Viska perskaiciau, bet taip ir nezinau....
o gal zinote kur butu galima issinuomoti toky sena autobusiuka, nu net nezinau kaip vadinasi, ale toks padidintas zapas ...
cia fix ideja tokia gime
cia fix ideja tokia gime
QUOTE(zilee @ 2008 01 07, 22:36)
o gal zinote kur butu galima issinuomoti toky sena autobusiuka, nu net nezinau kaip vadinasi, ale toks padidintas zapas ...
cia fix ideja tokia gime
cia fix ideja tokia gime
Turbut tu apie toki sena Volkswagen autobusiuka kalbi su apvaliom lempom... As irgi kazkur maciau tarp tu senu vabalu vadinamu vaziavo ir tas senas autobusiukas. Jis nedidelis, net nezinau kiek zmoniu ten tilptu, bet jau toooks mielas
Man irgi butu labai idomu ar kas nors ji isnuomotu?
QUOTE(Kadra @ 2008 01 08, 00:27)
Turbut tu apie toki sena Volkswagen autobusiuka kalbi su apvaliom lempom... As irgi kazkur maciau tarp tu senu vabalu vadinamu vaziavo ir tas senas autobusiukas. Jis nedidelis, net nezinau kiek zmoniu ten tilptu, bet jau toooks mielas
aga turbut to paties, maniskis ten ji kazkaip lyg PAZ marke pavadino
nu jei rasiu pasidalinsiu info
kazkaip baisiai jo uzsimaniau
QUOTE(zilee @ 2008 01 08, 10:08)
aga turbut to paties, maniskis ten ji kazkaip lyg PAZ marke pavadino
o jei as rasiu kokios informacijos, irgi pasidalinsiu
kokia auto nuomos firma galetumet parekomenduoti sveciu parvezimui namo po sventes, nes vestuves planuojame vienos dienos ? Kokios mazdaug kainos? As manau i vieta sveciai patys atvaziuotu, o nuvesine atgal po namucius jau mes.
sau galvojame gal koki mini autobusiuka issinuomoti, nes ir palyda musu bus maza, bet noreciau kazko grazaus, originalaus, ne su latvija paprasta vazineti... Nezinau. busiu dekinga visoms uz patarimus ir idejas
sau galvojame gal koki mini autobusiuka issinuomoti, nes ir palyda musu bus maza, bet noreciau kazko grazaus, originalaus, ne su latvija paprasta vazineti... Nezinau. busiu dekinga visoms uz patarimus ir idejas
o gal jie patys namo gali isvazinet, jei tam paciam mieste darai
QUOTE(MentiRosa @ 2005 01 21, 13:58)
Mes tai apie masinu nuoma teiravomes vilniuje tai mersai124 ar kazkas panasaus kainos 100Lt vienai valndai (mums reikai 3 masinu) mes taip paskaiciavom, kad mums 8val.ju reikia tai sumele didele gaunasi tai nusprendem imti viena limuzina (mersa)ir savo mersa.tuo labiau kad limuzino kaina su kiekviena val.krenta.Visgi pigiau gaunasi
o kiek jum gavosi tada limuzino kaina?
asmeniskai man - limuzinas jau atgyvena, ypac kai esi n kartu draugu vestuvese limuzinu vazinejusis. mes jau labiau uz senas volgas bet ir tai tik is namu i baznycia, ir po baznycios tevai ir seses volgomis varo i sodyba, o mes pas svecius atskrisime oro balionu (phiu phiu phiu, kad tik oras butu geras