Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(Monela24 @ 2006 09 14, 21:42)
Labai grazios nuotraukos jusu vestuviu.Kas fotografavo?Jei samdete,tai noreciau kontaktu jo.Aciuks

Faustas Augustinas is Alytaus 869836098 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos:) gal galetumet patarti kur Vilniuje galima issinuomoti automobili ''saikinga'' kaina:) beje kokios tos kainos? noreciau standartinio grazaus mersoar bmw, senoviniai neaktualu:)
dekoju
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 06 14, 11:21)
panos tos kur nuomuojates autobusiukus,pasakykit is kur ir kokios kainos, nes kiek domejausi, tai vos ne kaip seno limuzono kaina.

Man irgi būtų įdomu g.gif
Atsakyti
O gal kas žino, kur galima išsinuomuoti motociklą, geriausiai kartu su motociklininku? ax.gif Čia ne vestuvėms, gimtadieniui, reikėtų pavežėti šventės kaltininkę.
Atsakyti
Man reiktu juodo autobusiuko bet kad viduje butu koks staliukas ir talpintu iki 10 zmoniu.
nenoroi tokio kad atrodytu kaip mikriukas g.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas zinot kokios hamerio kainos ? Vienoj vietoj kaune sake val 400lt ir + jei vaziuoji uz miesto dar uz km po 1lt blink.gif ir nuomoja nemaziau 7 val. Gal kas zinot ar cia taip normalu ir ar visi tie hameristai taip daro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2006 10 07, 12:21)
Sveiki,
gal kas zinot kokios hamerio kainos ? Vienoj vietoj kaune sake val 400lt ir + jei vaziuoji uz miesto dar uz km po 1lt  blink.gif ir nuomoja nemaziau 7 val. Gal kas zinot ar cia taip normalu ir ar visi tie hameristai taip daro?  ax.gif

Taip verysad.gif , mes buvom galvoje sakytis taip pat hameri tai uz 7val buvom sutare dar brangiau, nes norime vaziuoti paveiksluotis i Trakus tai apie 160km dar po 1lt zodziu gavosi nemazai doh.gif Bet paskui daug kas patare kad hameio sedynes nelabai patogios, tai pasiemem Linkoln Navigator 24 vietu, tai ir kaina gavosi mazesne ax.gif ir sedynes platesnes
Atsakyti
Aaa.. tu cia apie H1 mirksiukas.gif, o as apie H2. H2 atrodo truputi svelniau padarytas blush2.gif sitas tai toks grubokas gal vestuvem ax.gif Bernvakariui tai manyciau thumbup.gif Bet cia aisku skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 10 08, 12:24)
Aaa.. tu cia apie H1  mirksiukas.gif, o as apie H2. H2 atrodo truputi svelniau padarytas  blush2.gif sitas tai toks grubokas gal vestuvem  ax.gif Bernvakariui tai manyciau  thumbup.gif Bet cia aisku skonio reikalas  4u.gif

O tas tikrasis H1 Kaune yra tik vienas. Man jis irgi grubokas, bet kas supranta tikraji jo grozi, tai thumbup.gif
Atsakyti
O man hameriai per grubus vestuvems na nezinau bet as tai noriu kazko romantiskesnio wub.gif
Atsakyti
sweiki. gal kas zinote kur alytuje nuomuoje volgas? nes mes galvojam retro stiliaus bent dvi issinuomuoti.
jei kas zinot atsiuskit kontaktus
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2006 10 07, 14:21)
Sveiki,
gal kas zinot kokios hamerio kainos ? Vienoj vietoj kaune sake val 400lt ir + jei vaziuoji uz miesto dar uz km po 1lt  blink.gif ir nuomoja nemaziau 7 val. Gal kas zinot ar cia taip normalu ir ar visi tie hameristai taip daro?  ax.gif

pasiteirauk cia prabangus limuzinai 4u.gif
Atsakyti