Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(Garbanike @ 2007 01 08, 14:27)
Deja tikriausia turiu nuliudinta, nes jei like tik maziukai, o disesni jau seniausiai uzsakyti visoje Lietuvoje  verysad.gif

Man atrodo kad aš Jus mačiau per TV3 pagalbą, dėl limuzino nuomos, kad nepavyko mirksiukas.gif ar ne? Jei taip,tai labai džiaugiuosi, kad Jum padėjo ir radot išeitį. Gražios šventės Jums wub.gif
Atsakyti
O mes issinuomavom balta Linkoln limuzina, nedideli, nes mums giganto kaip ir nereikia.Ir visai neseniai, tai pasirodo dar ne visi isgraibstyti clap.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 01 18, 00:03)
Man atrodo kad aš Jus mačiau per TV3 pagalbą, dėl limuzino nuomos, kad nepavyko  mirksiukas.gif ar ne? Jei taip,tai labai džiaugiuosi, kad Jum padėjo ir radot išeitį. Gražios šventės Jums  wub.gif

Aga, mes blush2.gif Labai aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
ir as musu masiniuka kokis buvo imesiu - gal kuriai patiks masiniukas smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2007 01 18, 23:44)
ir as musu masiniuka kokis buvo imesiu - gal kuriai patiks masiniukas smile.gif  ax.gif

nu tavo masiniukas toks, kokio nori maniskis, bet kodel ji vilniuj verysad.gif butu klaipedoje, is kart imtume tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2007 01 18, 21:44)
ir as musu masiniuka kokis buvo imesiu - gal kuriai patiks masiniukas smile.gif  ax.gif

O kiek kainuoja sita smasiniukas?
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 01 19, 13:16)
O kiek kainuoja sita smasiniukas?

mes mokejome 500 lt uz penkias valandas -tiesa tai buvo sia vasara - gali buti, kad kainos pakilo smile.gif NORS gal ir ne...
Atsakyti
Hasiukas,o kur jus nuomavotes masiniuka?nes maniskis irgi labai jau svaigsta nuo jo,tai gal galima butu kokias koordinates gauti...
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2007 01 21, 03:04)
mes mokejome 500 lt uz penkias valandas -tiesa tai buvo sia vasara - gali buti, kad kainos pakilo smile.gif NORS gal ir ne...

tikrai pigiai, kazin kiek kainuotu siai vasarai ir dar i klaipeda kad atlektu g.gif parasiau jiems el.pastu, bet taip ir nesulaukiau atsakymo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bageera @ 2007 01 21, 02:29)
Hasiukas,o kur jus nuomavotes masiniuka?nes maniskis irgi labai jau svaigsta nuo jo,tai gal galima butu kokias koordinates gauti...

nuomavomes is UAB "Nikvira" - jie turi savo puslapi, ten yra ir visos koordinates smile.gif

QUOTE(maziulele @ 2007 01 21, 10:44)
tikrai pigiai, kazin kiek kainuotu siai vasarai ir dar i klaipeda kad atlektu g.gif parasiau jiems el.pastu, bet taip ir nesulaukiau atsakymo schmoll.gif

na as tai bandychiau skambintis- kadangu ju pagrindine veikla - serviso paslaugos, tai abejoju, ar labai daznai el. pasta tikrina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2007 01 18, 23:44)

Koks solidus masiniukas thumbup.gif , grazutis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 01 22, 12:26)
Koks solidus masiniukas thumbup.gif , grazutis wub.gif  thumbup.gif

kur solidus, cia svajoniu automobilis bigsmile.gif
Atsakyti