O, karieta Nu geras, ispudingos vestuves butu
Mes, tai irgi galvojam su karieta vaziuoti, bet kitiems vistiek kazka reikia nuomuoti. O kas tiktu prie karietos? Vilniui radau tik viena kareta
O aš vis gi užsisakiau baltą LINCOLN ir tik po 100 Lt už valandą
QUOTE(,ickute7,2005 04 20, 09:10)
O aš vis gi užsisakiau baltą LINCOLN ir tik po 100 Lt už valandą
ir kur tu taip pigiai radai
QUOTE(Irenute @ 2005 04 20, 08:54)
Mes, tai irgi galvojam su karieta vaziuoti, bet kitiems vistiek kazka reikia nuomuoti. O kas tiktu prie karietos? Vilniui radau tik viena kareta
o kiek vilniuje kainuoja karieta?
QUOTE(Pacific @ 2005 04 20, 07:29)
na del karietos tai pabanyk i smiltyne nuvaziuot.o kaina kokia tai nezinau.bet manau bus susitarimo reikalas.
bandysim nuvaziuoti, bet tik kai atsils, nes nemanau kad dabar jau jie vazinejasi.Nors mano antroji puse tai sake kad su karieta nevaziuos ir s... neuostys:)
Kaune Šilainiuose 8-699-36316 .
Buvau nuvažiavus apžiurėt, viduj pasedėjom. Visai patiko. Daugiau ir nesiblaškėm, iškart užsisakėm, nes kiek ieškojau, tai visur kainos nuo 150 LT.
Buvau nuvažiavus apžiurėt, viduj pasedėjom. Visai patiko. Daugiau ir nesiblaškėm, iškart užsisakėm, nes kiek ieškojau, tai visur kainos nuo 150 LT.
Vilniuje, karieta apie 100 lt uz valanda, bet dar sake reikia konkreciai marsruta suderinti, tada ir pasakis konkrecia kaina ir dar priklauso kieliom valandom
QUOTE(Irenute @ 2005 04 20, 12:18)
Vilniuje, karieta apie 100 lt uz valanda, bet dar sake reikia konkreciai marsruta suderinti, tada ir pasakis konkrecia kaina ir dar priklauso kieliom valandom
tai sakyciau kaina labai normali, gal klaipedoj ir pigiau kainuotu?as tai noreciau kad mane nuo santuoku rumu iki baznycios tik nuveztu, tai manau labai jau daug laiko ir neuzimtu:)