Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

Ir as noreciau to Juozo kontaktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2006 12 01, 18:17)
pele, man tai labai patiko tavo raudonoji volga. visad labai norejau cabrio. gal gali duot info kur gavai ir kokia kaina???

o man laaabai foto patiko blink.gif
pompotauksli, gal galetum savo fotografo duomenis?ir kokios kainos?busiu dekinga
Atsakyti
as irgi noreciau kad juozo kontaktus parasytumet , o gal koks internetinis puslapiukas yra kur butu galima paziureti kaip atrodo tie masiniukai arba gal kuri panike turit kokia tu masiniuku foto idekit
Atsakyti
Tai ten tik dvii vietos g.gif Tai jaunoji uz vairo? g.gif Nu gal tiek to schmoll.gif
Atsakyti
nesupyk ,bet man tas mersas irgi visai nevestuvine masina ir dar 150.kazkaip nelabai.gal kas zinot kokiu idomesniu masinyciu ir su prieinamom kainom siauliuose ar mazeikiuose nu kur nors arciau zemaitijos.aciu 4u.gif
Atsakyti
o kiek Hamerio nuoma? kiek zinau 400lt i valanda? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 07, 19:49)
o kiek Hamerio nuoma? kiek zinau 400lt i valanda?  doh.gif

450 val.,Bet mes gavom daug pigiau nes per pazistamus...tai pasiseke labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif bigsmile.gif
Gal zinot kontaktus, mes norim HAMER dzipo vestuvems.
Luksiu info ir dar pati ieskosiu cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 03 12, 18:49)
Sveikos  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Gal zinot kontaktus, mes norim HAMER dzipo vestuvems.
Luksiu info ir dar pati ieskosiu  cool.gif  cool.gif

Tel. 8~687 88888, 8~37 323797
Papildyta:
8-652 04000
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 12, 18:26)
Tel. 8~687 88888, 8~37 323797
Papildyta:
8-652 04000

ACIUKAS
clap.gif
Atsakyti
ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikutes smile.gif
gal zinot kur galima butu issinuomoti koki nauja, siuolaikiska kabrioleta, ieskojau nete, bet nieko nerandu, gal turit kokiu pazistamu, kurie turi koki gera masinuka kabrlioleta (na tas kur nuotraukoje mersiukas, tai mums nelabai, noretume naujesnio blush2.gif ) ? norim per vestuvesvaziuoti tik dviese, o ne su visu pulku, juk ir taip spesime su jais per baliu atsibuti smile.gif
Atsakyti