Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

Atsiprasau pasitaisau del limuzinu kainos. Kadangi man reikes transporto 10 valandu jie man pasake kad kainuotu 600 lt, tai padalinau ir parasiau kad jis 60 lt/val. Bet kai gerai pagalvojau tai pradzioje sake kad 100lt/val Tad atsiprasau uz netikslumus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 05, 16:49)
na siaip cabrio grazu...bet pagalvok viena...kokia tavo sukuosena liks...na viskas bus gerai, jei vaziuos 15km per valanda greiciu, o kitaip tai vejas pus per visur..o jei dar lis..tai stoga teks dengti..o tada jau irbgrzis kaip ir dingsta...be to kabriku gale, vietos labai mazai!

laba diena,
gal kas turit kontaktus cabrio? 4u.gif kazkaip labai noreciau tokio auto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2006 01 05, 16:49)
na siaip cabrio grazu

Laba diena smile.gif

gal kas turite telefoniuka cabrio masinuku? 4u.gif labai labai noriu smile.gif
Atsakyti
laba diena, kur galima Lietuvoj isinuomot Chrysler PT Cruiser?
Koki kontakta gal turit, nes tos paprastos nuomos tokio modelio isvis neturi, o kur turi tai ne juodas arba kaina jau kaip limuzino...
Parasykit i az ar sia i foruma.

Dekui
Atsakyti

Panos, gal zinote Kaune autobusiuku (14-18 vietu) kontaktus? (geriausiai kad buti balti/sidabriniai, bet ne geltoni biggrin.gif ).... "Kautra" paskutinis variantas, nes noretusi "svaraus", be jokiu uzrasu ir pan...
Atsakyti
pavartyk psl. atgal, Indrushka buvo idejus balto autobusiuko kontaktus
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 03 23, 09:30)
jei klaipėdoje tai parašyk man į AŽ gal pagelbėsiu

gal gali man pagelbėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 03 23, 17:38)
Sveiki! Na ir mes susidureme su masinu problema... Noretumem 5 vienodu masinu, bet kur tokiu kaune gauti tai jau neisivaizduioju, nes tik limuzinai ir senovines masinos. Vilniuje jau apskambinome kiek zinojome, bet is kauno ju nereiktu varyti tai pigiau butu.. gal... cool.gif

Jei kam reikia galiu parasyt kur isinuomot juoda ir balta Mercedes Benz limuzina 8 vietu su vairuotoju. 60 lt/val.
Arba naujausia bangini, sidabrini, 80lt/val.

na kur issinuomot tas masinytes?
Atsakyti
o Klaipėdoj kažin senovines mašinas nuomoja kas wink.gif?
Atsakyti
As irgi noreciau senovines masinos, tik vargu ar Klaipedoj jas kas nuomoja??? Limuzinu kazkaip nesinori, geriau jau kokia kita masina tada rolleyes.gif O senovine tai butu ciki thumbup.gif
Papildyta:
Aiskauda, parasyk kur Mersiukus nuomoja. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redina @ 2006 04 20, 20:18)
As irgi noreciau senovines masinos, tik vargu ar Klaipedoj jas kas nuomoja??? Limuzinu kazkaip nesinori, geriau jau kokia kita masina tada  rolleyes.gif  O senovine tai butu ciki  thumbup.gif
Papildyta:
Aiskauda, parasyk kur Mersiukus nuomoja. aciu  smile.gif

Mercedes benz limuzinus nuomoja marijampoleje. Tik kaina truputi ne ta buvau parases.Kainos aukstesnes... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 04 20, 22:37)
Mercedes benz limuzinus nuomoja marijampoleje. Tik kaina truputi ne ta buvau parases.Kainos aukstesnes... blush2.gif

gal gali konkreciau.Telefoniuka duoti, ir parasyk kiek kainuoja.
Atsakyti
O GAL KURI ZINOT KUR BUTU GALIMA RAST SENUKA AUTOBUSIUKA KOKI:) ALIA PAZ smile.gif ARBA TOKIE "KEULIUKAI" KUR PO KAIMUS VAZINEDAVO....
Atsakyti