labutis.
o kokia limuzino kaina?
o kokia limuzino kaina?
QUOTE(spanguolike @ 2007 11 11, 19:38)
Limuzinu kainos labai ivairios, cia jau priklauso kokio modelio limuzina uzsisakysi Gali svyryot nuo 150 iki 450 LT per valanda
Papildyta:
PS. Dauguma firmu padaro nuolaidas jeigu limuzinas uzsakomas daugiau kaip 4 ar 6 valandom (cia irgi priklauso nuo imones)
mes riedesime su tokiu baltu masiniuku,o musu pilkas su dviem raudonais man grazu..
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 12:31)
mes riedesime su tokiu baltu masiniuku,o musu pilkas su dviem raudonais man grazu..
ar jau uzsisaket?kokios kainos?
jau uzsakem , o kainytes 200-250 lt/val. vienos masinytes.
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 10:31)
Labai grazios masinytes Manau jau is visu tikrai minioj issiskirsit...
QUOTE(Fleurette @ 2007 11 15, 08:08)
Mums kilo mintis tai dienai išsinuomoti Hummer limuziną (14 vietų), susodinti ten visus svečius (nes jų maždaug tiek ir bus) ir važiuoti į ceremonijos vietą. Gal kas žinote, kiek gali kainuoti tokių automobilių nuoma?
AS DIENAI REZERVAVAU 3000 LT BET CIA PATIKIMAS ZMOGUS TRUPUTI BRANGIAU KAINUOJA
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 13, 11:31)
Labai grazios masinytes, is kur nuomavotes, jei ne paslaptis
QUOTE(Malina @ 2007 11 20, 16:38)
Labai grazios masinytes, is kur nuomavotes, jei ne paslaptis
masinytes kaune,radau per skelbima,nuvaziavau apziureti,jos gyvai atrode dar ispudingesnes,tai ir uzsakem
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2007 11 20, 15:44)
masinytes kaune,radau per skelbima,nuvaziavau apziureti,jos gyvai atrode dar ispudingesnes,tai ir uzsakem
kokia kaina jei ne paslaptis? Nes kazko panasaus lyg ir noretusi, bet...finansai labai jau ne kokie, tai matyt uzsisakysim viena limuzina visam pulkui ir mums..