Laba diena,
Noriu paklausti, po kiek laiko po gydymo kurso antacidiniais vaistais, protonu siurbliu inhibitoriais (omeprazolum, po 20 mg. per para) galima planuoti nestuma?
Ir kokiai rizikos grupei pagal poveiki vaisiui priskiriami sie medikamentai?
Noreciau planuoti po gydymo kurso is karto sekanti cikla Ar butu saugu?
Turbut vartojant siuos vaistus pastoti nerekomenduojama?
aciu uz skirta demesi
Šie medikamentai priskiriami C kategorijai- t.y.tyrimai su gyvūnais parodė,kad vaistas pavojingas jų vaisiui, bet poveikis nėščiosioms netirtas, todėl, nepaisant galimos grėsmės, jei tikrai būtina, vaistą galima vartoti.
Jei pastosite sekantį ciklą po gydymo kurso, tai tikrai bus saugu.
Jei pastosite sekantį ciklą po gydymo kurso, tai tikrai bus saugu.
vartoju žvakutes su antibiotikais (nes rado uždegimą), kiek laiko po sunaudojimo reikia plaukti kad galėčiau pradėti planuoti leliuką?
Kol naudojate žvakutes, patariama neturėti lytinių santykių. Kai baigsite gydymą, pastoti galite iš kart.
Ne, nėštumui tai pakenkti negali.
Sveiki,
Skundziuosi be galo dideliais ir skausmingais spuogais. Vakar buvau pas dermotologa, kuris paskyre vartoti antibiotikus 3-4 men. bei tepti veida Differin tepalu. Antibiotikams analogo Lietuvoje nera, todel ju galima isigyti tik Vokieciu vaistineje pateikus deklaracija. Pavadinimo nelabai galiu iskaityti, bet skamba panasiai i Miroublinas Gydytoja perspejau, kad vasara noreciau pastoti, todel bijau del tokio ilgo antibiotiku vartojimo, taciau buvau nuraminta, kad jokios zalos organizmui nebus ir galesiu pastoti baigusi gerti vaistus. Noreciau isgirsti jusu nuomone ar verta gerti antibiotikus 3-4 men. o po to pastoti, ar tikrai nebus nualintas organizmas, ar tai nepakenks pastojus vaisiui?
Aciu
Skundziuosi be galo dideliais ir skausmingais spuogais. Vakar buvau pas dermotologa, kuris paskyre vartoti antibiotikus 3-4 men. bei tepti veida Differin tepalu. Antibiotikams analogo Lietuvoje nera, todel ju galima isigyti tik Vokieciu vaistineje pateikus deklaracija. Pavadinimo nelabai galiu iskaityti, bet skamba panasiai i Miroublinas Gydytoja perspejau, kad vasara noreciau pastoti, todel bijau del tokio ilgo antibiotiku vartojimo, taciau buvau nuraminta, kad jokios zalos organizmui nebus ir galesiu pastoti baigusi gerti vaistus. Noreciau isgirsti jusu nuomone ar verta gerti antibiotikus 3-4 men. o po to pastoti, ar tikrai nebus nualintas organizmas, ar tai nepakenks pastojus vaisiui?
Aciu
Kadangi nežinau, kokius vaistus jums paskyrė, todėl tiksliai atsakyti negaliu. Kiekvienas antibiotikas turi neigiamą poveikį organizmo imuninei sistemai, tačiau po kurio laiko viskas palaipsniui atsistato. Jei Jūsų gydytoja Jums pasakė, kad šio preparato poveikis koncentruojasi odoje, vadinasi reikia ja tikėti.
Šis vaistas priskiriamas B kategorijai. Tai reiškia, kad tyrimai su gyvūnais neparodė, kad vaistas pavojingas jų vaisiui, o atitinkamų tyrimų nėščiosioms neatlikta.
Sveiki,mes planuojame kudiki,kaip tik turi prasideti vaisingos denos,bet mano vyras siuo metu vartoja antibiotikus OSPAMOX.ar tai tures kokios neigiamos itakos vaisiui,jei pastosiu kai vyras juos vartoja?
Ne, neturės.