jau skambinam ir nuomuojames oi tik pries tai reik Mb parodyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 01 22, 16:32)
jau skambinam ir nuomuojames oi tik pries tai reik Mb parodyti
tai del kokio masiniuko susitarei ir uz kiek
QUOTE(maziulele @ 2007 01 22, 14:54)
tai del kokio masiniuko susitarei ir uz kiek
As tk erzinu tave seip tai tu geriau nerasyk emailu o skambink, gal jie ten tikrina emailus karta i menesi
paims dar kas nors tavo masiniuke?
Bet tai pala VIVIR sake kad jau tu turi masinyte argi ne?
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 01 23, 21:22)
As tk erzinu tave seip tai tu geriau nerasyk emailu o skambink, gal jie ten tikrina emailus karta i menesi
nu turiu zodiniu susitarimu susitarusi su Volga, bet man idomu, ar ta masina vaziuotu i klaipeda, ir uz kiek
o as zinau kad tu mane erzini
Mergaiciukes, gal kuri zinot kur galima issinuomoti sportini ri siuolaikiska kabrioleta?
sveikos, radau visai nebloga varianta, jei reikia kiek didesnio transporto. autobusas 24 vietu. Kaune uz 10 valandu ima tik 600lt. o autobusas perdarytas i biznio klase, odinemis sedynemis ir staliukais viduje. mums labai tiko:). o jei vaziuojate kur toliau, tai 1km=1lt. galit pasiziuret cia http://www.autobusu-....com/pilk/1.htm
Cia gal kaunietems labiau aktualu, nes jie (tik nepamenu firmos pavadinimo, reikia namuose sutarti paziureti) netoli Kauno yra, nors siaip uz papildoma kaina jie vaziuoja ir i kitus miestus. Tai jei kuria domins Volgos, galesiu pasidalinti kontaktais. Klustelejau del bumo, sake, kad ta grazia data is 7 dar neuzsakyti Del patikimumo nezinau, nes juos pasirinkom be jokiu rekomendaciju, tiesiog mums ju nuomojamas masiniukas labai patiko. Tiesa, jie pasirasineja sutartis ir turi savo sutarti.
Kiap idomu, gal geletum pasidalinti tais kontaktais.
sveikos, as tai noriu senoviniu automobiliu, gal kas zino, kur Vilniuje kokiu nebrangiu masinyciu????
Ziurejau tas retro masinas. Laaaabai grazios, bet tokius pinigus moket uz auto manau, beprotyste Nes masinos mums reikia ne vienos, ir mazdaug kokioms 8h, tad geriau i kelione pasiimt tuos pinigelius
[quote=Semi Sweet,2006 11 03, 01:30]
Aš galiu parekomenduoti Juozą ką domina senoviškų mašinų nuoma. Mes buvome išsinuomavę du BMW berods 1932m na labai simpatiški visi svečiai ir šiaip praeiviai Rotušėje liko sužavėti.
gal galima butu gauti kontaktus to Juozo. man nerealus tie senoviniai BMW. Jau kaip noreciau tokiu
Aš galiu parekomenduoti Juozą ką domina senoviškų mašinų nuoma. Mes buvome išsinuomavę du BMW berods 1932m na labai simpatiški visi svečiai ir šiaip praeiviai Rotušėje liko sužavėti.
gal galima butu gauti kontaktus to Juozo. man nerealus tie senoviniai BMW. Jau kaip noreciau tokiu