Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

Aš tai ir nerandu jokio prabangaus automobilio klaipėdoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redike @ 2005 03 29, 13:39)
Klaipėdikėje nežinau, kas nuomoja  verysad.gif
perskambink auto nuomas ir paklausk, ką gali pasiūlyti. Vilniuje daug kur 8 val (t.y. normali darbo diena) su vairuotoju kainuoja 500Lt + degalai. Bet mes ieškome dar pigiau blush2.gif

Redike, gal jau suradai autobusiuką? aš ir kaip tik ieškau, bet viskas labai brangu verysad.gif
jei kažką radai, parašyk.ačiū
Atsakyti
sveikutes, mes Vilniuje limuzina nauja linkolna isnuomojom uz 1val 150 Lt, tai manau labai gerai, o 8 val 1200 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Kikke @ 2005 04 06, 22:13)
Redike, gal jau suradai autobusiuką? aš ir kaip tik ieškau, bet viskas labai brangu  verysad.gif
jei kažką radai, parašyk.ačiū

Buvo užgriuvę kitų rūpesčių, tai truputį atitrūkau nuo paieškų, bet kitą savaitę vėl pasinersiu stačia galva. Duosiu žinią mirksiukas.gif
Atsakyti
9 vietos mažokai verysad.gif Mums reikėtų 14.
Atsakyti
as tai tik uz retro stiliaus masininkes!
kazkaip man juokingai atrodo, kad nuomojasi mersus ar pan., ir atvaziuoja tarsi jie butu savo... jei savo koki nauja mersa tureciau, tai gal ir vaziuociau, bet nuomoti... o va retro, tai niekada ir neturesim ! todel verta! ir siaip man graziau... tik jau kaineles... viena, kur issirinkau 350 Lt/val... ka ir besakyti...
Atsakyti
Aš ir retro nuomosiu thumbup.gif Brangu, bet nepaprastai gražu, o ir anūkams negėda bus foto parodyti 4u.gif Bet čia skonio reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Wajda @ 2005 04 15, 15:19)
Aš ir retro nuomosiu  thumbup.gif  Brangu, bet nepaprastai gražu, o ir anūkams negėda bus foto parodyti  4u.gif  Bet čia skonio reikalas...

Mano manymu, mašinos turi atitikti vestuvių stilių, nes kitaip man kažkaip nesiderina. doh.gif
Atsakyti
Mes irgi norėtume retro - nu bet kišenė tai niekaip schmoll.gif schmoll.gif neleidžia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GPM @ 2005 04 15, 15:07)
as tai tik uz retro stiliaus masininkes!
kazkaip man juokingai atrodo, kad nuomojasi mersus ar pan., ir atvaziuoja tarsi jie butu savo... jei savo koki nauja mersa tureciau, tai gal ir vaziuociau, bet nuomoti... o va retro, tai niekada ir neturesim ! todel verta! ir siaip man graziau... tik jau kaineles... viena, kur issirinkau 350 Lt/val... ka ir besakyti...

nu nemanau,kad kazkas vaizduoja,kad tai ju masinos....nuo senu laiku vestuvem masinas nuomodavo..pvz. volgas smile.gif ir nieks nemanydavo,kad tai paciu vestuvininku visos jos..
Atsakyti
Ką reškia vaizduoja, kad jų? blink.gif Nu kaip tik atvirkščiai, jei neturi tai nuomuojasi, negi važiuosi su kokiu prakiurusiu golfu biggrin.gif
Atsakyti
gal kas jau ir buvot susidurusios ir gal zinot kur klaipedoj butu galima karieta issinuomot?ir kazin kiek kainuotu?smile.gif
Atsakyti