Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(maziulele @ 2007 01 02, 17:20)
kai kurios limuzinus jau dabar uzsisako

as kai skambinau del senovines masinos, tai atsiliepe toks diedukas ir sako"iki vasaros as dar spet numirt galiu" lotuliukas.gif

As irgi svajoju apie senovine retro masina, butent apie mersa kabrioleta wub.gif , dvestuves birzelio 9, tai dabar galvoju ar jau skambint ar dar palaukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 01 02, 19:25)
As irgi svajoju apie senovine retro masina, butent apie mersa kabrioleta  wub.gif , dvestuves birzelio 9, tai dabar galvoju ar jau skambint ar dar palaukt  g.gif

tavo anksciau, tai gali pabandyti, manosios tai liepos 21 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip senovines jau dabar uzsakineja, ypac jeigu liepa vestuves... siulyciau nesnausti...
Atsakyti
QUOTE(egiss @ 2007 01 02, 23:16)
siaip senovines jau dabar uzsakineja, ypac jeigu liepa vestuves... siulyciau nesnausti...

nu viskas ryt pradedu tada skambinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 03 23, 10:30)
jei klaipėdoje tai parašyk man į AŽ gal pagelbėsiu

Labas Reniss, gal galetum pagelbeti su vestuviu transportu kaip matau turi info kur butu galima gauti MBenz?Aciu tau labai.
Papildyta:
QUOTE(aiskauda @ 2006 03 23, 17:38)
Sveiki! Na ir mes susidureme su masinu problema... Noretumem 5 vienodu masinu, bet kur tokiu kaune gauti tai jau neisivaizduioju, nes tik limuzinai ir senovines masinos. Vilniuje jau apskambinome kiek zinojome, bet is kauno ju nereiktu varyti tai pigiau butu.. gal... cool.gif

Jei kam reikia galiu parasyt kur isinuomot juoda ir balta Mercedes Benz limuzina 8 vietu su vairuotoju. 60 lt/val.
Arba naujausia bangini, sidabrini, 80lt/val.

Kur butu gal;ima isssinuomoti??Aciu tau labai, nes jau laikas spaudzia o dar nieko neturime verysad.gif
Atsakyti
O gal kas zino apie masinu nuoma Panevezyje? g.gif
Atsakyti
Rugsejo men sudareme sutarti su'' Mano limuzinas'', 18vietu 8valandom, liepos 7d.! Tie sukciai pries pora dienu skambina ir sako: Nauji metai, naujos kainos. Arba jus primokat iki 5000 tukst (o reikejo 2400,puse avanso jau buvom atidave) arba atsiimkit pinigus.... kas cia per nesamone!!!!! Ar yra kokia teisybe! jau net sutartys negalioja...
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2007 01 06, 21:27)
Rugsejo men sudareme sutarti su'' Mano limuzinas'', 18vietu 8valandom, liepos 7d.! Tie sukciai pries pora dienu skambina ir sako: Nauji metai, naujos kainos. Arba jus primokat iki 5000 tukst (o reikejo 2400,puse avanso jau buvom atidave) arba atsiimkit pinigus.... kas cia per nesamone!!!!!  Ar yra kokia teisybe! jau net sutartys negalioja...

tai jums limuzinas kainuos 5000 lt blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Rugsejo men sudareme sutarti su'' Mano limuzinas'', 18vietu 8valandom, liepos 7d.! Tie sukciai pries pora dienu skambina ir sako: Nauji metai, naujos kainos. Arba jus primokat iki 5000 tukst (o reikejo 2400,puse avanso jau buvom atidave) arba atsiimkit pinigus.... kas cia per nesamone!!!!!  Ar yra kokia teisybe! jau net sutartys negalioja...

apgavikai!!! parasyk i skundai.lt ir butinai jiems parasyk, kad tu taip nepaliksi, ir padarysi tokia antireklama, kad tikrai daug kas suzinos. cia aisku, tuo atveju, jei atsisakysi to limuzino...
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2007 01 06, 20:27)

Nu nieko sau blink.gif Daugiau, nei dvigubai kainą bando kelti??? doh.gif Pasiskaityk gerai sutartį, ką jie pagal ją įsipareigoja. Gal dar ne viskas prarasta? Nes čia gali būti ir toks variantas, kad kas nors daugiau jiems siūlo. O gal kažkam iš "savų" reikia tai dienai limuzino. Tai ir išsidirbinėja.
Atsakyti

nu ir apsurdas blink.gif blink.gif
Atsakyti
Aisku kad mes tokiu pinigu nemokesime, o sis reikalas nebus paliktas, jis jau paliestas... Tik kad dabar del visko baisu, ypac kai muzkantai irgi pavede... bet cia tik del tos datos tiek problemu cray.gif per tas kelias dienas galvojau kad isprotesiu, bet guodzia tai kad viskas pakils i viesuma, kaip ir turi buti!
Atsakyti