Mes vaziavom su chrysler 300m
QUOTE(remisita @ 2007 10 16, 00:07)
na man asmeniskai, tai biski "disovas" tiuningas... originalas geriau atrodo, bet cia MAN
Na zinok sitas tiuningas ir yra orginalas, sitas Hummer parvarytas is JAV ir yra toks vienintelis Lietuvoje Mums kaip tik su MB patiko jo tiuningas, nes pas kitus hummer tas plikas juodas priekis tikrai ne kaip atrodo. Beja pas si masiniuka zemintos grindys ir aukstintos lubos, vidus atrodo pasakiskai. Viskas jame orginalu ir grazu
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 16, 12:52)
Na zinok sitas tiuningas ir yra orginalas, sitas Hummer parvarytas is JAV ir yra toks vienintelis Lietuvoje Mums kaip tik su MB patiko jo tiuningas, nes pas kitus hummer tas plikas juodas priekis tikrai ne kaip atrodo. Beja pas si masiniuka zemintos grindys ir aukstintos lubos, vidus atrodo pasakiskai. Viskas jame orginalu ir grazu
man tai irgi sitas nelabai as zadu nuomoti kazka panasaus http://www.neoklasik...r...car=1&fot=1 bet del skonio nesigincijama
QUOTE(pinkdevil @ 2007 10 16, 19:02)
man tai irgi sitas nelabai as zadu nuomoti kazka panasaus http://www.neoklasik...r...car=1&fot=1 bet del skonio nesigincijama
Zinoma, kad kiekvieno zmogucio kitoks skonis Bet tavo pasirinkta masinyte man irgi patinka, manau geras pasirinkimas, ypac jei jaunieji keliones metu nori pabuti vieni O mes va hummer rinkomes todel, kad norim kelioniu metu su pulkeliu bendrauti ir linksmai laika isnaudoti, dviese dar atsibusim i vales
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 16, 21:23)
Zinoma, kad kiekvieno zmogucio kitoks skonis Bet tavo pasirinkta masinyte man irgi patinka, manau geras pasirinkimas, ypac jei jaunieji keliones metu nori pabuti vieni O mes va hummer rinkomes todel, kad norim kelioniu metu su pulkeliu bendrauti ir linksmai laika isnaudoti, dviese dar atsibusim i vales
jo istikro geriau su didesne masina vazineti,kad ir pulkas kartu butu,bent jau man kaip vazineji kartu tai pats tusiukas ir pats linksmumas, sampaniuka sau gurksnoji ir vargo nejauti
QUOTE(remisita @ 2007 10 16, 22:11)
pukita999, taigi cia tas pats Hummer2 tik , kad slenksciai ir buferiai uzdeti(na dar sakai kad vidus pakeistas), tai tik del to jis ir yra vienintelis Lietuvoje, nes tiuninguotas. Pas mus buvo Hummer 2 juodas, ir niekuom nesiskyre nuo jusiskio tik tais "patobulinimais"
Na bet kiek jau as matai tai ju ir sonai skiriasi (langas istisas), ar jau cia man akys ne taip rodo Skiriasi sie hummer ne tik del tiuningo, o del to, kad pas tas hummer grynai JAV variantas (is ten jis ir parvarytas), pas ji grindys zemintos ir lubos aukstintos, netgi vidus skiriasi nuo kitu hummer (daugiau vietos). Tas tiuningas yra orginalus gamyklinis tai va tiek tu skirtumu mes izvelgem, bet betkuriuo atveju mes ji ir rinkomes todel, kad jis mums pasirode 100 kart dailesnis nei kiti musu ziureti hummer
Papildyta:
O siaip tai manau cia visiems jauniesiams ju pasirinktas transportas atrodo pats graziausias ir orginaliausias Visu musu skoniai yra skirtingi, todel grozi suprantame skirtingai, bet ir gerai, kad visi zmones skirtingi, o tai butumem tik istisa pilka minia nieko nezinanti apie isskirtinuma.
Man asmeniskai labai grazu senovines masinos, bet vestuviu diena tikrai smagiau su pulkeliu lakstyti, kaip maniskis sako reikia gi but su palaikymo komanda ta diena
o mes tai samdem tik autobusiuka jaunimui, o patys lekem su draugu auto
QUOTE(pinkdevil @ 2007 10 16, 20:02)
Jau sitas, tai labai grazus, o dar ir stogas pasikelia, jei geras oras, tai