Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių transportas

QUOTE(krista# @ 2006 03 08, 02:04)
gal zinai koki autobusa jisai nuomoja?

balta mersa 16 vietu, bet kiek zinau jis turi ne viena man rods.... 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote limuzinu firmu Taurageje, Siauliuose?
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 03 12, 06:15)
Gal zinote limuzinu firmu Taurageje, Siauliuose?

Firma ROMO LIMUZINAS(turi balta 10 vietu) Siauliai 8-610-21007

Kita firma, turi balta LINKOLN 10 vietu ir balta HUMMER iki 20 vietu 8-685 63960, 8-652 22087 Siauliai

Grand Limuzinai 8-685 53525 Siauliai

MERCEDES BENZ limuzinas Juodos spalvos 8 vietų 8-687-39963 Siauliai

Atsakyti
gal zinot, kas Kaune galetu koki mersa ar bmw isnuomoti?
Atsakyti
Mergaites, o gal kas zinot kur issinuomot senovini BMW?? (vestuves Vilniuje)

Is anksto dekoju!
Atsakyti
fear.gif bent jau man tai baisu tokie hameriai vestuvems....gal todel, kad jie labai grubios isvaizdos g.gif ju as tikrai nesirinkciau savo veselei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukasss @ 2006 03 19, 15:20)
fear.gif bent jau man tai baisu tokie hameriai vestuvems....gal todel, kad jie labai grubios isvaizdos g.gif  ju as tikrai nesirinkciau savo veselei ax.gif

Tikrai, jie man panasesni i perdazytas karines masinas lotuliukas.gif rusu paraduose.
Atsakyti
Sveikutes busimos ir esamos nuotakos smile.gif Gal zinote kur galeciau issinuomoti tris ar keturis mercedes Benz limuzino klases (lygtais klase S).Reikia vienodu.labai labai prasau padekit... help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukasss @ 2006 03 19, 16:20)
fear.gif bent jau man tai baisu tokie hameriai vestuvems....gal todel, kad jie labai grubios isvaizdos g.gif  ju as tikrai nesirinkciau savo veselei ax.gif

o man pats tas tokia mašinytė būtų thumbup.gif išryškėtų nuotakos trapumas lotuliukas.gif
Atsakyti
ir man super tokia masinytė thumbup.gif ech ....gaila, kad Klaipedoj tokiu nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(abrikose @ 2006 03 21, 15:59)
Sveikutes busimos ir esamos nuotakos  smile.gif  Gal zinote kur galeciau issinuomoti tris ar keturis mercedes Benz limuzino klases (lygtais klase S).Reikia vienodu.labai labai prasau padekit... help.gif  help.gif

jei klaipėdoje tai parašyk man į AŽ gal pagelbėsiu
Atsakyti
Sveiki! Na ir mes susidureme su masinu problema... Noretumem 5 vienodu masinu, bet kur tokiu kaune gauti tai jau neisivaizduioju, nes tik limuzinai ir senovines masinos. Vilniuje jau apskambinome kiek zinojome, bet is kauno ju nereiktu varyti tai pigiau butu.. gal... cool.gif

Jei kam reikia galiu parasyt kur isinuomot juoda ir balta Mercedes Benz limuzina 8 vietu su vairuotoju. 60 lt/val.
Arba naujausia bangini, sidabrini, 80lt/val.
Atsakyti