Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

Mes vaziavom su chrysler 300m
Atsakyti
mes is pradziu labai norejom juodo arba sidabrinio limuzino...bet kai netycia internete pamatem si balta grazuoli tai supratom, kad sis baltas grazuolis bus geriau nei bet koks juodas wub.gif Nepatingejom is Kauno nulekt i Siaulius ir sudaryt sutartele blush2.gif 4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na man asmeniskai, tai biski "disovas" tiuningas... blush2.gif originalas geriau atrodo, bet cia MAN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 16, 00:07)
na man asmeniskai, tai biski "disovas" tiuningas... blush2.gif originalas geriau atrodo, bet cia MAN 4u.gif

Na zinok sitas tiuningas ir yra orginalas, sitas Hummer parvarytas is JAV ir yra toks vienintelis Lietuvoje wub.gif drinks_cheers.gif Mums kaip tik su MB patiko jo tiuningas, nes pas kitus hummer tas plikas juodas priekis tikrai ne kaip atrodo. Beja pas si masiniuka zemintos grindys ir aukstintos lubos, vidus atrodo pasakiskai. Viskas jame orginalu ir grazu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 16, 12:52)
Na zinok sitas tiuningas ir yra orginalas, sitas Hummer parvarytas is JAV ir yra toks vienintelis Lietuvoje  wub.gif  drinks_cheers.gif  Mums kaip tik su MB patiko jo tiuningas, nes pas kitus hummer tas plikas juodas priekis tikrai ne kaip atrodo. Beja pas si masiniuka zemintos grindys ir aukstintos lubos, vidus atrodo pasakiskai. Viskas jame orginalu ir grazu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

man tai irgi sitas nelabai ax.gif as zadu nuomoti kazka panasaus http://www.neoklasik...r...car=1&fot=1 mirksiukas.gif bet del skonio nesigincijama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 10 16, 19:02)
man tai irgi sitas nelabai  ax.gif  as zadu nuomoti kazka panasaus http://www.neoklasik...r...car=1&fot=1  mirksiukas.gif  bet del skonio nesigincijama  4u.gif

Zinoma, kad kiekvieno zmogucio kitoks skonis thumbup.gif Bet tavo pasirinkta masinyte man irgi patinka, manau geras pasirinkimas, ypac jei jaunieji keliones metu nori pabuti vieni drinks_cheers.gif O mes va hummer rinkomes todel, kad norim kelioniu metu su pulkeliu bendrauti ir linksmai laika isnaudoti, dviese dar atsibusim i vales lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 16, 21:23)
Zinoma, kad kiekvieno zmogucio kitoks skonis  thumbup.gif  Bet tavo pasirinkta masinyte man irgi patinka, manau geras pasirinkimas, ypac jei jaunieji keliones metu nori pabuti vieni  drinks_cheers.gif O mes va hummer rinkomes todel, kad norim kelioniu metu su pulkeliu bendrauti ir linksmai laika isnaudoti, dviese dar atsibusim i vales  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif

jo istikro geriau su didesne masina vazineti,kad ir pulkas kartu butu,bent jau man kaip vazineji kartu tai pats tusiukas ir pats linksmumas, sampaniuka sau gurksnoji ir vargo nejauti lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imagepukita999, taigi cia tas pats Hummer2 tik , kad slenksciai ir buferiai uzdeti(na dar sakai kad vidus pakeistas), tai tik del to jis ir yra vienintelis Lietuvoje, nes tiuninguotas. Pas mus buvo Hummer 2 juodas, ir niekuom nesiskyre nuo jusiskio tik tais "patobulinimais" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 16, 22:11)
user posted imagepukita999, taigi cia tas pats Hummer2 tik , kad slenksciai ir buferiai uzdeti(na dar sakai kad vidus pakeistas), tai tik del to jis ir yra vienintelis Lietuvoje, nes tiuninguotas. Pas mus buvo Hummer 2 juodas, ir niekuom nesiskyre nuo jusiskio tik tais "patobulinimais" mirksiukas.gif

Na bet kiek jau as matai tai ju ir sonai skiriasi (langas istisas), ar jau cia man akys ne taip rodo blink.gif blink.gif Skiriasi sie hummer ne tik del tiuningo, o del to, kad pas tas hummer grynai JAV variantas (is ten jis ir parvarytas), pas ji grindys zemintos ir lubos aukstintos, netgi vidus skiriasi nuo kitu hummer (daugiau vietos). Tas tiuningas yra orginalus gamyklinis tai va tiek tu skirtumu mes izvelgem, bet betkuriuo atveju mes ji ir rinkomes todel, kad jis mums pasirode 100 kart dailesnis nei kiti musu ziureti hummer wub.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
O siaip tai manau cia visiems jauniesiams ju pasirinktas transportas atrodo pats graziausias ir orginaliausias wub.gif Visu musu skoniai yra skirtingi, todel grozi suprantame skirtingai, bet ir gerai, kad visi zmones skirtingi, o tai butumem tik istisa pilka minia nieko nezinanti apie isskirtinuma. blush2.gif mirksiukas.gif
Man asmeniskai labai grazu senovines masinos, bet vestuviu diena tikrai smagiau su pulkeliu lakstyti, kaip maniskis sako reikia gi but su palaikymo komanda ta diena thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o mes tai samdem tik autobusiuka jaunimui, o patys lekem su draugu auto

Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 10 16, 20:02)
man tai irgi sitas nelabai  ax.gif  as zadu nuomoti kazka panasaus http://www.neoklasik...r...car=1&fot=1  mirksiukas.gif  bet del skonio nesigincijama  4u.gif

Jau sitas, tai labai grazus, o dar ir stogas pasikelia, jei geras oras, tai wub.gif
Atsakyti
mes uzsisakem balta 2005 metu hammer..man jo isore ziauriai nepatinka ,bet kai atsisedau i vidu,nustelbe visus kitus limuzinus.galvojau juk vaziuosiu viduje ...koks skytumas kaip jis atrodo kampuotai,svarbu viduje labai grazu ,patogu,ir gerai kala muzika.to mums pakankamai, uzteks!! ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WEITA: 30 spalio 2007 - 22:25