Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(Ryto rasa @ 2008 02 10, 23:46)
Sveikos, merginos smile.gif
Norejau pasiteirauti, gal zinote, kas nuomotu retro automobilius? Ta prasme, gal nelabai skelbiasi, nors turi.. Nes mano datai, jau visos pageidaujamos masinytes kaip ir uzsakytos... O rusisko autentisko GAZ irgi nesinori.. schmoll.gif
Siaip pagrindinius internetinius puslapius jau isnarsciau. Tai gal pazistat koki geranoriska kolekcionieriu? 4u.gif

kokia tavo data, kad jau visi uzsakyti blink.gif
siaip pataria uzsisakyti auto pries kokius 3-4 men, kai jau mazdaug zinoma, kur vaziuosite, kiek laiko viskas uzims ir pan....
yra telefoniuku temuteje apie "retro automobiliu nuoma vestuvems" ar kazkaip pan. ten pasidairyk, tikrai rasi kontaktu....
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 02 11, 08:09)
kokia tavo data, kad jau visi uzsakyti  blink.gif
siaip pataria uzsisakyti auto pries kokius 3-4 men, kai jau mazdaug zinoma, kur vaziuosite, kiek laiko viskas uzims ir pan....
yra telefoniuku temuteje apie "retro automobiliu nuoma vestuvems" ar kazkaip pan. ten pasidairyk, tikrai rasi kontaktu....

Dekui uz info. Kazkaip buvau prazioplinus ta tema forume blush2.gif
Vestuviu data - rugpjucio 16. Tai ir as maniau, kad dar laiko sociai.. O va, paskambinau i retroauto ir suzinojau, kad jau visi seniausiai rezervave tokiai dienai.. sako, ko taip velai skambinat. Nu tai ir atsakiau - pirma karta teku, tai nezinojau kad taip anksti reik viska uzsakinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto rasa @ 2008 02 11, 14:08)
Dekui uz info. Kazkaip buvau prazioplinus ta tema forume blush2.gif
Vestuviu data - rugpjucio 16. Tai ir as maniau, kad dar laiko sociai.. O va, paskambinau i retroauto ir suzinojau, kad jau visi seniausiai rezervave tokiai dienai.. sako, ko taip velai skambinat. Nu tai ir atsakiau - pirma karta teku, tai nezinojau kad taip anksti reik viska uzsakinet biggrin.gif

O taip viska reik labai anksti rezervuotis...
Atsakyti
sveikutes...cia kazkas apie autobusa klauset..
tai va..per mano vestuves turejom issinuomave autobusa 50 vietu...tai man kainavo tik 350 smile.gif nes kaimyno autikas...o siaip sake jie ima uz kilometraza ar kazkas panasuas..bent jau klaipedos rajone smile.gif ir siaip visom patarciau uatubusa nuomotis..daug smagiau, negu su atskirom masinytem..zinoma, atskiros atrodo graziau, bet...smile.gif isties buvo labai smagu ir pirsliai smagia programa ten autike pravede..zodziu tikrai buvo faina 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,mes su vyru irgi norime tiktai retro automobilio,nes tie visi atsibode limuzinai ir sabloniski BMW ar Mercedes'ai jau per gerkle lenda.Siais laikais nieko nenustebinsi.Klaipedoje radome viena zmogu,kuris kaip tik siuo metu restauruoja senovini Cadillac'a,super atrodo jau dabar,liko tik smulkus darbeliai,o ir nedaug praso pradzioj- tik 150 lt. uz valanda.Sake iki geguzes pradzios jau bus padarytas,mes rezervavomes ji geguzes viduriui.jei kam pagelbesiu,tai va jo numeris:862082865.Ai,ir dar kas labai patiko,tai kad sio tikpo visi automobiliai lietuvoj dazniausiai yra tik 2 duru,o si bus 4,tai man didelis + nes nereiks su suknele landzioti po ta masina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2008 02 19, 20:49)
Sveikos merginos,mes su vyru irgi norime tiktai retro automobilio,nes tie visi atsibode limuzinai ir sabloniski BMW ar Mercedes'ai jau per gerkle lenda.Siais laikais nieko nenustebinsi.Klaipedoje radome viena zmogu,kuris kaip tik siuo metu restauruoja senovini Cadillac'a,super atrodo jau dabar,liko tik smulkus darbeliai,o ir nedaug praso pradzioj- tik 150 lt. uz valanda.Sake iki geguzes pradzios jau bus padarytas,mes rezervavomes ji geguzes viduriui.jei kam pagelbesiu,tai va jo numeris:862082865.Ai,ir dar kas labai patiko,tai kad sio tikpo visi automobiliai lietuvoj dazniausiai yra tik 2 duru,o si bus 4,tai man didelis  + nes nereiks su suknele landzioti po ta masina ax.gif

gaila, kad per velai sita info paviesinai... ieskodami klaipedoj nieko panasaus neradom...
Atsakyti
Sveikos, gal kas žinote, kur Vilniuje galima būtų autobusą išsinuomoti 30-čiai žmonių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2008 02 19, 20:49)
Sveikos merginos,mes su vyru irgi norime tiktai retro automobilio,nes tie visi atsibode limuzinai ir sabloniski BMW ar Mercedes'ai jau per gerkle lenda.Siais laikais nieko nenustebinsi.Klaipedoje radome viena zmogu,kuris kaip tik siuo metu restauruoja senovini Cadillac'a,super atrodo jau dabar,liko tik smulkus darbeliai,o ir nedaug praso pradzioj- tik 150 lt. uz valanda.Sake iki geguzes pradzios jau bus padarytas,mes rezervavomes ji geguzes viduriui.jei kam pagelbesiu,tai va jo numeris:862082865.Ai,ir dar kas labai patiko,tai kad sio tikpo visi automobiliai lietuvoj dazniausiai yra tik 2 duru,o si bus 4,tai man didelis  + nes nereiks su suknele landzioti po ta masina ax.gif

kokios spalvos ir gal galima kur foto masinikes pamatit blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes.. smile.gif

Niu as cia dar naujoke, bet man si tema labai labai aktuali... Kadangi siais metais ir manosios vestuves, o su transportu kol kas nelabai sekasi, nes miniskis uzsimane retro masinos, rusu limuzino chaikos.. gal kuri ir zinot, bet man teko internete paieskoti.. smile.gif ohmy.gif po ilgu iesojimu radau, taciau niekaip neiseina susisiekti su savininku.. g.gif bet gal kuri nors ka nors zinot, gal irgi teko susidurti su tokios masinos paieskom, nes net nezinau kiek tokiu dar like Lietuveleje, beje rastoji buvo kaune.. smile.gif be to, gal dar zinote kur butu galima issinomuoti kokia nauja masina, kuria turbut teks nomuotis, jei nerasim tos ypatingos.. sad.gif bet is nauju kazkaip nenoriu nei Mercedes, nei BMW... gal sakiau koki Lexus nauja.. rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 02 28, 11:36)
Sveikutes.. smile.gif

Niu as cia dar naujoke, bet man si tema labai labai aktuali... Kadangi siais metais ir manosios vestuves, o su transportu kol kas nelabai sekasi, nes miniskis uzsimane retro masinos, rusu limuzino chaikos.. gal kuri ir zinot, bet man teko internete paieskoti.. smile.gif ohmy.gif po ilgu iesojimu radau, taciau niekaip neiseina susisiekti su savininku..  g.gif bet gal kuri nors ka nors zinot, gal irgi teko susidurti su tokios masinos paieskom, nes net nezinau kiek tokiu dar like Lietuveleje, beje rastoji buvo kaune..  smile.gif be to, gal dar zinote kur butu galima issinomuoti kokia nauja masina, kuria turbut teks nomuotis, jei nerasim tos ypatingos..  sad.gif bet is nauju kazkaip nenoriu nei Mercedes, nei BMW... gal sakiau koki Lexus nauja..  rolleyes.gif  unsure.gif

Kelis naujus Lexus maciau puslapyje vipnuoma.lt
Atsakyti
Sveikos;)
drauge cia mane nugasdino, nes sake kad i paprastas masinas nuotaka su visa suknele (ypac jei didesniu lanku) netilps...arba sunkiai...mes siaip neketinam nuomot limuzino ar pan,o vaziuot su citroenu tai dabar ir galvoju,ar nebus taip kad vestuviu diena i masina netilpsiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2008 03 01, 14:09)
Sveikos;)
drauge cia mane nugasdino, nes sake kad i paprastas masinas nuotaka su visa suknele (ypac jei didesniu lanku) netilps...arba sunkiai...mes siaip neketinam nuomot limuzino ar pan,o vaziuot su citroenu tai dabar ir galvoju,ar nebus taip kad vestuviu diena i masina netilpsiu g.gif  biggrin.gif

Jeigu nuotakos su suknelem ir i vabalus sutelpa, tai i paprasta tikrai tilpsit biggrin.gif nebent tas citroenas mazuliukas g.gif
Atsakyti