Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(sonatos @ 2006 04 21, 16:02)
gal gali konkreciau.Telefoniuka duoti, ir parasyk kiek kainuoja.

kainas tai sake uz 6 val 600 lt, bet manau kad galesit nusideret. Nes kai mes norejom 10 valandu kaina vistiek liko 600 lt. Uz kilometra berods ima 50 cnt, jei neklystu, nes seniai jau kalbejau. doh.gif
O tel 8683 80868.
Sekmes! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 04 20, 17:30)
o Klaipėdoj kažin senovines mašinas nuomoja kas wink.gif?

galiu parašyt į AŽ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola24: 22 balandžio 2006 - 10:01
QUOTE(jola24 @ 2006 04 22, 10:57)
galiu parašyt į AŽ  smile.gif

notworthy.gif
(bet VOLGOS schmoll.gif... nebent tiuninguota būtų biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 04 22, 16:33)
notworthy.gif
(bet VOLGOS  schmoll.gif... nebent tiuninguota būtų  biggrin.gif )

Nea ne volga biggrin.gif ZIM'as , gali pasižiūrėti čia www.retroauto.lt kaip atrodo, man tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2006 04 22, 15:07)
Nea ne volga  biggrin.gif  ZIM'as , gali pasižiūrėti čia www.retroauto.lt kaip atrodo, man tai super  thumbup.gif

nereali wub.gif man trūksta žodžiųųųųųųųųųųų wub.gif gal kainą žinai (skambint nereiktų rolleyes.gif )?
Papildyta:
ačiū 4u.gif

dar šitas wub.gif

Mercedes Benz 290 Cabrio D
Gamintojas: ERDMANN&ROSSI.
Berlynas, Vokietija 1934 metai.
Atsakyti
parašiau tau AŽ kainą, bet ir kaina neriali blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2006 04 22, 15:15)
parašiau tau AŽ kainą, bet ir kaina neriali  blink.gif

jau mačiau mirksiukas.gif žiauri, bet... mašinytė wub.gif psl. parašyta, kad valanda 180 Lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 22 balandžio 2006 - 14:24
QUOTE(lijo @ 2006 04 22, 20:23)
jau mačiau  mirksiukas.gif žiauri, bet... mašinytė  wub.gif psl. parašyta, kad valanda 180 Lt  g.gif

Matai tame psl yra mašinytės iš Kauno ir Vilniaus, o Klaipėdoje ZIM'as tik vienas ir keletą volgų verysad.gif vienu žodžiu Klp iš vis nėra pasirinkimo schmoll.gif tarkim pobeda už 800 Lt atvažiuotų iš Kauno, bet aš noriu ZIM'o blink.gif
Papildyta:
QUOTE(jola24 @ 2006 04 22, 20:27)
Matai tame psl yra mašinytės iš Kauno ir Vilniaus, o Klaipėdoje ZIM'as tik vienas ir keletą volgų  verysad.gif vienu žodžiu Klp iš vis nėra pasirinkimo  schmoll.gif  tarkim pobeda už 800 Lt atvažiuotų iš Kauno, bet aš noriu ZIM'o  blink.gif

Jeigu skaičiuojant valandom, tai išeitų turbūt dar brangiau, nes vien kai lauktų prie bažnyčios laikas tikėtų, o jei ima už km, tai gal ir geriau gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2006 04 22, 15:29)
Matai tame psl yra mašinytės iš Kauno ir Vilniaus, o Klaipėdoje ZIM'as tik vienas ir keletą volgų  verysad.gif vienu žodžiu Klp iš vis nėra pasirinkimo  schmoll.gif  tarkim pobeda už 800 Lt atvažiuotų iš Kauno, bet aš noriu ZIM'o  blink.gif
Papildyta:
Jeigu skaičiuojant valandom, tai išeitų turbūt dar brangiau, nes vien kai lauktų prie bažnyčios laikas tikėtų, o jei ima už km, tai gal ir geriau gaunasi  g.gif

žinau, kad kiti nevietiniai verysad.gif šiaip Mercedes Benz 290 Cabrio D norėčiau... bet ZIM'ą irgi įsimylėjau rolleyes.gif net nežinau kaip čia geriau, nes švęsim Plateliuose, nuo KLP apie 75 km g.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 04 22, 20:33)
žinau, kad kiti nevietiniai  verysad.gif šiaip Mercedes Benz 290 Cabrio D norėčiau... bet ZIM'ą irgi įsimylėjau  rolleyes.gif net nežinau kaip čia geriau, nes švęsim Plateliuose, nuo KLP apie 75 km  g.gif

užjaučiu... 4u.gif nes paskaičiavus neriali sumelė gaunasi, mano atstumai trumpesni: į zaksą neisim, iš namų į Kristaus Karaliaus bažnyčią, paskui pakeliui prie jūros, paskui dar kur nors... (tas "kur nors" gali sudaryti sumą nemažą) biggrin.gif o galutinė stotelė Majorų sodyba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2006 04 22, 15:43)
užjaučiu...  4u.gif  nes paskaičiavus neriali sumelė gaunasi, mano atstumai trumpesni: į zaksą neisim, iš namų į Kristaus Karaliaus bažnyčią, paskui pakeliui prie jūros, paskui dar kur nors... (tas "kur nors" gali sudaryti sumą nemažą)  biggrin.gif o galutinė stotelė Majorų sodyba  smile.gif

na tai gal nebūtina visai kelionei nuomot... g.gif gal kelioms valandoms... dėl foto pvz.
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 04 22, 21:00)
na tai gal nebūtina visai kelionei nuomot...  g.gif gal kelioms valandoms... dėl foto pvz.

na taip g.gif foto tikrai būtų įspūdingos, sėkmės, jei skambinsi duok žinoti, ok ? gal tau mažesnę kainą pasakys, tada aš dar kartą bandysiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti