Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(Anaka @ 2005 01 21, 17:15)
O jeigu be limuzinu, mercedesu ir retro stiliaus?
Ar yra dar kitokiu masinu vestuvems? biggrin.gif  Kyla itarimas doh.gif
Pavyzdziui siuolaikines, bet prabangios. Na, koks tamsus kabrioletas. Kazkodel jo baisiai noriu. Tikiuosi, kad rugpjucio 6 nelis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na, turbut tektu gerai paieskoti. apie tokiu nuoma neteko girdeti. gal riektu kokius zurnalus/laikrascius apie masinas pavartyt.
mes vestuvem nuomavom limuzina, nes norejom visas pulkas vienoj masinoj vaziuoti. ir zinot, ka? visiem drauge labai smagu vaziuoti biggrin.gif mes ir zaidimu zaidem, ir juokavom, ir sampana gerem. kai visi kruvoj smagiau negu, kei kiekvienas po savas masinas skirstosi. be to, pliusas- pabroliam nereikia masinu vairuot, jei gali irgi pasvest ir pasilinksmint.
Atsakyti
QUOTE(Anaka @ 2005 01 21, 17:15)
O jeigu be limuzinu, mercedesu ir retro stiliaus?
Ar yra dar kitokiu masinu vestuvems? biggrin.gif  Kyla itarimas doh.gif
Pavyzdziui siuolaikines, bet prabangios. Na, koks tamsus kabrioletas. Kazkodel jo baisiai noriu. Tikiuosi, kad rugpjucio 6 nelis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gali paskambinti tel: 868675157 ir 861848878 kiek girdejau cia visokiu automobiliu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2005 01 21, 21:25)
na, turbut tektu gerai paieskoti. apie tokiu nuoma neteko girdeti. gal riektu kokius zurnalus/laikrascius apie masinas pavartyt.
mes vestuvem nuomavom limuzina, nes norejom visas pulkas vienoj masinoj vaziuoti. ir zinot, ka? visiem drauge labai smagu vaziuoti biggrin.gif mes ir zaidimu zaidem, ir juokavom, ir sampana gerem. kai visi kruvoj smagiau negu, kei kiekvienas po savas masinas skirstosi. be to, pliusas- pabroliam nereikia masinu vairuot, jei gali irgi pasvest ir pasilinksmint.

Isila o kieliu vietu jus limuzina nuomavotes mes tai paskaiciavom kad reik 10viecio.As irgi galvoju,kad visiems kartu vaziuot smagiau bus:)
Atsakyti
Uvex, mums kainavo 50Lt/val.

QUOTE(uvex @ 2005 01 21, 20:52)
gal galit pasakyt kiek tie 600-tieji mersai kur vilniuje kainuoja?

Atsakyti
O aš galvoju, kad automobilio nereikėtų taip sureikšminti.Mums nė į galvą neatėjo kažką nuomotis.Per draugus suradom kas turėjo neprastai atrodantį BMW ir paprašėm, kad pavėžėtų. Kainavo 100lt bachūriukui(savininkui) ir bonka.Gražiai papuošėme ir liux atrodė.
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2005 01 29, 20:46)
O aš galvoju, kad automobilio nereikėtų taip sureikšminti.Mums nė į galvą neatėjo kažką nuomotis.Per draugus suradom kas turėjo neprastai atrodantį BMW ir paprašėm, kad pavėžėtų. Kainavo 100lt bachūriukui(savininkui) ir bonka.Gražiai papuošėme ir liux atrodė.

Na kaip kam as tai pagrindini demesi skiriu masinom ir aprangai aisku ir kiti dalykai yra sbvarbus smile.gif bet kai yra grazus automobiliai tai ir ziurisi kazkaip kitaip...man pavizdziui nepatinka kai vienas automobilis raudonas kitas nelinas o dar vienas baltas doh.gif negraziai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Grazu kai automobiliai grazus, bet kaip kazkas is pernai tekejusiu pasake, kad uz limuzina 1000 Lt sumokejo, tai man fantazija atsoko. Esu buvusi daugelyje vestuviu ir nuotrauku dar daugiau macius, tai ta masina tiek juostoj tiek nuotraukose labai mazai matosi, nuotraukose tai is vis tik tada, kai ji yra specialiai fotografuojama, o jei ne, tai ir ten jos nera.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 02 17, 21:09)
Grazu kai automobiliai grazus, bet kaip kazkas is pernai tekejusiu pasake, kad uz limuzina 1000 Lt sumokejo, tai man fantazija atsoko. Esu buvusi daugelyje vestuviu ir nuotrauku dar daugiau macius, tai ta masina tiek juostoj tiek nuotraukose labai mazai matosi, nuotraukose tai is vis tik tada, kai ji yra specialiai fotografuojama, o jei ne, tai ir ten jos nera.

Na zinai kas kam svarbu wub.gif man svarbiausia yra masinos ir apranga ir uz gera masina mes ir 1000 galime sumoket mirksiukas.gif
Atsakyti
As tokia suma geriau savo ziedeliam paaukosiu, nes issirinkau pas juvelyra, ziedai bus ranku darbo, tai vieneto kaina apie 1000 Lt ir bus, tai liks visam gyvenimui, o masina pavazinejai, pamirsai po keliu metu ir viskas. O limuzina tai dabar kur spjausi ten rasi, man graziau senovinis kabrioletas
Atsakyti
O kur klaipėdoje galėčiau rasti prabangią mašina už padorią kainą?
Atsakyti
As Burunduk su tawim sutinku, masinu mes iskart nusprendem kad nenuomuosim, paprasciausiai kiekwiena pora susiras sau masina, na bus jos skirtingos spalwos, bet man tai jokio skirtumo, kaskaip nelabai tai sureiksminu, o ir finasnai jau nelabai leistu kaska nuomuotis.
Atsakyti
Senovines masinos tai dar brangiau negu limuzinai jeigu koki antikvariata imti gera wub.gif bet man tai tokios masinos ne prie sirdies ir dar reikia ziureti kokios tos vestuves bus koks ju stilius bus g.gif o ziedai su "pribambasais" g.gif grazu bet nepraktiska
Na sakau kas kam svarbu 4u.gif
Atsakyti