Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(virgonca @ 2008 01 12, 11:38)
asmeniskai man - limuzinas jau atgyvena, ypac kai esi n kartu draugu vestuvese limuzinu vazinejusis. mes jau labiau uz senas volgas biggrin.gif  bet ir tai tik is namu i baznycia, ir po baznycios tevai ir seses volgomis varo i sodyba, o mes pas svecius atskrisime oro balionu (phiu phiu phiu, kad tik oras butu geras biggrin.gif

ogo, gal gali daugiau apie tai , na apie oro baliona ax.gif
Atsakyti
Mes uzsisakem 3 BMW. Musu grazesne ir naujasne bus wub.gif
Norejau jums parodyt, bet neatsidaro man ju tinklapio.
Imesiu kita diena nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 14, 18:51)
Mes uzsisakem 3 BMW. Musu  grazesne ir naujasne bus  wub.gif

O kokia kaina BMW nuomos? ir aš noriu nuomotis BMW 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 01 14, 19:51)
Mes uzsisakem 3 BMW. Musu  grazesne ir naujasne bus  wub.gif

kai masinos vienodos, turetu atrodyti ispudingai thumbup.gif
Atsakyti
ar niekas dar neradote kur gauti nuomotis pazika ( paz autobusiuka), toks senovinis g.gif nu niekaip nerandu, net pradejau kaimuose klausinet ar niekas uzlikusio ale dar vaziuojancio neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
priklausomai nuo to, kuriame kraste reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 17, 09:35)
priklausomai nuo to, kuriame kraste reikia smile.gif

Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 01 08, 01:00)
as labai noriu retro masiniuko,o maniskis hummerio doh.gif
beje kaip pastebejau retro praktiskai tik kaune...

mano variantas tas pats doh.gif bet atrodo po truputi bandau atkalbeti MB bigsmile.gif zinok svarbiausia jiems duoti patiems rinktis,ras ir taviskis is retro patinkanti biggrin.gif
Atsakyti
mes vaziuosim su pobeda smile.gif

minti oro balionu taip pat turejom, taciau visur su juo nenuvyksi, taip pat manem apie malunsparni ax.gif
Atsakyti
mes tai planuojam uzsakyt neoplana biggrin.gif bus ir daug vietus ir nesusispaude busim, o kai porou 6-8, taio vietos juk reik! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 01 17, 11:33)
mano variantas tas pats  doh.gif  bet atrodo po truputi bandau atkalbeti MB  bigsmile.gif  zinok svarbiausia jiems duoti patiems rinktis,ras ir taviskis is retro patinkanti  biggrin.gif

o kaip jum toksai transportas??? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif mano viena pažįstama su tokiais važiavo, atrodė thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
[attachmentid=127747]
[attachmentid=127748]
Atsakyti
Siaip tai labai liuks atrodo, bet kaip tilpti su vestuvine suknele i tokia mazulka g.gif
Atsakyti