Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 03 14, 11:35)
gal kas nors uzsakineja autobusa vestuvems? na, kad butu 20 vietu, tai ir mikroautobusiukas tiktu, jei talpina tiek zmoniu. gal zino kas nors kontaktus kokius nors? reikia kaune...

as uzsisakiau. jau rasiau apie ji anksciau. firma cemigris. www.autobusu-nuoma.com ir dar idedu ntel nr +370 686 51175
liuks autikas, 22 vietos, su staliukais. man patiko:)))) sekmes:)
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2007 03 29, 21:54)
as uzsisakiau. jau rasiau apie ji anksciau. firma cemigris. www.autobusu-nuoma.com ir dar idedu ntel nr  +370 686 51175

kokia kaina jo? na val kiek? ax.gif ir ar juos telefonu galima rezervuot? 4u.gif
Atsakyti
Šiaip yra tema Autobusiukas pulkui, tai apie mikroautobusiukus geriau joje ir diskutuoti mirksiukas.gif O šiaip tai iš tos pačios firmos, kur minėjo pumpotaukslis mes ir patys sau autobusiuką rinkomės užpernai. Labai patiko tai, kad atvažiavo apynaujis, labai erdvus, visiškai baltas autobusiukas su tamsintais langais, be jokių lipdukų ar reklamos. Ir vairuotojas labai malonus buvo. Nepamenu, kiek tada mes už jį mokėjome, bet žinau tik, tiek, kad labai normali kaina gavosi, lyginant su Kautros pasiūlymais (kur duoda išpeckiotą ir aplipdytą reklamom autobusiuką)...
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2007 03 29, 20:54)
as uzsisakiau. jau rasiau apie ji anksciau. firma cemigris. www.autobusu-nuoma.com ir dar idedu ntel nr  +370 686 51175

gal kartais jie ir Klaipedoje turi savo autobusiuku, nes man reikia sveciams uzsakyti , kad jie visi linksmai atlektu iki Kauno lotuliukas.gif ? kokios kainos? O gal dar kuri turit kontaktu kur gauti patogu auto 20 sveciu?

Papildyta:
ups doh.gif pamaciau kad yra atskira tema.
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2007 03 30, 09:37)
kokia kaina jo? na val kiek? ax.gif ir ar juos telefonu galima rezervuot? 4u.gif

butent tame puslapyje esnacio autobuso (22 vietu) kaina dienai 700lt.
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 03 27, 20:21)
lialka85 4u.gif 
as visdar laukiu is taves geru ziniu..
mirksiukas.gif

sweika,
sorry, kad taip ilgai netrasiau, parasiau tau i AZ
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2007 03 31, 20:57)
sweika,
sorry, kad taip ilgai netrasiau, parasiau tau i AZ

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Mes nuomavomes is Panevezio, mat jaunaji is ten man atveze i Vilniu biggrin.gif , is Puntuko, nuo 9 ryto iki 21 vakaro vazinejom kur norejom, buvom Kernavej, Trakuose, miskeli lotuliukas.gif , o viskas atsiejo 1500Lt. thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites.. ar kaune galima kabrioleta issinuomoti? Kokios kainos, kokie tie kabrioletai ir ... nu viska ka zinot 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip Jums?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 04 06, 16:28)
Kaip Jums?

karieta faina smile.gif
Atsakyti