ir t.t

Vien nevalgant siu produktu svoris krenta savaime

o jei dar pagal savo kr. grupe saziningai atsisakyti kas yra vengtina (l. nelengva) rezultatas tikrai bus
As galiu vel pasigirti dar - 1kg.

jau sveriu 68

startavau kovo gale su 73

tai per du men. 5kg. nukrito,bet cia su dideliais nukrypimais
Dabar iki dvyliktos val. ryte tik vaisiai arba sultys,o jei nieko ner tai ir nieko nevalgau,skaiciau,kad iki dvylikos organizmas dar valosi ir geriau papildomai jo neapkrauti
As jau pajutau azarta,nes kelnes beveik sueina,o ir i dzinsus kur pries du men. klynas buvo V raide vakar imontavau

aisku ant liemens dar padanga slepiu,bet tikiuosi ja greitu laiku utilizuoti

Vakarais isgeriu taure vyno

uz savo pasiekimus