Vaje vaje bet kad ir tie limuzinai man negrazus as noriu tik retro masiniukes, kokio cabrio ar bmw 1934m (kur stogas nusikelia)
bet as nerandu kas juos nuomuoja Kaune
QUOTE(vvandene @ 2006 10 10, 19:11)
Jau teiravausi
350-400lt , bet jauciu nuomsimes ten is rumsiskiu viesbucio, tada biski nulaida duos, nes ten ir svesim pas juos bet eina sau kokie pinigai
O gal kas nors domėjosi mikro autobusų nuoma?
as dar tik biski domejausi tai autobusiukais
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 12, 12:01)
as dar tik biski domejausi tai autobusiukais
Ir ką išsiaiškinai? kokios maždaug kainos?
Na pigiau uz limuzinus, va viena mergaite rase kad sia vasara uz autobusiuko nuoma mokejo 300lt dienai lygtais.
Bet jei konkreciai tai reik skambinti ir klausti nes kainos labai kinta - kas buvo siemet, tai jokios garantijos kad ims tiek pat ir kitais metais
Bet jei konkreciai tai reik skambinti ir klausti nes kainos labai kinta - kas buvo siemet, tai jokios garantijos kad ims tiek pat ir kitais metais
Aš galiu parekomenduoti Juozą ką domina senoviškų mašinų nuoma. Mes buvome išsinuomavę du BMW berods 1932m na labai simpatiški visi svečiai ir šiaip praeiviai Rotušėje liko sužavėti.
QUOTE(uogute @ 2006 11 04, 23:54)
oj oj oj padekite nezinau pati kokios masinos noriu. busimas vyras kaip ir HAMERIO to ilgo nori no man jis taip ''be rysio'' toks jausmas kad apsimetam kietuoliais budami paprastais zmogiais... net nezinau kokias masinas rinktis...
... jeigu iki pilnos laimes truksta limuzino... imkit ji... prijauciate retro stiliui ir norite idomiu foto imkit senovinius automobilius...
QUOTE(egiss @ 2006 11 05, 11:57)
... jeigu iki pilnos laimes truksta limuzino... imkit ji... prijauciate retro stiliui ir norite idomiu foto imkit senovinius automobilius...
visiskai sutinku
mes patys nuomosimes senovines masinas, bet mano tevai nori vaziuoti su limuzinu. vot ir dilema dabar, kaip atrodys jaunieji vaziuoja su senovine, o is paskos limuzinas
QUOTE(uogute @ 2006 11 04, 22:54)
oj oj oj padekite nezinau pati kokios masinos noriu. busimas vyras kaip ir HAMERIO to ilgo nori no man jis taip ''be rysio'' toks jausmas kad apsimetam kietuoliais budami paprastais zmogiais... net nezinau kokias masinas rinktis...
mums lygiai taip pat buvo, bet vistik nugalejo busimasis ir pasiemem hameri. Man jis irgi berysio biski, bet ai, pagalvojau, jei jau jo toks pageidavimas tegu O, jauciu vistiek atsiras kokiu piktu zmoniu, kurie sakys, kad turtuoliais apsimetinejam
Blogai kai nezinai ko nori . As tai verkianciu mersu neimciau, nes nepatinka