Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(GintariukaP @ 2007 11 04, 18:32)
Sveiki,
mes per savo vestuves išsinuomavome autobusą. Labai fainai buvo 4u.gif
nereikėjo grūstis, tilpo visa palyda (buvo 10 porų, plius piršliai) ir labai gražiai atrodė thumbup.gif Priekyje buvo didelė gėlių puokštė, o iš šonų aplink visą autobusą - mažos puokštelės. Autobuso viduje buvo paruošta speciali vieta jauniesiams. Čia mūsų tėveliai pasistengė

O gal ir foto turi? idomu butu pamatyti..
beje kur nuomavaisi ir kokios kainos dabar?
Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 10 16, 21:02)
man tai irgi sitas nelabai  ax.gif  as zadu nuomoti kazka panasaus http://www.neoklasik...r...car=1&fot=1  mirksiukas.gif  bet del skonio nesigincijama  4u.gif

kokia sio zimmerio kaina (nuomos)?as irgi tokio noreciau,bet idomu kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2004 05 13, 22:40)
Musu vestuves bus 1,5 dienos, tai nereikes jokio transporto samdytis. Svesime 45km nuo miesto, visi sveciai bus su savo auto. Gales uzsibaliavot sau, o kita ryta bus pirtele, saslykai, pirslio korimas... Turetu visi issiblaivyt, o tada jau namoooo... thumbup.gif

biggrin.gif pas mus ir panasiai bus! tik tiek kad mes uzsakem sodyba, kur yra ir miegamos vietos lig sutie, ir sale didele, ir kiemas didelis!!!! thumbup.gif o rytojaus diena pakuria pirtele, sake kopustu sriubos dar isverda!!!!! tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 16, 02:03)
mes is pradziu labai norejom juodo arba sidabrinio limuzino...bet kai netycia internete pamatem si balta grazuoli tai supratom, kad sis baltas grazuolis bus geriau nei bet koks juodas wub.gif  Nepatingejom is Kauno nulekt i Siaulius ir sudaryt sutartele  blush2.gif  4u.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif

o kiek mokejote? jei nepaslaptis! ax.gif
Atsakyti
Nagi amzina dilema su tuo transportu... issakysiu ir as savo nuomone. g.gif

Na su sena volga tikrai nenoreciau vaziuoti-man negrazi ir nepatogi, ir sestis su isrinktuoju ir graziausia suknyte i sena volga man kazkaip schmoll.gif

Vaziuoti su limuzinu.. jei patinka - tikiu geriausia iseitis vezinti liaudi bei faina ir patiems jauniesiems i tokia sestis. o ir linksma visiems kartu viduj.

Retro masinyte - jei fainulka tai ciotkai! as uz thumbup.gif

O del tu Audi.. visos jos per laika nusigyvens, net ir tas grazutis dzipukas BMW kieno ten nuotraukoj nusigyvens, nors tikiu per svente graziai atrodo. Bet tuo metu, per vestuves kodel gi ne, juk patogi nauja masinyte gedos nedaro.

Patys vaziavome su tokia, keisciau nebent i retro kokia grazia, limuzino nenorejau, o beto musu liaudis visas jaunimas ratuotas... rolleyes.gif
O fotografavo musu masinytes kampa daugiausiai kur priekis, gelytes ir ten mudu kazkur pasireme...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 09 lapkričio 2007 - 00:05
4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nuotakos biggrin.gif pradėjom planuot vestuves kitam sezonui ir daug klausimų iškilo. visgi patirties neturim lotuliukas.gif gal galit mane apšviest, kiek transportas pulkui paparastai maždaug kainuoja? kalbu ne apie limuzinų nuomą, o autobusiuką ar autobusą (aišku geros formos) g.gif
Papildyta:
QUOTE(uogute @ 2007 11 09, 01:03)
Patys vaziavome su tokia, keisciau nebent i retro kokia grazia, limuzino nenorejau, o beto musu liaudis visas jaunimas ratuotas...  rolleyes.gif
O fotografavo musu masinytes kampa daugiausiai kur priekis, gelytes ir ten mudu kazkur pasireme...

kiek kainavo, jei nuomavot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2007 11 09, 08:11)
Papildyta:
kiek kainavo, jei nuomavot? g.gif

Berods 1500 litu, vestuves buvo birzelio men 4u.gif
Atsakyti
grazios jusu visu masinytes,bet ar nebus jums liudna vieniem vaziuoti?!juk pulke daug fainiau!?!
Atsakyti
Mes ėmėm baltą autobusą. Ne pirmos jaunystės netgi. Kadangi pulkas buvo didelis ir į mikroautobusą nelabai tilpom, o didelių pinigų mokėt nesinorėjo, nes važiavom tolokai už Kauno, nelabai buvo iš ko rinktis...
Tačiau viskas buvo kuo puikiausiai - labai linksma, nes ilgam kely visi kartu dainavom, kvailiojom, o aš su piršleliu net ir polkutę sušokau biggrin.gif Maistas ir gėrimai keliavo ratu, grojo muzika, užteko vietos ne tik susėsti, pašokti, bet ir daiktams susidėti. Buvo super! Jei būtų galimybė pakartoti, viską daryčiau taip pat!
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2007 11 07, 18:17)
o kiek mokejote? jei nepaslaptis! ax.gif

Kadangi mes ji emem visai dienai tai sutarem uz valanda 300LT. Dar papildomai bus mokama uz 1km litas. ax.gif
Atsakyti
Pukita999 tie mini cuperiukai tai thumbup.gif
O tu nori su juo per vestuves vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 11 10, 20:11)
Pukita999 tie mini cuperiukai tai  thumbup.gif
O tu nori su juo per vestuves vaziuoti?

Labai noreciau... blush2.gif MB man ji zada padovanoti per sias Kaledas, tik zada geltona kabrioleta....Tai as tiek issisvajojau, kad smagu butu su savo tokia masinyte ir per vestuves pavazineti....tik va nezinau ar MB pritars, nes jau uzsakytas limuzinas ir jis labiau nori su visa palaikymo komanda vazinet verysad.gif O man kazkaip atrodo romantiska butu ir su Cooperiu lakstyti as ji kokiom baltom ramunem ispuosciau, o pulkui lai lieka tas limuzinas, galetu is paskos vaziuoti wub.gif Na ziuresim kaip cia bus...lemiama zodu vis tiek MB tars, o dabar dar as labai gincytis ir nenoriu paskui dar neateis mano senis saltis biggrin.gif doh.gif
Atsakyti