Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(svete @ 2006 11 23, 22:57)
WOW swoon.gif Nerealiai grazu.

Ar jie vaziuoja i kitus miestus ir kiek kainuoja?

Parasiau tau i AZ smile.gif
Atsakyti
Ot neatitikimas pas mus įvyko cry.gif
aš noriu su kaimiška bričkele su šieno kupeta linksmai su armoškėm važinėt, o maniškis, ne jam patogiai, prabangiai reik doh.gif kaip įkalbint nežinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 29, 22:52)
aš noriu su kaimiška bričkele su šieno kupeta linksmai su armoškėm važinėt, o maniškis, ne jam patogiai, prabangiai reik  doh.gif  kaip įkalbint nežinau  schmoll.gif

Kazka tokio per viduri ieskokite kas abiem patiktu, net nezinau kas cia butu tarp kaimiskos brickeles ir limuzino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 29, 20:52)
aš noriu su kaimiška bričkele su šieno kupeta linksmai su armoškėm važinėt, o maniškis, ne jam patogiai, prabangiai reik  doh.gif  kaip įkalbint nežinau  schmoll.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Ideja nereali thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 11 30, 19:42)
lotuliukas.gif  thumbup.gif Ideja nereali thumbup.gif  lotuliukas.gif

Aš idėjų visada turiu, bet, kad dažniausiai jos nebūna įgyvendintos cry.gif
sugalvoju nerealiai, o vat tai to tai ano truksta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 30, 20:08)
Aš idėjų visada turiu, bet, kad dažniausiai jos nebūna įgyvendintos cry.gif
sugalvoju nerealiai, o vat tai to tai ano truksta sad.gif

console.gif nenuleisk nosytes mirksiukas.gif viskas bus puiku 4u.gif Stenkis igyvendinti ta ideja, nes tikrai manau jog nereali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2006 08 30, 18:12)
Na ir mes panasias turejom - volgas tongue.gif http://public.fotki....kiames/283.html
Bet apskritai visa diena tai pakeitem net 5 skirtingas transporto priemones doh.gif : nuo ryto Palangoje vazinejomes elektromobiliu biggrin.gif . Po keliu valandu sedom i nuosava ford cougar ir lekem i Kauna. Kaune nuo namu iki baznycios atveze juodas hameris thumbup.gif . Po ceremonijos prie baznycios jau lauke viena raudona cabrio volga ir trys baltos wub.gif . Nuveze iki bajorkiemio, kur sedom i jachta ir plaukem iki "Romo uosto" svesti.. VISKAS biggrin.gif

pele, man tai labai patiko tavo raudonoji volga. visad labai norejau cabrio. gal gali duot info kur gavai ir kokia kaina???
Atsakyti
O kiek laiko pries reikia susitarti del automobilio? 3men. pries? Anksciau,nes jau viskas uzsakyta tik masinos ne...
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2007 01 02, 17:59)
O kiek laiko pries reikia susitarti del automobilio? 3men. pries? Anksciau,nes jau viskas uzsakyta tik masinos ne...

kai kurios limuzinus jau dabar uzsisako

as kai skambinau del senovines masinos, tai atsiliepe toks diedukas ir sako"iki vasaros as dar spet numirt galiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 02 sausio 2007 - 17:33
QUOTE(zuikelee @ 2007 01 02, 18:25)

jo jo taip ir pasake, tai dabar mastau, kada jam cia vel paskambinti, gal dar gyvas blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Saunuolis senukas...as kazkaip i senovines linkus,tik MB bijo,kad jos nesuluztu bevaziuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2007 01 02, 19:22)
lotuliukas.gif  Saunuolis senukas...as kazkaip i senovines linkus,tik MB bijo,kad jos nesuluztu bevaziuojant g.gif

nemanau kad sulus lotuliukas.gif
Atsakyti