Visos norim su prabangiom masinom ta diena vaziuot. MB nenori leist pinigu, gaila mat jam. Tai pasakiau, kad ok, galiu ir su savo atvaziuot, tik bamperius reiks iki to laiko perdazyt
o kiek jus paklojot uz limuzinus/hamerius ar dar visokius kabrioletus ir pan... As jau pradedu galvot, kad pulkui - autobusiukas, o noriu lekt dviese Ir gal dar pavairuot Ir tada arba sportinis masiniukas arba... dzipas (turiu silpnybe didelems masinoms)
Bet jau kaip tie limuzinai man atsibode prie rotuses pilna ju galima pamatyti, ir kad nustebintu kuo nors ne
Mes vaziavome senovine Volga, va cia tai ispudis buvo, visi mojavo, pypino Mes sumokejom 200 uz diena+benzinas
Mes vaziavome senovine Volga, va cia tai ispudis buvo, visi mojavo, pypino Mes sumokejom 200 uz diena+benzinas
Hm.. o gal zinote kur gauti retro arba lexus limuzinu? Esu maciusi gatveje kazka panashaus, kaip prisegu nuotrauka, tik ilgo Gal zinote kur ju gauti?
QUOTE(sunbles @ 2007 10 31, 10:31)
Hm.. o gal zinote kur gauti retro arba lexus limuzinu? Esu maciusi gatveje kazka panashaus, kaip prisegu nuotrauka, tik ilgo Gal zinote kur ju gauti?
paziurek www.neoklasika.lt, ten yra kontaktai
QUOTE(maziulele @ 2007 10 31, 08:09)
Bet jau kaip tie limuzinai man atsibode prie rotuses pilna ju galima pamatyti, ir kad nustebintu kuo nors ne
Tai kad nemanau, kad visi renkasi masinas tik del to, kad nori kazka nustebint. Limuzinai patogus tuom, kad gali visa pulkeli susisodint ir tusintis kol vazineji
o gal kas zinote kas be AUNELOS dar nuomoja Jaguarus?
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 31, 16:07)
Tai kad nemanau, kad visi renkasi masinas tik del to, kad nori kazka nustebint. Limuzinai patogus tuom, kad gali visa pulkeli susisodint ir tusintis kol vazineji
as imsiu hameri,nes pas mane labai didelis pulkas bus,o ne del to kad kazkas kitas i ji paziuretu!juk tokiam pulke daug linksmiau vaziuoti?!!!!
QUOTE(sunbles @ 2007 10 31, 09:31)
Kad labai panasu www.neoklasika.lt turi
Mes irgi labai norejome senovines masinos bet kai pamaciau kainas, tai...
Keista situacija pas mus, nes musu pazystami turi limuzina ir mes galim per vestuves juo vazinetis, reikes tik kuro isipilti, bet problema tame kad i ji visi netelpam. Sake jame 10 vietu o musu 14 tikrai bus...
Kam pasiguodziu, tie sako kad "tiem kitiem" kurie netilps imti autobusiuka ar "minivena". Tai net nzn... Kaip Jus manot? Nebus kvailai?
Keista situacija pas mus, nes musu pazystami turi limuzina ir mes galim per vestuves juo vazinetis, reikes tik kuro isipilti, bet problema tame kad i ji visi netelpam. Sake jame 10 vietu o musu 14 tikrai bus...
Kam pasiguodziu, tie sako kad "tiem kitiem" kurie netilps imti autobusiuka ar "minivena". Tai net nzn... Kaip Jus manot? Nebus kvailai?
na nesupykit, bet tokiais ale "prabangiais automobiliais" vazineja vos ne kas 10, todel tikrai nesirinkciau vestuvinio transporto tokio audi automobilio, jau tikrai geriau vaziuociau su savuoju paprastesniu, arba rinkciausi kazka patogesnio ir didesnio pulkui, beje as visiskai pries limuzinus man jie nuvalkioti kazkokie pasidare (bet cia tik mano nuomone, nei viena nesupykit)
QUOTE(Astukasas @ 2007 11 03, 17:08)
na nesupykit, bet tokiais ale "prabangiais automobiliais" vazineja vos ne kas 10, todel tikrai nesirinkciau vestuvinio transporto tokio audi automobilio, jau tikrai geriau vaziuociau su savuoju paprastesniu, arba rinkciausi kazka patogesnio ir didesnio pulkui, beje as visiskai pries limuzinus man jie nuvalkioti kazkokie pasidare (bet cia tik mano nuomone, nei viena nesupykit)
Man dar juokingiausiai ,kai jaunieji uzsisako limuzinus ,o poto pradeda taupyti ant fotografu ir filmuotoju Kiek kartu esu girdejusi oi uzsisakem limuzina isleidom visus pinigus vos ne ir kodel tie operatoriai ima daug uz paslaugas dieve vaziavau su paprastu autobusiuku ir vargo nemaciau ir linksma visiems buvo
O be to kiek ziuriu filmus vestuviu tai pats linksmumas ir vyksta autobusiuke (cia taip pat tik mano nuomone,netaikau jos visiems)
Sveiki,
mes per savo vestuves išsinuomavome autobusą. Labai fainai buvo
nereikėjo grūstis, tilpo visa palyda (buvo 10 porų, plius piršliai) ir labai gražiai atrodė Priekyje buvo didelė gėlių puokštė, o iš šonų aplink visą autobusą - mažos puokštelės. Autobuso viduje buvo paruošta speciali vieta jauniesiams. Čia mūsų tėveliai pasistengė
mes per savo vestuves išsinuomavome autobusą. Labai fainai buvo
nereikėjo grūstis, tilpo visa palyda (buvo 10 porų, plius piršliai) ir labai gražiai atrodė Priekyje buvo didelė gėlių puokštė, o iš šonų aplink visą autobusą - mažos puokštelės. Autobuso viduje buvo paruošta speciali vieta jauniesiams. Čia mūsų tėveliai pasistengė