Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta pagal kraujo grupę

Taigi cia du skirtingi dalykai - dieta pagal krauja ir dieta pagal kraujo grupe. Po teisybei, manau, kad abu - briedas.

Dieta pagal krauja - tai kur ten nustatineja uz baisinius pinigus, tipo, kiekvienam individualiai, kas tipo ko netoleruoja (jo jo, netuleruoju ir pati nezinau, o jie ten uz mane geriau zino tongue.gif ).

Dieta pagal kraujo grupe - tai visur gi apie tai prirasyta, ir supermamoj diskusiju jau buvo, ir visur pilna... 4 dietos variantai, pasirinkai pagal tai, kokia tavo kraujo grupe ir pirmyn... Nors asmeniskai man niekas ten ne i tema, numirciau as is bado tokios mitybos paisydama dry.gif As (Igrupe) turetu tikt mesa, o netikt apelsinai, tuo tarpu gyvenime yra kaip tik atvirksciai - be min. 3 apelsinu per diena as gyvent negaliu ir ragas, o mesos galiu ir visai neest, man jos nereikia ir netruksta tongue.gif O gal kam kitam ir tinka, nzn.

Einu paieskosiu kur nors apie tas kraujo grupes, maciau rusiskam puslapely...

http://www.diet-net....u/ves/dieta.htm

Va, prasom, ten ir tokiu ir kitokiu dietu kibirai... smile.gif
Atsakyti
Cia apie kainas dietinimosi kalbat... Paskutiniame The Economist raso, kad JAV kasmet amerikieciai dietinimuisi isleidzia 80 mlrd. doleriu blink.gif blink.gif blink.gif .

Pagalvojus, tokie pinigai isleidziami vietoje to, kad tiesiog maziau maisto pirkti ir gal panasia suma sutaupyti ohmy.gif . Ir nepaisant siu milijardu, virsvori turinciu zmoniu vis daugeja ir daugeja... Kame cia suo pakastas g.gif ???
Atsakyti
Suo pakastas tame, kad tie tunkantys apeda visus Afrikos badaujancius, kuriu irgi yra gyvas galas... dry.gif Puses zmonijos problema, kaip numest svori, o kitos puses - kaip nepadvest is bado dry.gif

Globaliai as cia dejau rolleyes.gif

Na taip ziurint, tai mes toj geresnej pusej smile.gif
Atsakyti
Paziurejau laida moters laime apie dieta pagal krauja. gal kuri naudojosi tokiu "stebuklu"? Labai noreciau daugiau suzinoti. Kiek kainuoja? kaip susisiekti su jais? o jei kas bandet tai papliurpkit labai labai idomu. nes is laidos atrodo, kad tai stebuklu stebuklas clap_1.gif noriu sukusti doh.gif
Atsakyti
mane si dieta ir kazkaip domina. Atrodo realiausia is visu, vistiek kazkaip taikoma juk pagal kraujo grupe tarsi asmeniskai tau... wink.gif o siaip knygyne buvau macius butent knygute apie sias dietas ir butent kiek permeciau akimis pagal savo, tai galioja tas pats desnis, ka labiausiai megsti = to negalima unsure.gif sad.gif

kaip tik radau internete truputi informacijos:
http://www.cosmopoli...aipsnis?sid=106
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 12 birželio 2004 - 18:02
Bet cia dieta ne pagal kraujo grupe, o pagal grinai tavo krauja. laidoj sake, kad paima krauja ji istiria, lasina i kazkokius produktus ir ziuri kas tau tinka...velnias, visos laidos negalejau paziureti sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Sejle @ 2004 06 12, 16:00)
o siaip knygyne buvau macius butent knygute apie sias dietas ir butent kiek permeciau akimis pagal savo, tai galioja tas pats desnis, ka labiausiai megsti = to negalima unsure.gif sad.gif

siaip ta knygute as skaiciau. esu tikra, kad tai visiska nesamone, nes teko matyti skirtingu autoriu knygutes apie tai - jos gana skiriasi. be to, jei detaliau panagrinesite ta knygute, tai produktu, kuriu negalima valgyti, skiltyje kai kuriose vietose yra tie patys produktai kaip ir toje skiltyje kur surasyti rekomenduojami produktai.

be to, esu girdejusi, kad tos dietos pagal kraujo grupe metodu Rusijoje yra spekuliuojama - paciai teko matyti tokiu reklamu. nors pasinaudoti lietuvaiciu siulomu metodu, manau verta, nes jais kazkaip pasitikiu. o sios paslaugos yra siulomos ZVERYNO NATURALIOS MEDICINOS CENTRE. manau, ju telefona galima rasti paskambinus 118
Atsakyti
QUOTE (Gata @ 2004 06 12, 19:31)
As ta knyga turiu,tai reiks pabandyt su tais produktais pazaist (galima-negalima).Paziuresim kiek cia tiesos,tik problema,kad pagal mano kraujo grupe mesos negalima valgyt,isskyrus vistiena,kalakutiena,zuvis ir sojos mesa.Ot sunku bus,viskas ka as megstu labiausiai,netinka pagal krauja...

O man viskas tinka ką aš mėgstu ir ko nemėgstu,išskyrus kad aš turiu vengti mėsos,tačiau be jos aš gyvent negaliu.Vegetarės iš manęs nebūtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (jaunute @ 2004 06 12, 17:55)
Paziurejau laida moters laime apie dieta pagal krauja. gal kuri naudojosi tokiu "stebuklu"? Labai noreciau daugiau suzinoti.

g.gif nu jo... labai but idomu suzinot pagal ka jie parinko, kad tai kraujo grupei tinka tas produktas, o anai ne... man tai juoda nesamone atrodo... eilinis budas pinigeliu is lengvatikiu ir nieko nesuprantanciu ispesti dry.gif

doh.gif Yra kazkoks mokslinis to metodo pagrindimas? O statistika apie teigiamus rezultatus?
Atsakyti
neisizeiskit moterytes bet as cia pafilosofuosiu laugh.gif

susimasciau apie toki dalyka, kad seimos gyvenancios is keliu simtu litu su tokia problema, ar maista kurie jie valgo tinka pagal ju krauja ar kraujo grupe, nesusiduria.
perka zmones ivairias kruopas, minta jomis ir jokiu zarnyno valymu nereikia. laugh.gif

svarsciau ir as ta galimybe pas Tulcina nuvykti, bet pagalvojau ir supratau kad ir pati zinau ka ji pasakys : jokios mesos, daug daug kosiu visokiu ir darzoviu, mano antra kraujo grupe taip pat primygtinai reikakauja atsisakyti mesos ir misti kruopom. tai pagalvojau kad bereikalo sukisiu pinigus o atsakyma gausiu ta apie kuri net pagalvot nesinori, atsisakyti mesos mad.gif

man geriausia dieta turbut ir butu tai, kad nebutu is ko tos mesos pirkti g.gif

nors turbut ir tuo atveju as menesio kruopas iskeisciau i mesa doh.gif o po to taikyciau badavimo stebukla t.y. 10 dienu ant distiliuoto vandens laugh.gif

vienu zodziu problema viena, NETURIU VALIOS ATSISAKYTI MESOS

tiesa viltis mirsta paskutine, nusprendziau kuno linijas dailinti valgydama mesa su darzovem...nu vienu zodziu derinti maista ziuresim kas is to iseis
kartais saves taip gaila buna, bet kaip sakant, grozis reikalauja auku wink.gif

Atsakyti
QUOTE (RIO @ 2004 09 28, 14:30)
.. mano antra kraujo grupe taip pat primygtinai reikakauja atsisakyti mesos ir misti kruopom. tai pagalvojau kad bereikalo sukisiu pinigus o atsakyma gausiu ta apie kuri net pagalvot nesinori, atsisakyti mesos mad.gif

va va va,as irgi kai pskaiciau,kad mano kraujo grupei netinka butent tas,ka labiausiai megstu, o tinka tai,ko nemegstu, tai net kilo mintis i kita kraujo grupe pereit laugh.gif laugh.gif

O gal cia tame ir suo pakastas,kad reikia valgyt,ko nemegsti-tai tada tikrai mazai valgytum rolleyes.gif Butu valgymas tam,kad pavalgytum, o ne todel,kad skanu g.gif
Atsakyti
Sveikos forumietės clap.gif

Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie mitybą pagal kraujo grupes. Gal kas taip maitinatės, kokie rezultatai? g.gif
Gal žinote internete nuorodas - kur galima pasiskaityti apie tinkamą maistą ?? wink.gif
Atsakyti