Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

Na ir kaineles masinu nuomu, taip noerciau senoviskos, bet kai pamatem kainas tai su busimuoju jaunikiu pamanem kad gal geriau vaziuoti dviraciais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 03 03, 13:43)
Lexusia, jei tu issirinkai senovini automobili, labai sveikinu, man taip pat prie sirdies senovinis, ypac tas kabrioletas  thumbup.gif , limuzino nenoriu labai labai, bet as skambinau i ta firma, kur tu nurodei, tai kai pasake to kabrioleto kaina  g.gif 260 Lt uz valanda, pagalvojau, turbut pesti eisiu  sad.gif

Labutis, tas mercedesas kabrioletas man negrazus tam puslapyje, as galvoju apie BMW 1950 metu. va cia ikeliau kainytes, tai tau pasake uz mersa kaina, as jo tikrai nenoriu...

BMW – EMW 340 Kontaktinis telefonas Kaune: +37068672271
Gamintojas: BMW EISENACH, Vokietija, 1950 m. Variklio tūris 2,0 ltr., 55ag.; vietų skaičius 5; vienos valandos kaina – 150 lt.; už tris valandas – 350 lt; papildoma valanda 100 lt.

Mercedes Benz 290 Cabrio D Kontaktinis telefonas Vilniuje: +37060489002
Gamintojas: ERDMANN ROSSI. Berlynas, Vokietija, 1935 m. Variklio tūris 2,9 ltr., 6 cilindrai, 68 ag.; vietų skaičius 5+2; 1 valandos kaina – 260 lt.; už 3 valandas – 750 lt.; už 5 valandas – 1200 lt. Jeigu norite, kad vairuotojas vežtų to laikmečio vokiška apranga papildomai reiktų mokėti 80 lt.

Atsakyti
Kaip man patikopasiulymas 3 juodi BMW!!! thumbup.gif thumbup.gif
Siandien paskambinsim ir issiaiskinsim kainytes.mums reikia 4 BMw,gal bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir su dwiraciu waziuosiu, nes kainos tai blink.gif Jei ritmai tai pazystamas mate pulka su dwiraciais waziuojant sake waizdelis tiesiog nepakartojamas biggrin.gif
Atsakyti
O mes galvojam uzsisakyti keturis 7kl. BMW.Mes jau su jais snekejom,kaina tai ne maza gaunasi doh.gif kainos geriau net nesakysiu blush2.gif
Bet tai juk musu svente!!!!!!! heart.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 03 03, 12:43)
Lexusia, jei tu issirinkai senovini automobili, labai sveikinu, man taip pat prie sirdies senovinis, ypac tas kabrioletas  thumbup.gif , limuzino nenoriu labai labai, bet as skambinau i ta firma, kur tu nurodei, tai kai pasake to kabrioleto kaina  g.gif 260 Lt uz valanda, pagalvojau, turbut pesti eisiu  sad.gif

o gal norėtum 7 bmw?valandos kaina 50lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kayla mire @ 2005 03 08, 23:01)
o gal norėtum 7 bmw?valandos kaina 50lt? g.gif

NIEEE...NEPRIKOLAS....TOKIU MASINU VISUR PILNA..BET ACIU VIS TIEK thumbup.gif
Atsakyti
O mes jau issinuomavom keturis 7kl. BMW(1997m).Ir mokesim 1500lt blink.gif Ir mes labai patenkinti,nes atrodys tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes nusprendem, kad labai smagu visiems vienoje vietoje vaziuoti. Todel nuomosimes minivena arba ta nauja mikriuka kur 14 vietu yra.
Is isores neblogai atrodo ir tilpsim visi: jaunieji, pulkas, fotografas-operatorius smile.gif
Ir smagu ir nebrangu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2005 02 28, 11:05)
user posted image

Va tokie martono masiniukai:)Kam idomu, galesiu telefoniuka duot.

labai fajni masiniukai..gal galima telefoniuka? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Redike @ 2005 03 14, 15:42)
O mes nusprendem, kad labai smagu visiems vienoje vietoje vaziuoti. Todel nuomosimes minivena arba ta nauja mikriuka kur 14 vietu yra.
Is isores neblogai atrodo ir tilpsim visi: jaunieji, pulkas, fotografas-operatorius  smile.gif
Ir smagu ir nebrangu  thumbup.gif

Redike, o kur jūs nuomositės autobusiuką? nes mes irgi turim tokių minčių, bet neįsivaizduoju, kur jų ieškoti ir kokios maždaug kainos doh.gif . man reiktų klaipėdoje. Gal galite ką patarti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2005 03 28, 17:27)
Redike, o kur jūs nuomositės autobusiuką? nes mes irgi turim tokių minčių, bet neįsivaizduoju, kur jų ieškoti ir kokios maždaug kainos doh.gif . man reiktų klaipėdoje. Gal galite ką patarti? ax.gif

Klaipėdikėje nežinau, kas nuomoja verysad.gif
perskambink auto nuomas ir paklausk, ką gali pasiūlyti. Vilniuje daug kur 8 val (t.y. normali darbo diena) su vairuotoju kainuoja 500Lt + degalai. Bet mes ieškome dar pigiau blush2.gif
Atsakyti