Atsiprasau pasitaisau del limuzinu kainos. Kadangi man reikes transporto 10 valandu jie man pasake kad kainuotu 600 lt, tai padalinau ir parasiau kad jis 60 lt/val. Bet kai gerai pagalvojau tai pradzioje sake kad 100lt/val Tad atsiprasau uz netikslumus.
QUOTE(katyteee @ 2006 01 05, 16:49)
na siaip cabrio grazu...bet pagalvok viena...kokia tavo sukuosena liks...na viskas bus gerai, jei vaziuos 15km per valanda greiciu, o kitaip tai vejas pus per visur..o jei dar lis..tai stoga teks dengti..o tada jau irbgrzis kaip ir dingsta...be to kabriku gale, vietos labai mazai!
laba diena,
gal kas turit kontaktus cabrio? kazkaip labai noreciau tokio auto
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2006 01 05, 16:49)
na siaip cabrio grazu
Laba diena
gal kas turite telefoniuka cabrio masinuku? labai labai noriu
laba diena, kur galima Lietuvoj isinuomot Chrysler PT Cruiser?
Koki kontakta gal turit, nes tos paprastos nuomos tokio modelio isvis neturi, o kur turi tai ne juodas arba kaina jau kaip limuzino...
Parasykit i az ar sia i foruma.
Dekui
Koki kontakta gal turit, nes tos paprastos nuomos tokio modelio isvis neturi, o kur turi tai ne juodas arba kaina jau kaip limuzino...
Parasykit i az ar sia i foruma.
Dekui
Panos, gal zinote Kaune autobusiuku (14-18 vietu) kontaktus? (geriausiai kad buti balti/sidabriniai, bet ne geltoni ).... "Kautra" paskutinis variantas, nes noretusi "svaraus", be jokiu uzrasu ir pan...
QUOTE(Reniss @ 2006 03 23, 09:30)
jei klaipėdoje tai parašyk man į AŽ gal pagelbėsiu
gal gali man pagelbėt?
QUOTE(aiskauda @ 2006 03 23, 17:38)
Sveiki! Na ir mes susidureme su masinu problema... Noretumem 5 vienodu masinu, bet kur tokiu kaune gauti tai jau neisivaizduioju, nes tik limuzinai ir senovines masinos. Vilniuje jau apskambinome kiek zinojome, bet is kauno ju nereiktu varyti tai pigiau butu.. gal...
Jei kam reikia galiu parasyt kur isinuomot juoda ir balta Mercedes Benz limuzina 8 vietu su vairuotoju. 60 lt/val.
Arba naujausia bangini, sidabrini, 80lt/val.
Jei kam reikia galiu parasyt kur isinuomot juoda ir balta Mercedes Benz limuzina 8 vietu su vairuotoju. 60 lt/val.
Arba naujausia bangini, sidabrini, 80lt/val.
na kur issinuomot tas masinytes?
o Klaipėdoj kažin senovines mašinas nuomoja kas ?
QUOTE(Redina @ 2006 04 20, 20:18)
As irgi noreciau senovines masinos, tik vargu ar Klaipedoj jas kas nuomoja??? Limuzinu kazkaip nesinori, geriau jau kokia kita masina tada O senovine tai butu ciki
Papildyta:
Aiskauda, parasyk kur Mersiukus nuomoja. aciu
Papildyta:
Aiskauda, parasyk kur Mersiukus nuomoja. aciu
Mercedes benz limuzinus nuomoja marijampoleje. Tik kaina truputi ne ta buvau parases.Kainos aukstesnes...
QUOTE(aiskauda @ 2006 04 20, 22:37)
Mercedes benz limuzinus nuomoja marijampoleje. Tik kaina truputi ne ta buvau parases.Kainos aukstesnes...
gal gali konkreciau.Telefoniuka duoti, ir parasyk kiek kainuoja.
O GAL KURI ZINOT KUR BUTU GALIMA RAST SENUKA AUTOBUSIUKA KOKI:) ALIA PAZ ARBA TOKIE "KEULIUKAI" KUR PO KAIMUS VAZINEDAVO....